- Konu Sahibi bynkutluay
-
herşeyin gayet normal tatlım hiç kafana takma..benim değerlerim berbatken ben hamile kalmıştım,değerleri bozuk olan arkadaşlara burdan söylemek isterim bunu..fsh ım 14 idi..birde smear testinde yoğun enflamasyon yani rahim ağzında yoğın iltihap var idi..sonra ben bir kür uyguladım 20 gün kadar ve sonra hamile kalmışım çok şaşırmıştım..allah istedikten sonra imkansız diye bir şey yok hormon sonuçlarınızı falan kafanıza takıpta stres yüzünden hamile kalamama riski ile karşı karşıya kalmaktansa çinizi ferah tutun derim.hiç bir şeyimkansız değil..bizat yaşadm ve gördüm..
hayır canım ben hsg çektirmedim çünkü rahim içinde bir sorundan şüphe edilmedi,rahim ağzında idi iltihap.. bu iltihap için adaçayı yağını bir pamuğa döküp vajina girişine yerleştridim bi süre beklettim..bi kaç saat kadar..3 gün sonra bir baktım tuvalette iken bir iltihap aktı geldi..sonrada ondan şikayet yaşamadım.diğerleri için ise..çörek otu+polen balı+tarçın kullandım her sabah aç karına 1 çay kaşığı hepsinden yedim..ve fsh ımın 14 olduğu ay hamile kalmıştım..ay tesekürt edrim cok ii geldi yazdıkların Allahın ne derse o olacak ama yinede içim rahat etmiyor .önümüzdeki ayın 2 sinde hsg rahim filmi cektircem ondan da cok korkuyorum.merak ettigim bişey var arkadasım senn yaptıgın kür neydi ne için uyguladın soylersen sevinirim.bide sende hsg cektirdinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?