- 23 Haziran 2019
- 1.825
- 3.153
- 48
- Konu Sahibi Papatyaa90
-
Uzulmeeee Allah büyük, bak çok şükür herşeyin tedavisi var. Kimler kimler ne sorunlar yaşamış başarmışlar. Sen mi sorun yasacaksin sanıyorsun
Uzulmeeee Allah büyük, bak çok şükür herşeyin tedavisi var. Kimler kimler ne sorunlar yaşamış başarmışlar. Sen mi sorun yasacaksin sanıyorsunhadi üzülme içim sızlıyor yaa
Biliyorum olmuyor bende 15 aydır bekliyorum canim. Ama nasipten öteye geçilmiyor. Ağlaman bir fayda vermicek aksine stres daha da etkileyecek. Kendine gel elini yüzünü yıka güçlü olmak zorundasin. Herşey düzelecek, herşey cook güzel olacak ve biz burdan sevincine şahitlik yapicaz dahaÜzülme demekle olmuyor iştesonuçları gördüğümden beri ağlıyorum
Biliyorum olmuyor bende 15 aydır bekliyorum canim. Ama nasipten öteye geçilmiyor. Ağlaman bir fayda vermicek aksine stres daha da etkileyecek. Kendine gel elini yüzünü yıka güçlü olmak zorundasin. Herşey düzelecek, herşey cook güzel olacak ve biz burdan sevincine şahitlik yapicaz dahaBu kadinllar kulubu ne hastalıklar, ne caresizlikler, ne mucizeler mutlu sonlar gördü. Kendine güven inan sabırlı ol gerisini Allah'a ve doktorlara bırak .
0 li degerlerle cok fazla hamile kalan var takilma önemli olan bi kaliteli yumurta.incir kürü sonra testeredisli aslanpencesi kürü kesin yap derim.
Ilk önce incir kürünü yap sonra digerini.adetinde baslaBaktım bu kürlere fakat yapma zamanı var mı bilemedim mesela adet zamanı yumurtlama zamanı bu zamanlarda yapmak doğru mu değil mi bilemiyorum herşey üstüme geliyor sanki
Benim de böyle assa yukari ayni.ne yapalım yani. Allah'tan gelen bişey. Elindrn geleni yapip gerisini Allaha bırakmak lazım. Bende uzuldum ettim ama topladim kendimi soğan kurune basladim sonra hayit denicem ve ovulasyon testi aldim ona baslicam
Canım benimde amh bikaç ay önce 0.97 çıktı 5 ay tedavi gördüm 5.ay amh böyle çıkınca aşılama yapıldı tutmadı 3 kere aşılama yaparım demişti fakat ben aşılama tutmayınca gitmedi bi daha kür falan deniyorum çok üzme kendini ne değerler yazdılar burda hamile kaldılar. Allah büyüktür. Kadın doğuma gider misin gitmezmisin bişe diyemem ama dahiliye ye veya endokrinoloji ye mutlaka git tiroit için çünkü değerlerine göre tiroidin var bu biraz engel bi durum benim 1 yıl sonunda düzeldi. Kadın doğumcu özel se eğer tiroit kısmıyla pek ilgilenmiyo alacağı paraya bakıyo bizzat yaşadım bunu. Devlet hastanesine kadın doğumdan ne zamn randevu alsam bu değerlerle bana gelme dedi önce bu değerlerin düzelmesi gerekiyo dedi bakmadı bile kızdım her defasında. Özel kadın doğuma gittim ilk gittiğimde yumurtlama zamanında bu değer böyle olmasın dedi sonra birdaha ne baktı ne sordu her ay belli tedavisini uyguladı sonuç hüsran.
Gösterdm canim 4 ay dogal yolla dene olmazsa tedaviye başlayalım dediDoktora gösterdin mi sen sonuçları bişey dedi mi
Bende aynı kafadaydim ve beklemeyi tercih ettim hâlâ bekliyorum 1.5 sene dolmak üzereDoktora gitmek istemiyorum denemeye başlayalı 6 ay oldu gitmesem bir yıla tamamlasam sonra olmazsa pişman olur muyum hiç bilmiyorumne yapacağımı bilmiyorum
Ama özellikle estradiol ve diğer değerler normal gibi neden hemen tüp bebek telaşına kapılayım bilmiyorumYumurtalarınız çok azalmış nacizane tavsiyem vakit kaybettmeyin hemen tüp bebeğe geçin, her ay sayıları ve kaliteleri azalıyor, lütfen geç olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?