Hormon testlerim normal mi

Umut9692

Yyyyyyyyyyyy
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
1.121
748
73
28
Kızlar adetin 4. Günü hormon testi yaptırdım sonuclar şöyle
Prolaktin :19.4
LH:6.62
TSH:4.13
FSH:5.47
Estradiol:10.20
Serbest t3: 3.24
Daha sonucları doktoruma göstermedim. sizce nasıl değerler?

Tiroidlerin yavaş çalışıyor, baya yüksek tsh bence dahiliyeye göstermelisin. Diğerleri normal.

Doktor zaten özellikle tiroid ve Prolaktini istedi ben hepsini yaptırdım pazartesi gidicem

Doktor zaten özellikle tiroid ve Prolaktini istedi ben hepsini yaptırdım pazartesi gidicem
Kadın doğum tiroide yazmıyor pek ilaç direk dahiliyeye git diyor. Bu değerlerle kilo alırsın, gebeliği de engeller.

Kadın doğum tiroide yazmıyor pek ilaç direk dahiliyeye git diyor. Bu değerlerle kilo alırsın, gebeliği de engeller.
Benm kadın doğum doktorum zaten istedi bunu pazartesi ona gidicem sonrasında da dahiliyeye giderim. Biliyor musun evlendikten sonra kilo aldım abartılacak sekil de değil tabi ama şimdilik sonrası bence de sıkıntı. hormonlarım değişti diyip duruyodum demek ki tiroid lerim az çalışmaya başlamış ondan

Bende evlendikten sonrs şok bi şekilde 98e kadar geldim. Tiroid ilacı ve şeker ilacıyla 20 kilo gitti kısa sürede çoğu doktor da önemsemiyor normal değerlerde diye iste kesinlikle

Bende evlendikten sonrs şok bi şekilde 98e kadar geldim. Tiroid ilacı ve şeker ilacıyla 20 kilo gitti kısa sürede çoğu doktor da önemsemiyor normal değerlerde diye iste kesinlikle
Yaa bende kocamın deyimiyle kuş gibi yiyorsun nasıl kilo alıyorsun der hep. Bileydim hiç ihmal eder miydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…