- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
24Hafif yukselmeler var kac yasindasin
Baktım da 3 türlü referans değeri var tıbbı terimler filan en sağlıklıksı doktordan duymak tabi de insan saberedemiyor canımEn sağda referans değeri yazıyor oradan kontrol edebilirsiniz genel olarak
Aboooooo kız neler yazio omen tonrem hakket ne yazio anlamdm
Dimi referans değerinde bile 3 farklı referans aralığı var tıbbı terimlerleAboooooo kız neler yazio omen tonrem hakket ne yazio anlamdm
1 testin daha var 4 gün sonra sonucu çıkıyormuş belki odur ilk defa yaptırdım hormon testiFsh değeriniz biraz yüksek gibi sınırda .Ama bu stresten felan da kaynaklanabilir .Her ay değişebiliyor bu değer .daha önemli olan amh değeri .Ona da bakılmamış
He aynen katılıyorum kız bnm tek anldgm bisi var oda beta HCGDimi referans değerinde bile 3 farklı referans aralığı var tıbbı terimlerle
Testlerin sonucu gayet iyi fsh 8 altında olursa çok daha iyi olur Tsh fena sayılmaz ama bebek için baktırsıysan 1 e düşmesi bebeğin tutunması için çok daha iyi değerlerin genel olarak gayet iyiYok mu kimse çatlayacağım burada
Ohooo onda prof olduk artıkHe aynen katılıyorum kız bnm tek anldgm bisi var oda beta HCG
Bende sadece fsh nim yüksek olduğunu düşünüyorum bebek düşündüğüm için hormonlara bakıldı canım bakalım doktor ne diyecekTestlerin sonucu gayet iyi fsh 8 altında olursa çok daha iyi olur Tsh fena sayılmaz ama bebek için baktırsıysan 1 e düşmesi bebeğin tutunması için çok daha iyi değerlerin genel olarak gayet iyi
Ayy varmiymis anlayan ayni durumdayiz bugun aldim sonuclarimi doktora gitmem icin rahim filmi falanda cekilicem o zamana kadar catlarim varsa benimkinede bakinYok mu kimse çatlayacağım burada
Olabilir canım .Doktor alttan muayene etti mi hiç ?Bir sıkıntı yoksa yumurtalarında felan fsh hormonu değişebiliyor çümkü1 testin daha var 4 gün sonra sonucu çıkıyormuş belki odur ilk defa yaptırdım hormon testi
Yasina gore fsh yuksek, e2 degerini de 30 40 bekleriz ılımlı olarak o da yuksek, ama her ay oynayan degerler bunlar
Testere dişli Aslan pençesi kürü yaptın mı fsh için birebir ama doktoruna sor onlar genelde kızıyor bu tarz kürlereBende sadece fsh nim yüksek olduğunu düşünüyorum bebek düşündüğüm için hormonlara bakıldı canım bakalım doktor ne diyecek
Gönder gelsin 7 senedir bebeği olmayan biri olarak Prof oldumAyy varmiymis anlayan ayni durumdayiz bugun aldim sonuclarimi doktora gitmem icin rahim filmi falanda cekilicem o zamana kadar catlarim varsa benimkinede bakin