Hormon testi verdim polikistik over dedi doktor daha sonuçları gostermedim nasıl sizce

Bı tne kızım var oda tedaviyle oldu 1.5 sene sonunda şimdi gene çocuk düşünüyoruz ama 1.5 senedir olmuyo

Benmde ilk evlendiğimdeki degerim lh im dusüktü görünüm olarak kimi doktor pco kimi doktor bisey yok demisti bende e2 im 70 cikmisti ama sonra zaman gecip olmadkca stres kilo vs hormonlarimda oynama oldu. Ama hala sol yumurtaliğimda polikistik goruntu var. E2 47 lere dusmustü sonra 25 lerde filan oldu. Yani stres etken. Yumurtlamayi guclendirici seyler yapin tavsiyem. 1 cocugunuz varmis yine digeri de olur insallah. Hayit hormon dengesine iyi geliyor sizede fayda saglayacaktir.

Aynen öyle ama esim çok istiyo çocuk bende istiyorum olmaz diye korkuyorum pcos hastalinda genelde kilolu olur ben tam aksini 53 kiloyum 1.65 boyum ama doktor korkuttu tedavisiz olmaz dedi

Aynen öyle ama esim çok istiyo çocuk bende istiyorum olmaz diye korkuyorum pcos hastalinda genelde kilolu olur ben tam aksini 53 kiloyum 1.65 boyum ama doktor korkuttu tedavisiz olmaz dedi
Cok biliyor o doktor :) ugrastirir 1 2 ay ama yararli seyler aldinmi fayda saglayabilir.
Pco kiloyla pek alakasi yok genetik bi faktor.
Yani kiminde hafif kimde degil. Bana kimse oyle bisey demedi. Size nasil derler. Bizde biraz erkek infertilitesi var o da cok kotu durumds degil ama uzatiyor zamani.
Famera kullanin deneyin olmazsa. Ama guvenilir bir yerdrn hayitin alin derim e2 hormonunuzu dengelicektir
Benm ilk zamanlar cok iyiydi 1 senelik evliyken. Stresle filan azaldi biraz ama suan yine dusük degil e2 im. Z.yaģinda incir yiyin.
Hayita baslayin ve bi kac ay bekleyin aceleniz yoksa faydasi olacaģna inaniyorum acikcasi. Size ilk degerimi yazayim en son degerimle birlikte.
Ama e2 niz dusuk. Yumurtlama olmuyor yada kslitesiz oluyor olabilir bunun icin kullansaniz iyi olur

Senın adetlerin nasıl olurdu canım bıde prolaktın kactı

Senın adetlerin nasıl olurdu canım bıde prolaktın kactı
Stresten oda artti canim maalesef. Ama adetlerim oluyor benm 35 gunde bazen 30 gunde. 7 gün suruyor. Prolaktin bazi aralarda duzensiz kanama yapiyor ama.
Biz tup bebek yaptirdik ama dondurulmuslarimizi deniyoruz. tüp bebekte 26 olgun yumurtam toplandi e2 degerim de normaldi yüksekti baya yani.toplam 30 yumurtaydi cunku. 26 yumurtamin 17 tanesi dollendi. Yani kalitesiz deģildi yumurtalar iyi oran cikti.

Ben 28gunde bir oluyorum 3 4gun suruyo kanamam az prolaktın 47cıktı

27.05.2015
Tsh--- 1,67
E2---74
Fsh---5,86
Lh---3,58
Prolaktin-- 19,8

2018.05.30

Tsh-- 2,55
Fsh--6,4
Lh--9,7
E2--20,1
Prolaktin--47
Testesteron-- 0,31

12.06.2019

Tsh-- 2,84
Fsh--4,89
Lh--5,83
E2--27,22
Prolaktin--47
Durum boyle arkadaslar.

Mevcut durumu korumaya calisiyorum birdaha ysptiricagim diger adetimde o zaman yazarim :)))

Ben 28gunde bir oluyorum 3 4gun suruyo kanamam az prolaktın 47cıktı
Benm azcik kilo faktorum var yoksa bende 26 gunde geldigi oluyor bi 10 kilo versem normale donuyor herseyim
4 yilda kilo aldim hormon tedavuleri vs derkene.
Ama benm ilk tahlillimdede pko yoktu yani gordugunuz gibi baya dusuktu lh.
Ama hala doktorlarin biri vsr biri yok diye zaten normal olani 3 4 gun. Benmde aslinda bitiyor ama hafif geliyor aknti o yzuden 7 gune yayiliyor aslnda bitiyor 4 gunde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…