• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana dış gebelik ve boş gebelik ve kimyasal gebelik ile ilgili tecrübelerinizden yardımcı olur musunuz?

Merhaba gelişme var mı ? Bende geçen yıl dış gebelik yaşamıştım. Onda değerlerim azar azar artmıştı hiç 2 katı olmuyordu. Ama şimdi yine hamileyim ve değerlerim 2 gün arayla 30 / 89,20/278. Keseyi görene kadar bende korkuyorum :KK43: 4 haftalığım henüz erken öğrendim. 13 gün sonra gidicem doktora. ozaman gel dedi direk.
Benim değerim 23-63-300-1411 oldu ve en son keseyi gördük. Fakat 1 hafta geriden geliyor geç döllenme diyorlar ama inşallah doğurana kadar hiç içim rahat etmiycek her belirtiye bişey mi oldu diye çok korkuyorum. Beklemekten başka çaremi yok :(

Benim değerim 23-63-300-1411 oldu ve en son keseyi gördük. Fakat 1 hafta geriden geliyor geç döllenme diyorlar ama inşallah doğurana kadar hiç içim rahat etmiycek her belirtiye bişey mi oldu diye çok korkuyorum. Beklemekten başka çaremi yok :KK43:
Ne güzel kese görülmüş çok şükür takmayın kafanıza herşey iyi olacak bebiş hissrtmesin negatiflik 🥰 olumlu olun dış gebelik değil çok şükür

Back