Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tsh:1,51
fsh:3,84
lh:6,8
sizce durum ne kızlar pko oldugumu söyledi doktor
aslında değerlerin güzel neden pko söyledi anlamadım.adetlerin nasıl peki?
bende bugün hormon teslerine baktırdım:
E2: 36
FSH: 7,84
PROLAKTİN: 29,93
TSH: 0,74
sana ne dedi canım doktor? senin şikayetin ne?bişey sormak istiyorum tsh hormonu ne oluyor fsh ve lh yi anladım da o ne kii???
adetlerim düzensiz canım 35-40 günde bir oluyorum ilaç falan kullanmıyorum.. okuduguma göre pkolu hanımlar ilaç kullanmadan 3 4 ay adet görmüyormuş.. bende öyle değil ilaçsız çok şükür adet oluyorum..
valla bilmiyorum canım gerçi doktorun pek ilgilendiğini söyleyemem.gecikmeli adet oluyorum dediğimde direk pkosun dedi.. ultrasyonda hiç bişey söylemedi daha önce muayene gittiğim doktorlar bana yumurtalıklarımı falan hep gösterip bilgi verirdi..küçük kistciklerin var dedi ve kaldırdı beni masadan başından attı resmen..
ultrasyon sonucumu istedim ankarada ki kuzenim doktor bakmak istiyor şuan gitmem mümkün değil dedim, bana ultrasyon sonucunu veremem ankaraya gidip muayene ol dedi...hormon testi sonucumu da almak için ısrar ettim veremiyoruz falan dedi ama almak istiyorum diye diretince verdi...
hormon sonucumun normal değerine bakıyorum bişey çıkmıyor internetten baktım lh fshden yüksek olursa pko diyor.. evet yüksek lh6.8 fsh3.84.. hayıt otu tohumu içiyorum adetimin 1.gününden beri hormonları dengeliyormuş 14 gün boyunca da içilmesi gerekiyormuş.. içicem bakalım inşaAllah faydasını görürüm..kistler içinde soğan kürü kullanmayı düşünüyorum hayıt kürüm bittikten sonra 2 gün ara verip 15 günde onu uygulıcam inşaAllah faydasını görürüm
canım soğan suyu adetin bitimi 7. gün iç kesinlikle mucizevi birşey denemeni tavsiye ederim özellikle adet düzensizlikleri için birebir. Allah yardımcımız olsun hepimizin.
adet bitiminden 7 gun sonra içiliyor değil mi canım? sen faydasını gördün mü ? ben şuan hayıt içiyorum ahyıt bittimi de tam adetimin 7.gunune denk geliyor biter bitmez soağn kürüne başlıcam inşaAllah faydası oluradetlerim düzensiz canım 35-40 günde bir oluyorum ilaç falan kullanmıyorum.. okuduguma göre pkolu hanımlar ilaç kullanmadan 3 4 ay adet görmüyormuş.. bende öyle değil ilaçsız çok şükür adet oluyorum..
valla bilmiyorum canım gerçi doktorun pek ilgilendiğini söyleyemem.gecikmeli adet oluyorum dediğimde direk pkosun dedi.. ultrasyonda hiç bişey söylemedi daha önce muayene gittiğim doktorlar bana yumurtalıklarımı falan hep gösterip bilgi verirdi..küçük kistciklerin var dedi ve kaldırdı beni masadan başından attı resmen..
ultrasyon sonucumu istedim ankarada ki kuzenim doktor bakmak istiyor şuan gitmem mümkün değil dedim, bana ultrasyon sonucunu veremem ankaraya gidip muayene ol dedi...hormon testi sonucumu da almak için ısrar ettim veremiyoruz falan dedi ama almak istiyorum diye diretince verdi...
hormon sonucumun normal değerine bakıyorum bişey çıkmıyor internetten baktım lh fshden yüksek olursa pko diyor.. evet yüksek lh6.8 fsh3.84.. hayıt otu tohumu içiyorum adetimin 1.gününden beri hormonları dengeliyormuş 14 gün boyunca da içilmesi gerekiyormuş.. içicem bakalım inşaAllah faydasını görürüm..kistler içinde soğan kürü kullanmayı düşünüyorum hayıt kürüm bittikten sonra 2 gün ara verip 15 günde onu uygulıcam inşaAllah faydasını görürüm
canım soğan suyu adetin bitimi 7. gün iç kesinlikle mucizevi birşey denemeni tavsiye ederim özellikle adet düzensizlikleri için birebir. Allah yardımcımız olsun hepimizin.
inşaAllah tedavin hızla ilerler canım bebişini kucagına alırsıncanım benim tüplerde sorun var, ben kendim kontrol amaçlı gittim bir yıldır gitmemiştim oyüzden gittim. daha önce tüp denedik olmadı. Tsh hormonu guatır ile ilgili canım. guatır sorunu varmı yokmu diye....
adet bitiminden 7 gun sonra içiliyor değil mi canım? sen faydasını gördün mü ? ben şuan hayıt içiyorum ahyıt bittimi de tam adetimin 7.gunune denk geliyor biter bitmez soağn kürüne başlıcam inşaAllah faydası olur
evet canım adet bitimi birinci gün say ve 7. gün soğan suyu içmeye başla. evet geçen sene yapmıştım ve adetşerim 28-29. günde olmaya başlamıştı. vede ne ağrı ne sızı..şıuan bende hayıt suyu içiyorum akşam yemeğinden önce ben suyu olarak aldım ama..fakat bırakıcam adet bitimi soağn suyu başlıycam çünkü..inşlhh faydası olur canım hepimize. bende tüpe geçmeden önce yapıcam inşlh gerek kalmazda gelir bebişim sende yap canım ama hayıt suyu ile birlikte yapma sakın..
inşaAllah tedavin hızla ilerler canım bebişini kucagına alırsın
tabii bunun akabinde bence inanmakda çok güçlü bir tedavi yöntemi..
dün doktordan geldikden sonra çok üzgündüm maalesef doktorumu beni net aydınlatmadı veya ben tam sormasını bilemedim.. bana kistlerin hep seninle yaşıcak diyince çok kötü oldum ama umudumu yitirmedim ve bi kaç doktor sitesine raporlarımı ve doktorun dediğini yazdım bana aynen şunu demişler.. erken farkettiğimi ve atlata bileceğimi söylediler..inşaAllah da hormonlarımı dengelicem.. ilaç vermedi ama hayıt otu kürüne ve sogan küründen çok umutluyum gelecek ay gidip hormon testini tekrar yaptırcam Rabbim şifasını verir inşaAllah
canım bilirim o üzüntüyü bende kaçdefa dr.lardan eve gelirken ağlayarak fözlerim dolu dolu gelirdim ama sonra anladımki dr.lar okadar merhametsizleri varki ne laf alabilrsin ağızşarından ve bişe soramasın direk tüp bebek yaptır ve seni gönderir canım. sakın pes etme ve dediğin gibi inanmak çok önemli.bir dr. dediğinine inanma başka dr.da git ama öncesinde hayıt suyunu iç sonrada soğan suyunu yap. eşinede besin takviyesi yap. birlikte vitamin alın. sen folik asit eşinde zinco vs. bol bol dua et.
bende tedaviye başlamadan önce yapıcam tekrar olmazsa geçicez tüpe canım hayırlısı inşlhh
evet canım adet bitimi birinci gün say ve 7. gün soğan suyu içmeye başla. evet geçen sene yapmıştım ve adetşerim 28-29. günde olmaya başlamıştı. vede ne ağrı ne sızı..şıuan bende hayıt suyu içiyorum akşam yemeğinden önce ben suyu olarak aldım ama..fakat bırakıcam adet bitimi soağn suyu başlıycam çünkü..inşlhh faydası olur canım hepimize. bende tüpe geçmeden önce yapıcam inşlh gerek kalmazda gelir bebişim sende yap canım ama hayıt suyu ile birlikte yapma sakın..
soğan suyunu kullandıkdan sonra devam 28-29 günde mi geldi yoksa 1 2 aylık süreyle öyle devam ederek mi geldi canım...
bende hayıt otu tohumu içiyorum sabah akşam demliyip yapıyorum hormonlarım dengelensin diye inşaAllah cümlemizin hormonları da adeti de düzelir bebişlerimizi alırız
canım soğan suyu yapmadan önce 32-33 bazende 34. günde oluyordu. soğan suyu yaptıktan sonra yanılmıyorsam ertesi adetim 29. günde oldu ve nede ağrı hiç bişe..
öylemi canım benim ki de aynı hep 1 hafta aksayarak oluyor bu ay ilk kez 42. günümde oldum... o yüzden gittim doktora..demek soğan kürü bu kadar etkili
şimdi adetlerin düzenli değil mi aksamıyor 29 günde falan geliyor yanlış anlamadım değil mi?
canım geçen yıl yapmıştım soğan kürünü ozaman düzene girmişti ama şimdi yine bozuldu dengem lap. ameliyat oldum ondan sonra yine 33.günde olmaya başladı yine yapıcam soğan suyu