• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon testinden anlayanlar bakabilir mi? 😀

Bunlarda benim sonuçlarım çok mu yüksek acaba 😐

Eklentiler

• IMG_20200925_052515.jpg
    IMG_20200925_052515.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 45
Bence gayet iyi, benim değerlerim sizden biraz yüksek
Bugün doktora gösterdim fsh vee tsh hariç hepsine iyi dedi, sizin onlarda doktorun dediği sınırlar içinde
Teşekkür ederim. Bana da ploraktin yüksek demişti. Dostinex kullandım ama yine de sonradan bakmadı. Alttan muayene de polikistik over başlangıcı olduğumu söyledi. Ben o gün çok stresliydim. Rahim filmi istemişti ondan korkmuştum. Neyse ki rahim filmi de temiz çıktı. Ovülasyon başladık sağ büyümedi ama sol da güzel yumurtalar oldu overtille vuruldum iki kez çatlamadı. Benim sorunum buymuş bana normal yolla devam dedi. Bugün son kez bakıcak en son 33mm oldu bundan sonra çatlamaz sanırım. 😐

adetının hangı donemınde yaptırdın? folıkuler faz da yaptırdıysan: adetten yumurtlamaya kadar olankı donem mid folikulere bakcanç . siklus senın adet dongun. yumurtlama donemınde yanı yumurtlama gununde yaptırdıysan mıd sıklus donemıne gore bakcaksın.. adete yakın bı zamanda yapptırdıysan yanı yumurtlama olmus bıtmıs artık o da luteal faz. ona gore kıyaslıcan . menopozda olmadıgın ıcın menopozdan oncekı degere bakcan. post menopoz artık menopoz sonrası kadındakı deger oluyo.hemogram degerlerın guzel . genelde ya adet zamanı bakarlar ya da adetten bı hafta falan once

adetının hangı donemınde yaptırdın? folıkuler faz da yaptırdıysan: adetten yumurtlamaya kadar olankı donem mid folikulere bakcanç . siklus senın adet dongun. yumurtlama donemınde yanı yumurtlama gununde yaptırdıysan mıd sıklus donemıne gore bakcaksın.. adete yakın bı zamanda yapptırdıysan yanı yumurtlama olmus bıtmıs artık o da luteal faz. ona gore kıyaslıcan . menopozda olmadıgın ıcın menopozdan oncekı degere bakcan. post menopoz artık menopoz sonrası kadındakı deger oluyo.hemogram degerlerın guzel . genelde ya adet zamanı bakarlar ya da adetten bı hafta falan once
Çok eski açtığım bir konu şuan 6 haftalık hamileyim teşekkür ediyorum yinede :)

Back