Hormon testleri hakkında yardım ?

Kadın Doğuma gidip adet zamanında tekrar yaptırın. Proloktin için ilaç verecektir
B12 içinde
Troitlerin içinde tekrar test isteyebilir.

Troitlerde mi kötü çıkmış
Serbest t3 hafif yüksek çıkmış fakat doğru zamandamı yapıldı tam bilemiyorum orasını. Doktor zaten söyler bir sorun varsa. İçinizi ferah tutun. Sağlık ocaklarıda gayet güvenilir sonuçlar verir alınan kan zaten devlet hastanelerine gönderiliyor. Sadece adetiniz bittiği için sonuçlarda sapma olmuş olabilir.

Serbest t3 hafif yüksek çıkmış fakat doğru zamandamı yapıldı tam bilemiyorum orasını. Doktor zaten söyler bir sorun varsa. İçinizi ferah tutun. Sağlık ocaklarıda gayet güvenilir sonuçlar verir alınan kan zaten devlet hastanelerine gönderiliyor. Sadece adetiniz bittiği için sonuçlarda sapma olmuş olabilir.
İnşAllah öyledir cevabınız için teşekkür ederim 🙂

Kızlar doktorla görüştüm prolaktin için kadın doğuma gitmemi söyledi ama sonradan dedik adetin 3. günü tekrar bakalım ona göre kadın doğuma gidicem bide b12 için iğne kullanıcam.

Merhaba kizlar esim muayne oldu sukur bir problem cikmadi hersey yolunda bende muayne oldum yumurtaliklarin gayet iyi adrt duzenszlgn varmi dedi yok dedm.adetn ikinci gunu hormon testi istedi birde adetn 22.gunu hormon testi yapcklar.nedir bu hormon testi masl yapilir yaptiran yasayan anlatablrmi sizden ricam 🙏cocuk istedigimi soyledm doktora.eger bu hirmonlar testi temiz cikarsa hsgmi ne ole bi film onu cektiricem.

Merhaba arkadaşlar bi konuda bilginizi almak istedim, ben tüp bebek tedavisine başladım yumurta toplama işlemi olacak ama progesteron hormonu yüksek çıktığı için, işlem iptal oldu.Böyle bi durumla karşılalan var mı? Progesteron neden yükselir nasıl düşürülür? Bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı

IMG_20190910_135255.jpg

Kızlar bu da adetin 3. günü yaptırdığım test nasıl

Merhaba kizlar esim muayne oldu sukur bir problem cikmadi hersey yolunda bende muayne oldum yumurtaliklarin gayet iyi adrt duzenszlgn varmi dedi yok dedm.adetn ikinci gunu hormon testi istedi birde adetn 22.gunu hormon testi yapcklar.nedir bu hormon testi masl yapilir yaptiran yasayan anlatablrmi sizden ricam 🙏cocuk istedigimi soyledm doktora.eger bu hirmonlar testi temiz cikarsa hsgmi ne ole bi film onu cektiricem.
Canım naptın yaptırdın mı testleri

Kızlar bugün hormon testleri için kan verdim progesteron prolaktin falan ama adetim dün bitmişti doktorda sormadı hiç adet misin falan diye aklıma takılan şu normalde adetin 3. Günü falan bakılıyor ama benim bitti adetim sizce doğru sonuçları alır mıyım? Cevaplarınız için teşekkürler 🤗

Önümüzdeki ay adetin 3. Günü ekrarlayın derim sonuçların farklı olması muhtemel

X