- 23 Haziran 2019
- 1.825
- 3.153
- 48
- Konu Sahibi Papatyaa90
Senin değerlerin nasıldı canımBende aynı kafadaydim ve beklemeyi tercih ettim hâlâ bekliyorum 1.5 sene dolmak üzere![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin değerlerin nasıldı canımBende aynı kafadaydim ve beklemeyi tercih ettim hâlâ bekliyorum 1.5 sene dolmak üzere![]()
Başın sağolsun çok zor. Amh ı kontrol ederek ilerle bence sonrasında pişman olup ömür boyu vicdan yapmaEvet izledim gerçekten etkileyici. Ki benim değerlerime bakarsak estradiol normal fsh değerimde aman aman çok yüksek değil yani ve bende yumurtalarımın kalitesini arttıracak şeyler denemeye karar verdim ayrıca ovulasyon testi aldım ben zaten 2 kere kimyasal yaşadım ve hemen tüp bebeğe gitmeyeceğim belki pişman olurum ama en azından bir kaç ay daha deneyeceğim bir daha ki ay yani Kasım’da bu testleri tekrar yaptırıcam eğer amh daha da düşmüşse o zaman karar vericem bilmiyorum bekli yanlış yoldayım ama eşimle konuştum ve böyle karar aldık gerçekten dün öğrendiğimden beri ağlıyorum ve çok etkilendim bu durumdan ki benim stres sıkıntı ve üzüntüm aylardır devam ediyor babamı kaybedeli daha 6 ay oldu![]()
Başın sağolsun çok zor. Amh ı kontrol ederek ilerle bence sonrasında pişman olup ömür boyu vicdan yapma![]()
İçine sinecekse bir kaç doktordan daha fikir al istersenSağolasın canım. Her ay hatta öyle bir imkanım var ki haftada bir bile baktırabilirim amh değerime o yüzden ufak bir azalma olursa o zaman tüp bebek düşünmeye karar verdim bilmiyorum belki yanlış bir karar bu ama içimden böyle geliyor
ben de pazartesi günü hastaneye gittiğimde yumurta rezervimin azaldığını öğrendim sizinkiyle aynı 0,87. Adet bitmimde rahim filmim çekilecek ondan sonra bir tedaviye başlayacağız. Sakın canınızı sıkmayın ben de aynı durumdayım ve üzülmüyorum stresin bana iyi gelmeyeceğini biliyorum.
İçine sinecekse bir kaç doktordan daha fikir al istersen
Kendini bu kadar yıpratma artık herşeyin çaresi var. Elbet bi çıkar yolu vardır. Araştırabilirsin alanında iyi bi doktor vardırKime gideceğimi bilmiyorumdoktorların acımasız söylemlerinden o kadar bıktım ki şimdi bu durumda bana ne söyleyecekler kaldırabilir miyim bilmiyorum
Adetin 3.günü yapılan tahlil Sonuçlarım bu şekilde çıktı
Ayrıca AMH 0.87
Çok mu kötü![]()
bazı şuursuz doktorların yorumlarını da takma kafana begenmediğin doktoru değiştir. Bu süreçte eşinin sana destek olması çok çok önemli. Doktorum baya azalmış ama hamile kalmana engel değil daha azlarıyla hamile kalanlar çok oldu diyerek moral verdi. Tüplerim de rahmimde sorun var mı diye önce rahim filmi çekilecek sonrasında eğer problem yoksa yumurtalarımı geliştirmeye çalışacağız böyle de sonuç elde edemezsem aşılama yapılacak. Eşim benim en büyük desteğim belki çok üzülürdüm fakat o beni sakinleştiriyor. Lütfen kafanızı dağıtın üzüntü bize iyi gelmeyecek.Nasıl bir tedavi canım belli mi
benim de amh değerim 0.46 henüz 28 yaşındayım moralini bozma ben tüp bebek için görüşmeye gittim. Doktor bu değerin hamileliğe engel olmadığını sadece yumurta rezervin azaldığı icin bebek konusunda acele etmem gerektiğini söyledi. 0.001 ler icin bile Ümit var bu gebeliğe engel bir değer değil
bazı şuursuz doktorların yorumlarını da takma kafana begenmediğin doktoru değiştir. Bu süreçte eşinin sana destek olması çok çok önemli. Doktorum baya azalmış ama hamile kalmana engel değil daha azlarıyla hamile kalanlar çok oldu diyerek moral verdi. Tüplerim de rahmimde sorun var mı diye önce rahim filmi çekilecek sonrasında eğer problem yoksa yumurtalarımı geliştirmeye çalışacağız böyle de sonuç elde edemezsem aşılama yapılacak. Eşim benim en büyük desteğim belki çok üzülürdüm fakat o beni sakinleştiriyor. Lütfen kafanızı dağıtın üzüntü bize iyi gelmeyecek.
Kendini bu kadar yıpratma artık herşeyin çaresi var. Elbet bi çıkar yolu vardır. Araştırabilirsin alanında iyi bi doktor vardır
Amh değeri pek değişiklik göstermez çünkü bu yumurta deposu Ve her ay bu depodan adetle yumurta atılır. Benim de ayni durum ve çok iyi bir doktor vakit kaybetmemem icin beni uyardı beklemek yerine amh üzerine doktorla görüşmeni tavsiye ederimAma özellikle estradiol ve diğer değerler normal gibi neden hemen tüp bebek telaşına kapılayım bilmiyorumen azından bir daha ki ay tekrar baktırırım amh değerimde değişiklik var mı diye. Şu an yumurtalarım var az ama var onları güçlendirmek daha mantıklı geliyor sanki
aynen öyle :) belki de başka rahatsızlıklarımız var o yüzden olmuyor. Ben iki defa kürtaj oldum rahmimin yapışmasından şüpheleniyorum film ile de bu sorulara cevap bulacağım inşallah ve doğru olan bir tedavi yöntemine yöneleceğiz.Benim tavsiyem de sana o yöndeYani sırf tüp bebek için değil de kan tahlili dışında ileri tetkikleri yaptırmak için doktora gitmeliyim sanırım doğru anladım aslında çok mantıklı
Devlette prosedür işliyo pek doktorla muhattap olmak mümkün değil. Açıklama da alamıyosun. Tedavi içinse devlet derim daha çok hasta gördükleri için ama açıklama ve ilgi bekliyosan özelİnşallah canım inşallah vardır . araştırıyorum ama hep farklı yorumlar var ve özel mi devlet mi daha bunda bile kararsızım
aynen öyle :) belki de başka rahatsızlıklarımız var o yüzden olmuyor. Ben iki defa kürtaj oldum rahmimin yapışmasından şüpheleniyorum film ile de bu sorulara cevap bulacağım inşallah ve doğru olan bir tedavi yöntemine yöneleceğiz.Benim tavsiyem de sana o yönde
ne zaman istersen konuşalım yazışalım bu süreçte de birbirimize destek olalım :)Sağol canım gerçekten beni umutlandırdın