• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormonal bozukluk yasayanlar !!!

aynalarkoridoru

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
593
18
298
BAYANLAR ARANIZDA HORMONAL SORUNU OLAN VARMI??MALESEF KI BU YAZ TATILDE DOKTORA GIDEMEDIM YASIM 18 VE ASIRI DERECEDE TÜYLENME VAR GÖGSÜM MEME UCU COK KILLI SONRA EPILASYON YAPINCA COK CABUK UZUYOR.KILO ALAMIYORUM ALMANYAYA GELENLER KILO ALAMADAN GITMEZLER DERLER BURDAKILER AMA BEN HIC ALMADIM OKADAR YEMEME RAGMEN HATTA VERIYORUM BOYUM 1.67 KILOM 42 45 ARASI NE AZ NE FAZLA ET DESENIZ ET YOK YAG HIC YOK OLDUGUM YERDE KALDIM ACABA BU HORMONAL BOZUKLUKTANMIDIR? ARANIZDA BU SORUNU OLANLARIN NE GIBI belirtileri var? doktora gidince doktor ne dedi nolur bilgilendirin beni:2:

aslında tüylenme problemi tam tersine yağ da artış kiloda artış yapar.
ama senin kilo alamaman hormonal de olabilir genetikte olabilir en iyisi bi diyestisyene gitmek canım o gereken tahlilleri yapacaktır.
tüylenme problemi içinde bi jinekologa gidersen iyi olur en azında testesteron hormonun yüksekse düzene sokar varolan kılların içinde lazer yaptırır kurtulursun.

BAYANLAR ARANIZDA HORMONAL SORUNU OLAN VARMI??MALESEF KI BU YAZ TATILDE DOKTORA GIDEMEDIM YASIM 18 VE ASIRI DERECEDE TÜYLENME VAR GÖGSÜM MEME UCU COK KILLI SONRA EPILASYON YAPINCA COK CABUK UZUYOR.KILO ALAMIYORUM ALMANYAYA GELENLER KILO ALAMADAN GITMEZLER DERLER BURDAKILER AMA BEN HIC ALMADIM OKADAR YEMEME RAGMEN HATTA VERIYORUM BOYUM 1.67 KILOM 42 45 ARASI NE AZ NE FAZLA ET DESENIZ ET YOK YAG HIC YOK OLDUGUM YERDE KALDIM ACABA BU HORMONAL BOZUKLUKTANMIDIR? ARANIZDA BU SORUNU OLANLARIN NE GIBI belirtileri var? doktora gidince doktor ne dedi nolur bilgilendirin beni:2:

bahsettiklerin galiba PKOSgibi duruyor.Tabi biz dr değili< ne desek boş. En kısa zamanda bir Endokrin Uzm. ve jinekolog ile görüşmeni tavsiye ederim canım.

yosunnk pkos nedemek?
pptya87 bildigim kadariyla tüy problemi hormonalsa yapmiyorlarmis önce hormonlarin seviyesi düzeltmesi gerekliymis!

canım o zaman sen doğru endokrin uzmanına git.
pcos düzensiz adet görme problemidir canım yani her ay değilde 3 5 ay da bi görmek ve yumurtlayamamak bunlar bi bayan için çok mühim sorunlar canım hiç vakit kaybetme derim ben ayrıca tüylenme sorunu çok zayıflıktan dolayıda olabilir.
ama dediğim gibi en iyisi bi endokrin uzmanı yada en kötü ihtimal bi jinekologa görünmelisin.

hmm adet düzensizligim yok her ay olurum belki 1 2 gün gecikme yada erken oluyorum okadar.ama yaklasik 1,5 yildir cok asiri siddetli agrim oluyo ölüme gidiyorum komaya giriyorum kendimden geciyorum yani.ama türkiyedeyken yoktu.dedigin gibi tüyde zayifliktan ama annem gögsümdekileri görünce korkuyo :D

tüylerin için anca lazer epilasyon yaptırabilirsin canım ama çok iyi işinin ehli olan bir yerde kilona gelince zayıflık ırsimi sizde yani babanda veya annenin kendisinde yada akrabalarınızda varmı birde boyuna göre kiloda önemli adet olurken ağrı oluyorsa ben birşey duymuşdum kan akımı sırasında kan çıkarken rahimin çok dar olmasından dolayı ağrıya neden olurmuş kilon için diyetisyenle görüş

evet canım kilon için diyetisyene gitmelisin ırsi olabilir.
ancak ben adet esnasında rahmin küçük olduğundan kan çıkarken bu yüzden sancı çektiğine katılmıyorum çünkü benim rahmim vajinam dar esneme payım çok az ve kızlık zarım ile çatım tamamen kapalı olmasına rağmen adet esnasında ne bekarken ne de evliyken hiççç sancı çekmedim sadece bel ağrım olur o kadar.
çok fazla sancı komaya girecek kadar sancılarda çikolota kistinden şüphelenebilinir yada yumurtalıklarda bir sorun olabilir ben senin yerinde olsam hiç ihmal etmem canım.

bu yaz tr ye tatile giderken kontrole ciktim doktor süt iciyormusun diye sordu.ben de okul zamani hep icitigimi unutup hayir dedim.kadin bana süt ic dedi sonra su ictim aletle bakti bisi yok dedi .ordan ciktiktan sonra dank etti aa ben süt iciyorum sadece tatillerde degil icmedigim 2 günden de sanci olacak degil ya diye düsündüm. süt iciyorum deseydim acaba bana ne derdi diye düsünüyorum icmemi derdi diye düsündüm ve süt icmemeye karar verdim sacma ama.sonra süt icmeyince normal zamanlarda iltihabli akintimin cok oldugunu farkettim agri oldumu derseniz aslinda 1 ay icinde yine 2 bardak icitigm icin bilemiycem ama süt icince akinti yok ama icmeynce cok var alaka olabilirmi sizce.ya doktor cok kötü olunca söylemye korktum unuttum zaten sikayetimi.

Back