Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Troitlerde mi kötü çıkmışKadın Doğuma gidip adet zamanında tekrar yaptırın. Proloktin için ilaç verecektir
B12 içinde
Troitlerin içinde tekrar test isteyebilir.
Serbest t3 hafif yüksek çıkmış fakat doğru zamandamı yapıldı tam bilemiyorum orasını. Doktor zaten söyler bir sorun varsa. İçinizi ferah tutun. Sağlık ocaklarıda gayet güvenilir sonuçlar verir alınan kan zaten devlet hastanelerine gönderiliyor. Sadece adetiniz bittiği için sonuçlarda sapma olmuş olabilir.Troitlerde mi kötü çıkmış
İnşAllah öyledir cevabınız için teşekkür ederimSerbest t3 hafif yüksek çıkmış fakat doğru zamandamı yapıldı tam bilemiyorum orasını. Doktor zaten söyler bir sorun varsa. İçinizi ferah tutun. Sağlık ocaklarıda gayet güvenilir sonuçlar verir alınan kan zaten devlet hastanelerine gönderiliyor. Sadece adetiniz bittiği için sonuçlarda sapma olmuş olabilir.
Doktorun ne dediğini bize yaz canımmmYarın gidicem doktora bakalım ne diyecek
Tmm canım yarın yazarım iyi gecelerDoktorun ne dediğini bize yaz canımmm
Canım naptın yaptırdın mı testleriMerhaba kizlar esim muayne oldu sukur bir problem cikmadi hersey yolunda bende muayne oldum yumurtaliklarin gayet iyi adrt duzenszlgn varmi dedi yok dedm.adetn ikinci gunu hormon testi istedi birde adetn 22.gunu hormon testi yapcklar.nedir bu hormon testi masl yapilir yaptiran yasayan anlatablrmi sizden ricam cocuk istedigimi soyledm doktora.eger bu hirmonlar testi temiz cikarsa hsgmi ne ole bi film onu cektiricem.
Yok canm dha adet olmadmki :)Canım naptın yaptırdın mı testleri
Kızlar bugün hormon testleri için kan verdim progesteron prolaktin falan ama adetim dün bitmişti doktorda sormadı hiç adet misin falan diye aklıma takılan şu normalde adetin 3. Günü falan bakılıyor ama benim bitti adetim sizce doğru sonuçları alır mıyım? Cevaplarınız için teşekkürler
Hadi ya inşallah olamazsın o zamanYok canm dha adet olmadmki :)
Yaptırdım attım buraya da bakabilirsiniz canım biraz yukarda kalmış olmalıÖnümüzdeki ay adetin 3. Günü ekrarlayın derim sonuçların farklı olması muhtemel
Allahm isteyen herkese versin ❤Hadi ya inşallah olamazsın o zaman
Benm hormon testimi de yorumlarmisinizYaptırdım attım buraya da bakabilirsiniz canım biraz yukarda kalmış olmalı
At bakalım canım.Benm hormon testimi de yorumlarmisiniz
At bakalım canım.
Tsh 3.52At bakalım canım.
Adetin ikinci günü mü verdin bu testleri canmTsh 3.52
Prolaktin 12.45
Estradiol 70.81
Lh 5.50
Fsh 7.60
Simididen cok tesekkurler