3.günuduydu canmAdetin ikinci günü mü verdin bu testleri canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3.günuduydu canmAdetin ikinci günü mü verdin bu testleri canm
kizlar.bende.doktora gittim dedimki.adetin 3gunu gelcm hormontesti yaptircm dedim kadın doğuma neyse önce altan bakti sorun yok dedi gelmisken bakalim dedi kantesti aldi3.günuduydu canm
Yani bencede tuhaf olmus.hormon testlerine adetliyken bakiliyor diye biliyorumkizlar.bende.doktora gittim dedimki.adetin 3gunu gelcm hormontesti yaptircm dedim kadın doğuma neyse önce altan bakti sorun yok dedi gelmisken bakalim dedi kantesti aldi
Adetken gel deemedi tuhaf degilmi
bende oyle biliyorum once yaparız dedi sonra gelmişken bakalim dedi baktigi değerleri gördüm hormon testiydi resmenYani bencede tuhaf olmus.hormon testlerine adetliyken bakiliyor diye biliyorum
Degerlerin nasil cikti pekikizlar.bende.doktora gittim dedimki.adetin 3gunu gelcm hormontesti yaptircm dedim kadın doğuma neyse önce altan bakti sorun yok dedi gelmisken bakalim dedi kantesti aldi
Adetken gel deemedi tuhaf degilmi
Sıkıntı yok dedi halihazırda bir yumurtan var dedi iğne verdi.catlatma iğnesi simdi sonuç bekliyorum aman.3doktor degsitiridm bir tanesi yumurtlama ssncisini aciklayamiyirDegerlerin nasil cikti peki
Peki adetleriniz duzenlimi sizinSıkıntı yok dedi halihazırda bir yumurtan var dedi iğne verdi.catlatma iğnesi simdi sonuç bekliyorum aman.3doktor degsitiridm bir tanesi yumurtlama ssncisini aciklayamiyir
evetPeki adetleriniz duzenlimi sizin
ben.bebek istiyorum yumurtlama sancısı çekiyorum dayanılmaz şekilsel gunleri hissediyorum ama.bebek olmuyor.
Yani bende bu doktorlari anlamiyirum.ben gebelik surecimi hizlandirmak istedigimi soyledim.catlama ignesi istedim.adetlerin duzenliyse işe yaramaz dedi doktor
As.benimde duzenli bana verdi.sormadı bile adet duzenimiYani bende bu doktorlari anlamiyirum.ben gebelik surecimi hizlandirmak istedigimi soyledim.catlama ignesi istedim.adetlerin duzenliyse işe yaramaz dedi doktor
Gercekten doktorlarin hepsi tuhaf.peki sizde kist varmiAs.benimde duzenli bana verdi.sormadı bile adet duzenimi
ben dedimki dayanilmaz yumurtlama sancisi çekiyorum dedim .okadar olmaz dedi.bende oluyir dedim.doğum kontrolhapi verririm dedi bende gebelik istiyorum dedim.yaşın 32 beklemek istemiyorum dedim.alttan muayene etti.suan halihazırda yumurtan var dedi.catlatalaim dedi.kan testi istediYani bende bu doktorlari anlamiyirum.ben gebelik surecimi hizlandirmak istedigimi soyledim.catlama ignesi istedim.adetlerin duzenliyse işe yaramaz dedi doktor
yok alttan 3kere baktrirdim 3ude kist yokdediGercekten doktorlarin hepsi tuhaf.peki sizde kist varmi
esimide gonderdim doktora sorun yok bende yok guyaa.ama bence bende yumurtlama sorunu var ya yumurtan kalitesiz birşey var.bakalimGercekten doktorlarin hepsi tuhaf.peki sizde kist varmi
mesela.bukadar siddetli kasik sancisi olması anormal yuurtlama doneminde.ama çare sunan yok.doğum kontrolhapi diyir.ben coocuk istiyorum naisl kullanayaumGercekten doktorlarin hepsi tuhaf.peki sizde kist varmi
Anladim.bi catlatmayi deneyin belki hamile kalirsiniz.peki catlatma ignesi icin neler yapiliyormesela.bukadar siddetli kasik sancisi olması anormal yuurtlama doneminde.ama çare sunan yok.doğum kontrolhapi diyir.ben coocuk istiyorum naisl kullanayaum
Tsh biraz yuksek,estradiol bayagi yuksek bu degerin adetim 2. 3. Gunu 50 alti olmasi istenir.Tsh 3.52
Prolaktin 12.45
Estradiol 70.81
Lh 5.50
Fsh 7.60
Simididen cok tesekkurler
Hamile kalmaya engelmiTsh biraz yuksek,estradiol bayagi yuksek bu degerin adetim 2. 3. Gunu 50 alti olmasi istenir.
Kist durumunda da bu deger yuksek cikar.
Tup bebege baslarken 50 alto olmasini istiyorlar ,gebelige engel mi tek basina bilemem ama adetin 2. 3.gunu icin yuksek bir deger .kistiniz olabilir doktora danisin .Hamile kalmaya engelmi