slm ben 27.12.1990 kahramanmaraş
o da 31.10.1991 şanlıurfa
şimden teşkkr
benimki atlanmis galiba benim 4 temmuz 1986
onun 15 mart 1986
cok sagol simdiden a.s.
salm canım ben bursa 05.09.1984
eşim bursa 28.07.1977
sana şimdiden teşekkür ederim.:1hug:
selaamm cnmm..banada sölersen çook sewinirim.
benim 26.04.1985
sefgilimin 29.04.1984
ikimizde ankara doumluyuz
teşekürrrlerrrrr :)
ben 17 .04.1985 istanbul sevgilim 10.12 1987 istanbul...çook utaandım şimdi...şöyle bi baktım mesajlara
herkesin sevgilisi büyük kendinden yook mu benim gibiii:çok üzgünüm:
selamlar,
ben 26 .12.1981 afyon
eşimin 10.07.1980 maraş
teşekkürler...a.s.
Ben 16.10.1989 İzmir
o ise 14.0685 İstanbul
Şimdiden teşekkürlera.s.
evet ya atlamışım çok özür dilerim kusuruma bakma...bazen msjlar arka arkaya geliyor...çok dikkatli kontrol etmeme rağmen ilk kez atlamışım birini...tekrar özür diliyorum... a.s.
181 Birleşme Günes - Jüpiter
Olumlu durum: Insanlarin birlikte vakit geçirmekten hoslanacagi bir çift. Çekici, uyumlu olduklari gibi arkadaslarini eglendirmeyi de bilirler. Güzel bir birliktelikleri vardir, birbirlerini açik ve içten bir sekilde severler, hayatin tadini çikarmayi bilirler.
-127 Kare Mars - Jüpiter
Olumsuz durum: Birbirlerinden çok farkli iki insan olduklari için çok iyi anlasamazlar, birbirlerini tamamen anlayamazlar. Sinir ve karsitliklar bu iliskide onlari beklemektedir.
-106 Kare Jüpiter - Uranüs
Olumsuz durum: Ortak hiçbir noktasi olmayan, uyumsuz bir çift.
103 Birleşme Merkür - Jüpiter
Olumlu durum: Ideal, gösterisli, mutlu bir çift. Entellektüel düzeyde birbirlerini çok iyi anlarlar, birbirlerine büyük güvenleri ve basarili bir aile yasantilari vardir.
-91 Kare Jüpiter - Satürn
Olumsuz durum: Zor bir iliski, birbirlerinden çok farklilar.
-88 Kare Merkür - Plüton
Olumsuz durum: Bu iki kisinin birlikteligi yikici ve tehlikeli olabilir.
76 Üçgen Venüs - Mars
Olumlu durum: Bu iliski daha çok cinsellik ve tutku üzerine kuruludur.
73 Üçgen Venüs - Uranüs
Olumlu durum: Birliktelikleri ve asklari çok kuvvetli olur. Entellektüel düzeyde analstiklari söylenemezse de duygusal, farkli ve romantik bir iliskileri vardir.
73 Birleşme Mars - Uranüs
Olumlu durum: Insiyatif ve karar alma konularinda benzerlikleri, onlari iyi bir çift yapar.
72 Üçgen Merkür - Venüs
Olumlu durum: Uyumlu bir çift, birbirleriyle konusmayi severler, entellektüel uyum içindedirler, begenileri benzerdir, duygularini birbirleri ile paylasmayi severler.
51 Üçgen Jüpiter - Plüton
Olumlu durum: Diger astrolojik durumlar da uyuyorsa eger, uyumlu bir çift olabilir.
44 Sextil Jüpiter - Neptün
Olumlu durum: Diger astrolojik durumlar da uyuyorsa eger, uyumlu bir çift olabilir.
mrb.banada bakarsanız sevinirim.benim doğum tarihim 27.04.1983.eşimin doğum tarihi 25.09.1977.yorum yaparsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler
çook teşekkür ederim canım...gerçi yorumlamak baya bi zoor ama.....bide bi yerde asık olan tek kişi venüs demişssin o ben miyim yoksaKötü Kazen
cok sagol canım baya uyumlu gozukuyor burda yazılanlara gore :asigim:
tesekkur ederımmmmaşşallah diyelim de nazar değmesin...
mrb fatto benm hayatım da kimse yk ama tarota çk ilgi duyyorum.paylaşımın için teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?