Gebeliğe Hazırlık Hormon testleri normalmı sizce

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hormon testı yaptırdım sonuclar yenı çıktı gebeliğe engel olacak bı değer varmı Bılgısı olan yazabılırmı sonucları pazartesı gosterebılıcem merak edıyorum
Anladığım kadarıyla gebe olmanızı engelleyecek bir durum yok . İnşallah başarılı bir süreç geçirirsiniz. Sanırım prolaktini henüz istemedi doktorunuz .ama kistik problem yaşıyorsanız bundan dolayı bebek sahibi olamamış olabilirsiniz sanırım bu yüzden tüp bebek tedavisi göreceksiniz

Yumurtalikts bulunan kistlerden dolayi pcos deniyor. yumurtlama ve hormonal denge bozuklugu oluyor pcos olan kisilerde. Cok baslik var oradan okuyabilirsiniz
Anladım rabbım hayırlısıyla sızede nasıp etsın su mubarek günlerde dualar kabul olur kucağınız bos kalmasın hayırlı evlatlar versın

Anladığım kadarıyla gece olmanızı engelleyecek bir durum yok . İnşallah başarılı bir süreç geçirirsiniz. Sanırım prolaktini henüz istemedi doktorunuz .
8.28 proklatin insallah ısteyen herkeze nasıp etsın rabbim

Eklentiler

• 7B3560D5-6B93-47FE-A60C-C7F7108F5BC9.png
    201,5 KB · Görüntüleme: 13
Anladım rabbım hayırlısıyla sızede nasıp etsın su mubarek günlerde dualar kabul olur kucağınız bos kalmasın hayırlı evlatlar versın
Cok Tesekkurederim amin Rabbim tum isteyenlere saglikli bir evlat versin
Benim henuz esim de yok benim icim hayirli bir evlilik dua edersen beni de mutlu edersin kardesim
Senin de bebek haberini almak bize nasip olsun

Cok Tesekkurederim amin Rabbim tum isteyenlere saglikli bir evlat versin
Benim henuz esim de yok benim icim hayirli bir evlilik dua edersen beni de mutlu edersin kardesim
Senin de bebek haberini almak bize nasip olsun
Özür dılerım evli sanmıştım sizi tabıkı oncelıkle hayırlı bır eş sonra evlat nasıp etsın

Yok hayır yumurtalıkta ufacık bır kist var dedı oda adetle atılır dedı Hersey normalken neden tüp bebek yaptırıyımkı o en son iş gerek duymayız ınsalalh

Yok hayır yumurtalıkta ufacık bır kist var dedı oda adetle atılır dedı Hersey normalken neden tüp bebek yaptırıyımkı o en son iş gerek duymayız ınsalalh

Pocs sorunca ben daha farkı düşündüm .Ama sizin durumunuz çok pocs sayılmaz o bir çok kadının başına gelir çok doğal sonuçlarınız güzel hayırlı olur inşallah

Pocs sorunca ben daha farkı düşündüm .Ama sizin durumunuz çok pocs sayılmaz o bir çok kadının başına gelir çok doğal sonuçlarınız güzel hayırlı olur inşallah
Siz bana yorum yapan arkadasımın durumunu okumuşsunuz onun pcos varmıs ben sadece bılmedıgım ıcın pcos ne oluyor dıye sordum sorun degıl ınsallah hayırlı sonuçlar olsun hepımız ıcınde

Siz bana yorum yapan arkadasımın durumunu okumuşsunuz onun pcos varmıs ben sadece bılmedıgım ıcın pcos ne oluyor dıye sordum sorun degıl ınsallah hayırlı sonuçlar olsun hepımız ıcınde
Ay çok özür dilerim gerçekten yanlış anlaşılma olmuş.

Merhaba bende bugun yaptırdım hormon testlerini 1,5 senedir olmuyor çocuk evlendiğimden beri ve her sonu temiz doktor rahim ultrasonuna da yolladı bakıldı üstten bakıldı yani o da temiz çıktı rahim kalınlığı 11mm yumurtalıklar normal pcos vardı artık o da yokmuş ama neden olmuyor demekki eşimin test vermesi gerekiyor başka bişi yok yani :)

Merhaba benimde 33 çıkmış kendiliğinden düşer mi yoksa ilaç kullandınız mı

Hormon testı yaptırdım sonuclar yenı çıktı gebeliğe engel olacak bı değer varmı Bılgısı olan yazabılırmı sonucları pazartesı gosterebılıcem merak edıyorum
Canım şuan değerler normal duruyor burda ama burdaki sonuçlarla yanılırsın çünkü gebelik için çok farklı düşünülebiliyor değer benim de mesela tsh 4.03 sınır değerindeydi normal sağlıklı birey için ever normal bi değerdi ama gebelik düşünenler için bu değerin 3 ve altı olması gerekiyormuş o yüzden dün dahiliyeden ilaç aldım ve başladım

Benım 2.9 tsh ama haklısınız pazartesı günü gıdıcem doktora bugün doktorum ameliyattaymış gorusemedım

Benım 2.9 tsh ama haklısınız pazartesı günü gıdıcem doktora bugün doktorum ameliyattaymış gorusemedım
Gayet iyi o zaman canım tsh ın tam istenildiği gibi ama bazı doktorlar 2.5 düşmesini de istiyormuş yine de sana ilaç başlayacaklarını sanmıyorum benimde 25 i kadın doğum kontrolüm var tahlil sonıçları için ebru ablayla görüştüm bir gebenin günlüğü o bana tsh için ilaç başla dahiliyeye git diyince hiç 25 ini beklemedim süreç uzamasın diye ilacı aldım kullanmaya başladım 25 inde de doktoruma gösterecem buna başladım diye yoksa süreç çok fazla uzamaya başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…