Teşekkür ederimCanım bence sorun yok, sadece fsh biraz yüksek onu bir sonraki ay tekrar ölçtürmeli
Hayır canım ben fsh dan çok çektim, bak orda tsh olsun prolaktin olsun bunlar yüksek olsa bile ilaç ile düzeltilir ama fsh maalesef çok farklı. Ha bir kere ölçüm yapılmış bu demek değil ki arkadaşın fsh yüksek. Dediğim gibi takip edilmeli. E2 hormonu fsh ı baskilayabiliyor ayrıcafsh 10a kadar normal biliyorum
10üstüne doktorlar sikinti diyorHayır canım ben fsh dan çok çektim, bak orda tsh olsun prolaktin olsun bunlar yüksek olsa bile ilaç ile düzeltilir ama fsh maalesef çok farklı. Ha bir kere ölçüm yapılmış bu demek değil ki arkadaşın fsh yüksek. Dediğim gibi takip edilmeli. E2 hormonu fsh ı baskilayabiliyor ayrıca
Rica ederim canım şuan endişe edecek bir sorun görünmüyor foliküler faz değer aralığına bak orda normal görünüyor değerlerin.Teşekkür ederim
Fsh sorunu yaşadın mı canım sen hiç?10üstüne doktorlar sikinti diyor
Çok teşekkür ederim inşallah hemem gelir bebişimRica ederim canım şuan endişe edecek bir sorun görünmüyor foliküler faz değer aralığına bak orda normal görünüyor değerlerin.
Ben fsh yüzünden çok sıkıntı yaşadım o yüzden sana tavsiyem önümüzdeki ay tekrar ölçüm yaptırman. Tsh a kimi doktor ilaç veriyor kimi vermiyor ama gebelikte bu değer sıkıntı. Eğer gebe kalmak istiyorsan inşallah önümüzdeki ay tekrar hormon baktirmana gerek kalmadan gelir bebişin
Tekrar söylüyorum fsh yüksek demek için birkaç ölçüm yapılması lazım hemen endişe etme
yasayan arkdaslarimdan biliyorum cnmFsh sorunu yaşadın mı canım sen hiç?
Ben fsh 20 iken hamile kaldım bu hamile kalmayacağı anlamına gelmiyor ki zaten sıkıntılı bir hormon takip edilmesi lazım diyorumyasayan arkdaslarimdan biliyorum cnm
Arkadasimin fsh 9 lh 6ydi hamile kaldi
iste 10 ustu sikinti idyorumBen fsh 20 iken hamile kaldım bu hamile kalmayacağı anlamına gelmiyor ki zaten sıkıntılı bir hormon takip edilmesi lazım diyorum
Bak canım ben fsh ölçüm yaptırdım 7 çıktı sonraki ay 12 sonraki ay 20iste 10 ustu sikinti idyorum
Arkadasin 7normal
anladim stresten cikmis olabilir stres cok etkiliyorBak canım ben fsh ölçüm yaptırdım 7 çıktı sonraki ay 12 sonraki ay 20
Umarım anlatabilmisimdir
Maalesef çok sıkıntılı bir hormon Allah kimsenin başına vermesin o yüzden ölçüm yaptır dedim arkadaşa.anladim stresten cikmis olabilir stres cok etkiliyor
Maalesef çok sıkıntılı bir hormon Allah kimsenin başına vermesin o yüzden ölçüm yaptır dedim arkadaşa.
Belki bir sonraki ay daha düşük çıkar
InşallahMaalesef çok sıkıntılı bir hormon Allah kimsenin başına vermesin o yüzden ölçüm yaptır dedim arkadaşa.
Belki bir sonraki ay daha düşük çıkar
Olabilir bu aralar çok stresliydimanladim stresten cikmis olabilir stres cok etkiliyor
Tsh dışında çok iyi hormonlarınızYarim edin lütfen çok merak ediyorum
Teşekkür ederimTsh dışında çok iyi hormonlarınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?