Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HORMONAL BOZUKLUK POLİKİSTİK OVER HASTALIĞI İÇİN ÇÖZÜMLÜ LAZER NE
Merhabalar bende polikistik over hastalığına bağlı hormonal bozukluk var bu sebeple aşırı erkek gibi kıl var bu yüzden acaba tüm vücuduma buz lazer yapıp kılları azaltıp kalanlara da iğneli epilasyon yapıp bu kıl sorununu sonsuza kadar kalıcı olarak bitirebilir miyim ?
Benimde yüzüm de aynı şekilde vardı canım ,aldırdm kurtuldum çok şükür.bence bekletme aldır kurtul.ince tüyler kaldı,iğneliye gidemedim şu anlık rahatsızlık vermiyor :)
Benimde yüzüm de aynı şekilde vardı canım ,aldırdm kurtuldum çok şükür.bence bekletme aldır kurtul.ince tüyler kaldı,iğneliye gidemedim şu anlık rahatsızlık vermiyor :)
yok canım çok zaman oldu o zamanlar buz lazer pek yoktu, siz buz lazere gidin ,diğerleri pek kalmadı zaten, hem acımıyorda:) ben dondurdum şu an gitmiyorum