• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon testinden anlayanlar bakabilir mi? 😀

Eklentiler

• 6FCFF633-454E-4933-86F7-AD9DE85C2FFB.jpeg
    6FCFF633-454E-4933-86F7-AD9DE85C2FFB.jpeg
    85,8 KB · Görüntüleme: 96
Allahiiimm nasip etsin hepimize insaallahh🤲🏻🤲🏻 Gonderiyoruum😄
Maşallah canım çoğumuz bilmiyoruz ama bebek için tsh da çok önemli senin tsh çok çok iyi fsh normal değerde ama tabi 8 den ne kadar küçük olursa o kadar iyi ayrıca bazen stres etkiliyor bence bidahakine düşük çıkar 🙏

Maşallah canım çoğumuz bilmiyoruz ama bebek için tsh da çok önemli senin tsh çok çok iyi fsh normal değerde ama tabi 8 den ne kadar küçük olursa o kadar iyi ayrıca bazen stres etkiliyor bence bidahakine düşük çıkar 🙏
Ayy cook sevindim canimm Allah razi olsun darısı rahim filminin ve en cook korktugum esimin sprem testinin basina insallah onlarin sonucundada bir sikinti cikmazz 🤲🏻🤲🏻

Ay bilmiyorum ki olabilir daha ciddi birşey çıkmasında Allahın izniyle
Merak etmeyin doktorlar bu kadar değeri ciddiye almıyorlar 😊 yüksek diyebilmek için referans aralığının yüzde 30 u falan geçmesi gerekiyor 👍 çok içinize sinmezse bi crp nize baktırın🙏

Bebek istediğim için hormon yaptırdım sorun teşkil edecek birşey olmamasını umuyorum 😊
Hiç birimiz doktor değiliz tabi sadece tecrübelerimizi paylaşıyoruz ama bebek için bakılacak dünya kadar test var bebeklikte geçirilmemiş hastalıklara varana kadar baktırmak gerekiyor hayrlısıyla adım attığınız zaman hepsine baktırın aile hekiminiz bakar zaten hepatitten tutun da kızamıkçık geçirip geçirmediğinize kadar en önemlisi mutlaka vitamin değerleninize de baktırın d vitamini özellikle çok önemli başlı başına kısırlık sebebi bile olabiliyor Allah tez zamanda gönlünüze göre versin 🙏

Hiç birimiz doktor değiliz tabi sadece tecrübelerimizi paylaşıyoruz ama bebek için bakılacak dünya kadar test var bebeklikte geçirilmemiş hastalıklara varana kadar baktırmak gerekiyor hayrlısıyla adım attığınız zaman hepsine baktırın aile hekiminiz bakar zaten hepatitten tutun da kızamıkçık geçirip geçirmediğinize kadar en önemlisi mutlaka vitamin değerleninize de baktırın d vitamini özellikle çok önemli başlı başına kısırlık sebebi bile olabiliyor Allah tez zamanda gönlünüze göre versin 🙏
Gerekli bütün değerlere bastırmıştım bu kez baktırdıklarım harici Allan hepimizin hakkında hayırlısını versin 🤲🏼😊

Gerekli bütün değerlere bastırmıştım bu kez baktırdıklarım harici Allan hepimizin hakkında hayırlısını versin 🤲🏼😊
Meraba canım dr sonuçların için birsey dedi mi? Benim FSH ilk ay 9.68 ikinci ay 10.39 çıktı. Ama dr ultrasonla baktı hersey normal dedi bosver o testi dedi sende durum nedir?

Back