Doğru sonuç demeyelim de sağlıklı bir sonuç alamazsın. Sen önümüzdeki ay adetin üçüncü günü aç karnına ver testini. Öyle daha iyi Bi sonuç alırsın tedavini de ona göre uygulamaya başlarsınKızlar bugün hormon testleri için kan verdim progesteron prolaktin falan ama adetim dün bitmişti doktorda sormadı hiç adet misin falan diye aklıma takılan şu normalde adetin 3. Günü falan bakılıyor ama benim bitti adetim sizce doğru sonuçları alır mıyım? Cevaplarınız için teşekkürler
Birde ne için veriyorsun hormon testiniDoğru sonuç demeyelim de sağlıklı bir sonuç alamazsın. Sen önümüzdeki ay adetin üçüncü günü aç karnına ver testini. Öyle daha iyi Bi sonuç alırsın tedavini de ona göre uygulamaya başlarsın
Aç karnına verdim zaten bayrama denk gelmişti 3 günü falan ondan şimdi verdinDoğru sonuç demeyelim de sağlıklı bir sonuç alamazsın. Sen önümüzdeki ay adetin üçüncü günü aç karnına ver testini. Öyle daha iyi Bi sonuç alırsın tedavini de ona göre uygulamaya başlarsın
5-6 aydır gebelik istiyoruz olmadı bende aile hekimine baktırmak istediğimi söyledim adet gününü falan sormadı kadın doğuma gitmedim yaniBirde ne için veriyorsun hormon testini
Adetlerin düzenli mi peki.5-6 aydır gebelik istiyoruz olmadı bende aile hekimine baktırmak istediğimi söyledim adet gününü falan sormadı kadın doğuma gitmedim yani
Evet düzenli olurum her ayAdetlerin düzenli mi peki.
Niye doğru sonuç vermesinki şuan sigortamız yok olunca gitmeyi düşünüyorumsağlık ocağında yapılan testler doğru sonuç veriyormu tartışılır bence bi kadın doğumcuya gidin adet dönemi içinde
burada çok okudum ben hcg testi verip yanlış çıkanları vs.Niye doğru sonuç vermesinki şuan sigortamız yok olunca gitmeyi düşünüyorum
Hormonlarına bakma gereğini nerde gördün. Yani düzenliyse adetin niye öyle Bi kanıya vardınEvet düzenli olurum her ay
5-6 aydır gebelik istiyoruz bi kere kimyasal oldu bende baktırmak istedim sonucum çıkmış prolaktın 52.21 çıkmışHormonlarına bakma gereğini nerde gördün. Yani düzenliyse adetin niye öyle Bi kanıya vardın
canım dert etme ilaçla düşer...Eki Görüntüle 2300087
Sonuçlar böyle çıktı
Yalnız adetim bittikten sonra ben bu testleri yaptırdım onun bi etkisi olmuş olabilir micanım dert etme ilaçla düşer...
Biraz düzensiz çıkmış. Doktor ne dedi?Eki Görüntüle 2300087
Sonuçlar böyle çıktı
Yarın gidicem doktora bakalım ne diyecekBiraz düzensiz çıkmış. Doktor ne dedi?
Ben de çok yaptırdım ama etki olsa bile bu kadar sanmam, fark çok çünkü.Yalnız adetim bittikten sonra ben bu testleri yaptırdım onun bi etkisi olmuş olabilir mi
Sizin kaç çıkıyorduBen de çok yaptırdım ama etki olsa bile bu kadar sanmam, fark çok çünkü.