• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hormon testi sonucuma bakarmisiniz

ceycey90

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
399
154
23
32
1 yılı gecti bebek sahibi olamiyorum doktor hormon testi yaptrmami istedi sonucum çıktı ama anlamadim yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• PhotoGrid_1477482955600_1.jpg
    PhotoGrid_1477482955600_1.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 132
Hipotiroit hastasisin canım tsh yüksek kendimden biliyorum bir de lh fsh değerinden yüksek pko da olabilir sende tabi doktor daha iyi bilir

İlkin 8 lerde çıktı sonra 3 bucuga düştü hap kullanıyorum sürekli canım inşallah senin benim gibi değildir yine de

FSH ve LH in dengeli olmasi gerek pco lu musunuz acaba ve nar suyu icin gunde 1 ya da yarim bardak
Onlar duzene girince sogan kuru ve ardindan da incir kuru fayda saglayabilir. Sogan kuru benim kistlerimde etkili oldu

Benimde böyle çıkmıştı adetlerin duzenlimiydi acaba benimde düzensiz. bi doktor pko var dedi.

Benimde böyle çıkmıştı adetlerin duzenlimiydi acaba benimde düzensiz. bi doktor pko var dedi.

Canim benim adetlerim duzenli hatta gununu hic şaşmaz. Ama benimde pko ya egilimim varmis, yumurtaliklarim yavas calisiyor onun icin adetin 2. gunu incir kurune baslayacgm

Yeni evli hamilelik şansı daha yüksek sonradan zor oluyo adetlerin düzenliyse hamile kalman kolay olur

FSH ve LH in dengeli olmasi gerek pco lu musunuz acaba ve nar suyu icin gunde 1 ya da yarim bardak
Onlar duzene girince sogan kuru ve ardindan da incir kuru fayda saglayabilir. Sogan kuru benim kistlerimde etkili oldu
Ocak ve haziran ayında soğan Kuru yaptm tatlım ama 3 ay duzene grio snra tekrardn duzensizlesiyo nar suyunu icicm saol cnm

Kızlar bi göz atarmısınız acaba???
FSH 6,61
LH 12,72
E2 40,00
PROLAKTİN 12,20
Total test.0,46

Bu Arada ben de PKO Var LHın FSH Dan yüksek olmasından anlarsınız zaten
Ben de bebiş istiyorummmm..5 aydırrr..
Sizce değerler nasıl??

Kızlar bi göz atarmısınız acaba???
FSH 6,61
LH 12,72
E2 40,00
PROLAKTİN 12,20
Total test.0,46

Bu Arada ben de PKO Var LHın FSH Dan yüksek olmasından anlarsınız zaten
Ben de bebiş istiyorummmm..5 aydırrr..
Sizce değerler nasıl??
tsh değeriniz kaç

Lh si fsh den yüksek olanlar için beslenme ya da kür önerisi olan var mı ? Benim de hormonlarım da problem var. Nasıl düşer bu lh...

Back