Sonra normale döndumuCnm hormonlar normal olup ultrasonda bakınca polikistik görünümü var diyebiliyorlar benim de öyleydi prolaktin yüksek çıkmıştı en son 47 falandı snrm adetleirm kısa sürüyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonra normale döndumuCnm hormonlar normal olup ultrasonda bakınca polikistik görünümü var diyebiliyorlar benim de öyleydi prolaktin yüksek çıkmıştı en son 47 falandı snrm adetleirm kısa sürüyordu
Vala prolaktin strese bağlı da yükseliyor benim bildiğim aynı ay içinde adetin 18. Günü yapılan tahlilde düşüktü sonra bı daha baktrmadm hormonlar çok değişken bence bi ay dusukken hemen yükselebiliyorSonra normale döndumu
Hamile kaldınız mıVala prolaktin strese bağlı da yükseliyor benim bildiğim aynı ay içinde adetin 18. Günü yapılan tahlilde düşüktü sonra bı daha baktrmadm hormonlar çok değişken bence bi ay dusukken hemen yükselebiliyor
Bu ay çok şükür pozitif gördüm cnm hamileyim Rabbim ol dedi mi hiç bişey engel değil polikistik görünümü, yumurta tembelliği, rezerv azlığı vardı bende Rabbim isteyen herkese sağlıkla hayırlısyla nasıp etsin insAllahHamile kaldınız mı
Canım 23 yaşındayım 172 cm boy kilo 53Zayıfmısım derken kılonuz kac
Yumurta twmbelliğini nasıl yendiniz sanırım benim de yumurtalıklarda sıkıntılıBu ay çok şükür pozitif gördüm cnm hamileyim Rabbim ol dedi mi hiç bişey engel değil polikistik görünümü, yumurta tembelliği, rezerv azlığı vardı bende Rabbim isteyen herkese sağlıkla hayırlısyla nasıp etsin insAllah![]()
Benim prolaktin değerim normal muayenede pcos var dedi kan tahlili istedi progesteron da da sıkıntı çıkmadı bende anlamadımCnm hormonlar normal olup ultrasonda bakınca polikistik görünümü var diyebiliyorlar benim de öyleydi prolaktin yüksek çıkmıştı en son 47 falandı snrm adetleirm kısa sürüyordu
Yumurta twmbelliğini nasıl yendiniz sanırım benim de yumurtalıklarda sıkıntılı
Ultrasonda polikistik görünümü olabiliyor bence canını sıkma yumurta tembelliği konusunda inan bı ay ilaç tedavisi olmuştum bı ay da bal çörek otu tarçın kürü yaptım belki de onlar iyi geldi bilmiyorumBenim prolaktin değerim normal muayenede pcos var dedi kan tahlili istedi progesteron da da sıkıntı çıkmadı bende anlamadım
Klomen yzdı yumurta takibine başladıkUltrasonda polikistik görünümü olabiliyor bence canını sıkma yumurta tembelliği konusunda inan bı ay ilaç tedavisi olmuştum bı ay da bal çörek otu tarçın kürü yaptım belki de onlar iyi geldi bilmiyorum
Hadi hayırlı olsun tedavin canım inşAllah güzelliklere vesile olur olmazsa da üzülme Rabb'im ol derse hiç bişey yapmadan nasip olurKlomen yzdı yumurta takibine başladıkRabbim herkese hayırlısını nasip etsin
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah dualarınızı eksik etmeyin
![]()
Bende zayıfım 48 kiloyum adetlerim duzenlı kanama mıktarım az birde prolaktın 47sen baktırdınmıCanım 23 yaşındayım 172 cm boy kilo 53
Baktırdım canımBende zayıfım 48 kiloyum adetlerim duzenlı kanama mıktarım az birde prolaktın 47sen baktırdınmı
Prolaktının normal çıkmışBaktırdım canım
BENİM SONUCLARIMADA BAKARMISINIZProlaktının normal çıkmış
Sadece tsh 2 altında olması gerek diyebilirim dıgerlerı normal gıbıBENİM SONUÇLARIMIDA BAKARMISINIZ
BENİM SONUCLARIMADA BAKARMISINIZ
normalBENİM SONUÇLARIMIDA BAKARMISINIZ
BENİM SONUCLARIMADA BAKARMISINIZ
Her şey normal ama yumurtalar olgunlaşmıyor ya da çatlamıyor klomen içicem bakalımProlaktının normal çıkmış
Fsh yüksek çıkmış canımBenim sonuçlarıma da bakar mısınız?