• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon Testlerimin Sonuçları Yorumlayabilirmisiniz Lütfen Anlayanlar :(

Sevgi_MeLegi

Bir çaresi BuLunur elbet.
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
21.062
55
78
Konya
Benim Adet düzensizliğim Vardı.
Adetimi 45 50 günde bir görüyorum Bu her ay bu şekilde oluyor Doktora gittim. Kan testleri yaptı onlar normal Çıktı
Adetinin 3. günü gel dedi. hormon Tahlillerim yaptı Degerlerim bunlar Çıktı.
tsh: 0.36
Estradiol:138
Fsh:3.58
Lh:4.94
Prolaktin:13.8
Doktorumun dediği hormonlarında çok bir düzensizlik yok testlerini tekrarlayacaz hepsini yarın tekrar yaptırcam.
Ona göre ilaç tedavisine başlayacagız dedi.
Bu değerlere gore neyim var benm
Bu arada bekarım evlendiğim zaman cocuk olmama engel birşeyler var diye çok korkuyorum demekki birşeyler var ki ilaç tedavisine başlayacak:5: lütfen anlayanlar baksın cok stres yaptım kendime :(

Son düzenleme:
Hipertiroidi bozukluğunuz var gibi görünüyor, yani tiroid hormonlarınız çok çalışıyor demek.

Benim Adet düzensizliğim Vardı.
Adetimi 45 50 günde bir görüyorum Bu her ay bu şekilde oluyor Doktora gittim. Kan testleri yaptı onlar normal Çıktı
Adetinin 3. günü gel dedi. hormon Tahlillerim yaptı Degerlerim bunlar Çıktı.
tsh: 0.36
Estradiol:138
Fsh:3.58
Lh:4.94
Prolaktin:13.8
Doktorumun dediği hormonlarında çok bir düzensizlik yok testlerini tekrarlayacaz hepsini yarın tekrar yaptırcam.
Ona göre ilaç tedavisine başlayacagız dedi.
Bu değerlere gore neyim var benm
Bu arada bekarım evlendiğim zaman cocuk olmama engel birşeyler var diye çok korkuyorum demekki birşeyler var ki ilaç tedavisine başlayacak:5: lütfen anlayanlar baksın cok stres yaptım kendime :(

Tshnin minimum degeri 0.27 zaten ayrica hipertiroidi sadece tshye bakilarak anlasilmiyor benim bildigim, cunku bende hipertriodi var ve hic de adet duzensizligim yok t3 t4 e de bakildi mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tshnin minimum degeri 0.27 zaten ayrica hipertiroidi sadece tshye bakilarak anlasilmiyor benim bildigim, cunku bende hipertriodi var ve hic de adet duzensizligim yok t3 t4 e de bakildi mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tsh ımın normal oldunu söyledi doktorum refarans değerleride su şekilde yazıyor ( 0.36, 5,6:) tsh 3 4 degerlerime bakılmadı

merhaba 28 yaşında 10 aylık evliyim adet düzensizliğim var doktora gittim jinekolojik muayenede rahim yumurtalıklar hersey normal çıktı pko falanda yok ama 2-2.5 ayda regl oluyorum ve 6 aydırda korunmuyoruz hamile kalamadım hormon testi yaptırdım daha doktor görmedi anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
estradiol 55.16
FSH 6.51
TSH 1.22
Luteinizan Hormon LH 11.63
PROLAKTİN 6.17

Back