Canim dostinex alabilirsin verir ama. O ilac ta surekli kullanmak iyi degil. Benm doktor ilaca gerek yok dedi 2 kiside vermedi hap.İşin garip yanı hap vermedikafama göre gıtsem eczane hap verırmıkı
Canim dostinex alabilirsin verir ama. O ilac ta surekli kullanmak iyi degil. Benm doktor ilaca gerek yok dedi 2 kiside vermedi hap.
Benm tup bebek doktorum kullandirtti tedavide ama ben surekli kullanmak istemiyorum zaten olacaksa olur.
[/QUOTkac senelik evlisin canım tüp bebek çok masraflı diye duymustum
Alttan bakilanBen anlamadım bı doktor çok sayıda kist var dedi alttan muayinede.bu doktor karnından baktı kist yok gorunmuyo dedi hangisi daha güvenilir alttan bakılan diye duymuştum ben
Yine yumurtlama tedavisi yapin olmassa.Ya insanla konuşmuyorlar bile ilgilenmiyorlar özele gitmeyi düşünüyorum
İlk gittiğim doktor tedavisiz hamile kalman zor pcos var dedi adetinin 3. Gün kan ver dedi uzak olduğu için yakınımdaki hastaneye gittim o ultrasonda baktı pcos yok dedi kan sonuçlarında normal dedi hepsi ayrı bişey soyluyo ve açıklama yapmiyoAlttan bakilan
Kistleri filan bosverinnn
Olmasaa yumurtlama tedavisi gorursunuz
Doktor hersey normal dediyse niye tedavisiz olmaz dedi diye yazdiniz
İlk gittiğim doktor tedavisiz hamile kalman zor pcos var dedi adetinin 3. Gün kan ver dedi uzak olduğu için yakınımdaki hastaneye gittim o ultrasonda baktı pcos yok dedi kan sonuçlarında normal dedi hepsi ayrı bişey soyluyo ve açıklamaAlttan bakilan
Kistleri filan bosverinnn
Olmasaa yumurtlama tedavisi gorursunuz
Doktor hersey normal dediyse niye tedavisiz olmaz dedi diye yazdiniz
Prolaktını nasıl düşürebilirimBenm azcik kilo faktorum var yoksa bende 26 gunde geldigi oluyor bi 10 kilo versem normale donuyor herseyim
4 yilda kilo aldim hormon tedavuleri vs derkene.
Ama benm ilk tahlillimdede pko yoktu yani gordugunuz gibi baya dusuktu lh.
Ama hala doktorlarin biri vsr biri yok diyezaten normal olani 3 4 gun. Benmde aslinda bitiyor ama hafif geliyor aknti o yzuden 7 gune yayiliyor aslnda bitiyor 4 gunde.
Takma kafaya prolaktini. Ilacla dusuyor ama ani dusurup ani cikartiyor oda. Dostinex ilaci diye yazdim ya. Hayitla da dusuyor sanirimProlaktını nasıl düşürebilirim
Bu kanama azlıgı prolaktın den dolayı mı acabaTakma kafaya prolaktini. Ilacla dusuyor ama ani dusurup ani cikartiyor oda. Dostinex ilaci diye yazdim ya. Hayitla da dusuyor sanirim
Evet kesiyor adeti. Ama bazi aylar az olabilir adet kanamasi. Benim annemaz gorurmuş ama biz 5 kardeşiz :) 3 gun olurdum oda az olurdum demisti. Bizde ikiziz yani engel bi fsktor deģil sanirimBu kanama azlıgı prolaktın den dolayı mı acaba
Benim 1kürtajım var istenmeyen ondan önce yogun olurdum sonra yine duzenlıyım ama bu seferde kanamam azaldı 3 4 gün sürüyor folikul saydı sagda 9solda8 guzel dedi folikul sayısı cok degıl mı sence deEvet kesiyor adeti. Ama bazi aylar az olabilir adet kanamasi. Benim annemaz gorurmuş ama biz 5 kardeşiz :) 3 gun olurdum oda az olurdum demisti. Bizde ikiziz yani engel bi fsktor deģil sanirim
Ilacmi kullandin. Onlar bos folükuldur durup dururkene kimse de 10 ar yumurta olmaz.Benim 1kürtajım var istenmeyen ondan önce yogun olurdum sonra yine duzenlıyım ama bu seferde kanamam azaldı 3 4 gün sürüyor folikul saydı sagda 9solda8 guzel dedi folikul sayısı cok degıl mı sence de
Yo ilac falan kullanmadım 2.günü gittim bu kadar saydı fazla olunca pco muIlacmi kullandin. Onlar bos folükuldur durup dururkene kimse de 10 ar yumurta olmaz.
Pco dan dolayi iste
Zayıfmısım derken kılonuz kacEki Görüntüle 2556818 Eki Görüntüle 2556819 Kızlar sonuçlarım bunlar doktora gösterdiğimde bir sıkıntı yok diyor. Birbuçuk yıllık evliyim hiç hamile kalamadım. Kullanmam için klomen yazdı içtikten sonra tekrar gidicem. Alttan muayene ettiğinde pco olabilir öyle görünüyor dedi. Zayıfmışım. Ama benim adetlerim düzenli tüylenme gibi şikayetlerim de yok. Eşimde göründü doktora hareketsiz sperm varmış ama stresten radyasyonlu ortamda olduğu için büyütülcek bi durum değil dedi geçer dedi ilaç yazmadı. Eşime sabah akşam keçiboynuzu özü yediriyorum.Neden hamile kalamıyorum bilmiyorum artık iyice bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?