- 1 Şubat 2025
- 70
- 20
- 3
- 27
- Konu Sahibi ozlem386650
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim de sonuçlarım seninki gibi 2 senedir birşey yapmıyorlar biraz yüksek fsh ve lh ama dediğim gibi bişey yapmıyorlar düşürmek içinAdetin 5. Günü fsh normal mi? Yeni çıktı doktora gösteremedim
Yani önemli bir şey mi acaba çocuk olmasında engel miCanım benim de sonuçlarım seninki gibi 2 senedir birşey yapmıyorlar biraz yüksek fsh ve lh ama dediğim gibi bişey yapmıyorlar düşürmek için
Ben 2 senedir olmadı hiç bilmiyorum onun için mi doktor düşürmek için bir ilaç verdi düştü ama ondan ona pco oldu yumurtalıklarım ilacı bıraktıktan sonrada 2 kat yükseldi değerlerimYani önemli bir şey mi acaba çocuk olmasında engel mi
Bazı ilaçlara karşıyım maalesef hormonlarımızı düzeltmek yerine daha kötü yapıyor geçmiş olsunBen 2 senedir olmadı hiç bilmiyorum onun için mi doktor düşürmek için bir ilaç verdi düştü ama ondan ona pco oldu yumurtalıklarım ilacı bıraktıktan sonrada 2 kat yükseldi değerlerim
Duymuştum evet, ama adetin 5. Gününde verdim bu testi normalde 2-3 olması gerekti ama bayram sebebiyle poliklinikler kapalıydı maalesef doktor da ben hormon testini yapayım ama sonuçlar doğru çıkmayabilir dedi kafam çok karıştı şuanFsh düşürmek için hayıt tohumu suyu öneriyorlar araştırabilirsiniz
Rabbim ikimizde salih saliha evlatlar versinBen 2 senedir olmadı hiç bilmiyorum onun için mi doktor düşürmek için bir ilaç verdi düştü ama ondan ona pco oldu yumurtalıklarım ilacı bıraktıktan sonrada 2 kat yükseldi değerlerim
Ben adetli iken de verdim bittikten sonra da verdim çok büyük oynamalar görmedim ya ufak tefek değerler değişmiş genel sorun varsa belli oluyor bence ama sorun yoksa genelde üç aşağı beş yukarı belli ediyor kendiniDuymuştum evet, ama adetin 5. Gününde verdim bu testi normalde 2-3 olması gerekti ama bayram sebebiyle poliklinikler kapalıydı maalesef doktor da ben hormon testini yapayım ama sonuçlar doğru çıkmayabilir dedi kafam çok karıştı şuan
Canım fsh yükseldikçe gebelik şansı azalıyor, o yüzden çok iyi bir doktor bulup tedavine başla ama istersen de ilaçlardan önce bitkisel macunlar var hayıt macunu onunla bir dene, bu sonuçlara göre kullanman da sakınca yok araştır o macunu fsh düşürüp hamile kalan çok, Rabbim nasip etsin inşallahYani önemli bir şey mi acaba çocuk olmasında engel mi
Evet gerçekten öyle kimseye hormon ilaçları önermiyorum kendi üstümde gördüm sonuçları çok kötü oluyor malesefBazı ilaçlara karşıyım maalesef hormonlarımızı düzeltmek yerine daha kötü yapıyor geçmiş olsun
Amin canım benim inşallah tez vakitte kavuşuruz bebişimizeRabbim ikimizde salih saliha evlatlar versin
Düzelir Allahın izniyle içinizi ferah tutun sağlıklı beslenme, hareket ve stres yapmadan zamanla düzelir inşallahEvet gerçekten öyle kimseye hormon ilaçları önermiyorum kendi üstümde gördüm sonuçları çok kötü oluyor malesef
İnşallah cnm femara kullanıyorum 3 aydır İnşallah o ay bu ay olurDüzelir Allahın izniyle içinizi ferah tutun sağlıklı beslenme, hareket ve stres yapmadan zamanla düzelir inşallah![]()
Adetin 5. Günü verdim testi test verirken doktor doğru sonuç çıkmayabilir hem aç olman lazım hemde adetin 2.3 gününde olman lazımdı dedi diğer ay tekrar yaptırmayı düşünüyorumCanım fsh yükseldikçe gebelik şansı azalıyor, o yüzden çok iyi bir doktor bulup tedavine başla ama istersen de ilaçlardan önce bitkisel macunlar var hayıt macunu onunla bir dene, bu sonuçlara göre kullanman da sakınca yok araştır o macunu fsh düşürüp hamile kalan çok, Rabbim nasip etsin inşallah![]()
Canım yaş.kacAdetin 5. Günü fsh normal mi? Yeni çıktı doktora gösteremedim
26 yaşındayımCanım yaş.kac
Bu ay regl zamanı tekrar kan vericem eğer yüksekse yapayımYumurtlamaya kadar aç karna sabah akşam hayıt tohumu ve civanperçemi çayı için, kısa zamanda düzeliyor. Ben öyle düzelttim