- 20 Mart 2011
- 13.866
- 32.432
- 798
Gözün aydın neden üzgünsün? Tsh için dahiliye doktoru ilaç verebilirDoktoru sabah aradım ama değerlerimin güzel olduğunu hicbir sorun olmadığını söyledi bana tshde stres dolaylı yüksek olduğunu söyledi yanına gittiğimde hareketlerimden de hissettiğini söyledi muayene zamaninda tedavi yada ilaç vermedi 1 yıl geçmediği için de gebelik için beklememi eğer 1 yıl sonunda olmazsa yanına gitmemi söyledi8 aylık evliyim bu arada
Bu birkaç gün sonuçlar için olsun muayene için olsun çok korktum düşük vardır değerlerim kötüdür diye su aralar doktora gitmekten cekiniyorum virüs dolayisiylaGözün aydın neden üzgünsün? Tsh için dahiliye doktoru ilaç verebilir
Kahverengi lekelenme polikistiğe işaret eder genelde ama FSH ve lh hormonlarının yüksek değil prolaktin yani süt hormonunun yüksek biraz birde kist olmuşsa da lekelenme yapabilirBeta ne durumda peki ben hamile miyim bilmiyorum kahverengi akındım oldu sonra adete döndü kirmizilasti doktora gittim bu tahlilleri verdi bana işte
Prolaktin hormonunun çok yüksek doktorda birşey yapmaz ama kürler var am yinede önce doktora görünün sonra kür deneyebilirsinizYarim edin lütfen çok merak ediyorum
Tsh’ın stresten yükseldiğini ilk defa duydum. Ama doktor tabi doğrusunu biliyordurDoktoru sabah aradım ama değerlerimin güzel olduğunu hicbir sorun olmadığını söyledi bana tshde stres dolaylı yüksek olduğunu söyledi yanına gittiğimde hareketlerimden de hissettiğini söyledi muayene zamaninda tedavi yada ilaç vermedi 1 yıl geçmediği için de gebelik için beklememi eğer 1 yıl sonunda olmazsa yanına gitmemi söyledi8 aylık evliyim bu arada
Yanlış bakıyorsunuz sanırım 17 prolaktinProlaktin hormonunun çok yüksek doktorda birşey yapmaz ama kürler var am yinede önce doktora görünün sonra kür deneyebilirsiniz
Göründüm fakat birşey yazmadı ilaç falan güzel değerlerin dedi ne kuru yapabilirimProlaktin hormonunun çok yüksek doktorda birşey yapmaz ama kürler var am yinede önce doktora görünün sonra kür deneyebilirsiniz
Kötüyü çağırma bu kadar stres zaten kötü yaparBu birkaç gün sonuçlar için olsun muayene için olsun çok korktum düşük vardır değerlerim kötüdür diye su aralar doktora gitmekten cekiniyorum virüs dolayisiyla
Haklisin canımKötüyü çağırma bu kadar stres zaten kötü yapar
Yinede yüksek yanlış bakmıyorum hormon tahlilleri den iyi anlarımYanlış bakıyorsunuz sanırım 17 prolaktin
Testeredişli aslanpençesi kullanabilirsin tüm hormonları düzenliyorGöründüm
Göründüm fakat birşey yazmadı ilaç falan güzel değerlerin dedi ne kuru yapabilirim
Birde TSH değerin sınırda t3 ve T4 değerlerine de bakılmalıydı sıkışık dereotu tüketin troidin az ve hızlı çalışan türlerin hepsinde çok işe yarıyor aç karnına üç öğün tüketilmesi lazım ama oruçlu olunca Sabah ve akşam yapsanız yeterli gelirGöründüm
Göründüm fakat birşey yazmadı ilaç falan güzel değerlerin dedi ne kuru yapabilirim
Referans aralığının dışında bile değil. Ayrıca ben 23 ile hamile kaldım. 35-40’ın altına doktor ilaç bile vermiyor engel olmaz diye. Başka bişey ile karıştırıyor olabilirsiniz bence. Bi de çok yüksek diyorsunuz. Yanlış yönlendirme olmasınYinede yüksek yanlış bakmıyorum hormon tahlilleri den iyi anlarım
Benim de fsh 0,89 çıktı e2 600 ben de bir yerde e2nin fsh ı baskıladığını okumuştum, bunu göz önüne almış olucak ki doktorum değerlerin normal demişti. Acaba bu değerlerle hamilelik mümkün müHayır canım ben fsh dan çok çektim, bak orda tsh olsun prolaktin olsun bunlar yüksek olsa bile ilaç ile düzeltilir ama fsh maalesef çok farklı. Ha bir kere ölçüm yapılmış bu demek değil ki arkadaşın fsh yüksek. Dediğim gibi takip edilmeli. E2 hormonu fsh ı baskilayabiliyor ayrıca
Sizin değerler epey uç noktalarda maalesef bilemiyorumBenim de fsh 0,89 çıktı e2 600 ben de bir yerde e2nin fsh ı baskıladığını okumuştum, bunu göz önüne almış olucak ki doktorum değerlerin normal demişti. Acaba bu değerlerle hamilelik mümkün mü
Hayır, normal olduğunu söylediSizin değerler epey uç noktalarda maalesef bilemiyorumDoktorunuz bir şey önermedi mi?
Benim ilk fsh değerim 7 küsür çıkmıştı ve e2 yüksekti. Normal dedi doktorum. Sonraki ölçümde daha iyi bir doktora gittim fsh 12 küsür çıktı. Öncekini sordum aslında o zaman da yüksekmiş e2 baskıladigi için gözden kaçmış dedi.Hayır, normal olduğunu söyledi
Sanırım benim de fsh baskılamış, yani araştırdığımda öyle gördüm onu göz önüne alıp normal dedi büyük ihtimalle doktor. Tekrar tahlil yaptırmayı düşünüyorum zaten, çok teşekkürler cevaplarınız içinBenim ilk fsh değerim 7 küsür çıkmıştı ve e2 yüksekti. Normal dedi doktorum. Sonraki ölçümde daha iyi bir doktora gittim fsh 12 küsür çıktı. Öncekini sordum aslında o zaman da yüksekmiş e2 baskıladigi için gözden kaçmış dedi.
Doktorunuz normal dediyse normaldir heralde
Rica ederim çok geçmiş olsunSanırım benim de fsh baskılamış, yani araştırdığımda öyle gördüm onu göz önüne alıp normal dedi büyük ihtimalle doktor. Tekrar tahlil yaptırmayı düşünüyorum zaten, çok teşekkürler cevaplarınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?