Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tsh hamilelik için 2 nin altında olmali canım ben bu yüzden kımyasal gerblık yaşadım Ruanda'da denıyoruz pcısum var ilaç tedavısı her hangı bir şey vermedı doktorlar olur dedı gönderdiler olmadı halaPcos olanlar fsh amh lh tsh sonuçlarınız ne acaba sürekli herkes her kafadan bişeyler söylüyor inanılmaz kafam karıştı
Benim amh 1.55
FSH 7.27
Tsh 4.03
LH 7.42
Tahlil sonıçlarım kötü mü sizce
Canım aynen ilaç kullanıyorum bende başladım tsh için benimde olmadı 1.5 senelik evliyiz bende pcos değil de pco varmış tsh dışında diğer değerlerim gayet normalmış yani PCOS da hormon bozukluğu ve ultrason görüntüsü oluyormuş PCO da da hormonlar düzgün sadece ultrason görüntüsü olarak varmış benimki de pco oluyor işte allahtan tsh dışında bi sıkıntım yok ebru ablanın ürünleri aldım onu kullanıyorumTsh hamilelik için 2 nin altında olmali canım ben bu yüzden kımyasal gerblık yaşadım Ruanda'da denıyoruz pcısum var ilaç tedavısı her hangı bir şey vermedı doktorlar olur dedı gönderdiler olmadı hala
Nasıl ürünler canım ne için kullanıyorsun pco dediğin şeyi yeni duydum canımCanım aynen ilaç kullanıyorum bende başladım tsh için benimde olmadı 1.5 senelik evliyiz bende pcos değil de pco varmış tsh dışında diğer değerlerim gayet normalmış yani PCOS da hormon bozukluğu ve ultrason görüntüsü oluyormuş PCO da da hormonlar düzgün sadece ultrason görüntüsü olarak varmış benimki de pco oluyor işte allahtan tsh dışında bi sıkıntım yok ebru ablanın ürünleri aldım onu kullanıyorum
Nerden aldın 1 buçuk senedir düzenli ilişkiye rağmen mi olmadıCanım aynen ilaç kullanıyorum bende başladım tsh için benimde olmadı 1.5 senelik evliyiz bende pcos değil de pco varmış tsh dışında diğer değerlerim gayet normalmış yani PCOS da hormon bozukluğu ve ultrason görüntüsü oluyormuş PCO da da hormonlar düzgün sadece ultrason görüntüsü olarak varmış benimki de pco oluyor işte allahtan tsh dışında bi sıkıntım yok ebru ablanın ürünleri aldım onu kullanıyorum
1.5 senelik evlilikte ilk 4 5 ay korunduk geri çekilme yöntemi ile ne kadar korunulabilirse işteNerden aldın 1 buçuk senedir düzenli ilişkiye rağmen mi olmadı
eşinde sperm sorunu varsa ebru abla onun içinde ayrı ürün veriyor ondan da çok memnun kalan varNerden aldın 1 buçuk senedir düzenli ilişkiye rağmen mi olmadı
Aynen öyle adet tarihiniz ne zaman bıde doktor tavsiyesi dışında mı kullanıyorsunuz nerden aldınız1.5 senelik evlilikte ilk 4 5 ay korunduk geri çekilme yöntemi ile ne kadar korunulabilirse işte
Ebru abladan da inovital magnezyum folik asit aldım bir de jelini çok öneriyorlar ama ben daha onu almadım açıkçası önce bunları deneyim diye obülasyom testini de kullanıyorum yumurtlama dönemimi falan çok rahatlıkla buldum uygulamadakiler hep yanıltıyormuş beni deniyoruz bakalım taktir Allahtan
Evet doktorum bana imositol kullan dedi ama bi marka vermedi bende ebru ablayı çok duydum o yüzden onu aldım adetim çok düzenli benim çok şükür sıkıntı yok 27 şubatta oldumAynen öyle adet tarihiniz ne zaman bıde doktor tavsiyesi dışında mı kullanıyorsunuz nerden aldınız
Evet doktorum bana imositol kullan dedi ama bi marka vermedi bende ebru ablayı çok duydum o yüzden onu aldım adetim çok düzenli benim çok şükür sıkıntı yok 27 şubatta
Aynı zamanda olmuşuz aynı tarıhlerimiz benım dün geceden beri kasıklarım ağırıyor adet sancısı gibi hafif hafıf vuruyor senın durumun nasıl canımEvet doktorum bana imositol kullan dedi ama bi marka vermedi bende ebru ablayı çok duydum o yüzden onu aldım adetim çok düzenli benim çok şükür sıkıntı yok 27 şubatta oldum
Yani acabaa yumurtlama mıEvet doktorum bana imositol kullan dedi ama bi marka vermedi bende ebru ablayı çok duydum o yüzden onu aldım adetim çok düzenli benim çok şükür sıkıntı yok 27 şubatta oldum
Canım yumurtlamamız yaklaşıyor ondan dolayı işte ovğlasyom testini ihmal etme bende suanlık pek bişey yok ama 14 ü gibi benim yumurtlama olacak ovüalsyon testiyle takip ediyoru.Aynı zamanda olmuşuz aynı tarıhlerimiz benım dün geceden beri kasıklarım ağırıyor adet sancısı gibi hafif hafıf vuruyor senın durumun nasıl canım
Evet evet mutlaka testle takip et bende şuan sadece akıntım artmaya başladıYani acabaa yumurtlama mı
Benımde aynıyız inşallah hamıle kalırız canım ya belirtilerini bana yaz haberdar edelim birbirimiziEvet evet mutlaka testle takip et bende şuan sadece akıntım artmaya başladı
Olur olur canım ben saati saatine uygun test yapamıyorum ama güm içinde yaptığım testler hep doğru çıkıyor geçen ay denedim olmadı bu ay da takviyeleri kullanarak deneyecem bakalım inşallah olur canım hepimizinBenımde aynıyız inşallah hamıle kalırız canım ya belirtilerini bana yaz haberdar edelim birbirimizi