Hormon testi sonucum?

ozlem386650

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
70
20
3
27
Adetin 5. Günü fsh normal mi? Yeni çıktı doktora gösteremedim

Eklentiler

• IMG_1736.webp
    IMG_1736.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 92
Ben 2 senedir olmadı hiç bilmiyorum onun için mi doktor düşürmek için bir ilaç verdi düştü ama ondan ona pco oldu yumurtalıklarım ilacı bıraktıktan sonrada 2 kat yükseldi değerlerim
Bazı ilaçlara karşıyım maalesef hormonlarımızı düzeltmek yerine daha kötü yapıyor geçmiş olsun

Fsh düşürmek için hayıt tohumu suyu öneriyorlar araştırabilirsiniz
Duymuştum evet, ama adetin 5. Gününde verdim bu testi normalde 2-3 olması gerekti ama bayram sebebiyle poliklinikler kapalıydı maalesef doktor da ben hormon testini yapayım ama sonuçlar doğru çıkmayabilir dedi kafam çok karıştı şuan

Duymuştum evet, ama adetin 5. Gününde verdim bu testi normalde 2-3 olması gerekti ama bayram sebebiyle poliklinikler kapalıydı maalesef doktor da ben hormon testini yapayım ama sonuçlar doğru çıkmayabilir dedi kafam çok karıştı şuan
Ben adetli iken de verdim bittikten sonra da verdim çok büyük oynamalar görmedim ya ufak tefek değerler değişmiş genel sorun varsa belli oluyor bence ama sorun yoksa genelde üç aşağı beş yukarı belli ediyor kendini 🙏🏻
Adet bittikten sonra test yapmıştım fsh 8 di prolaktin yüksekti ben prolaktin düşsün diye hayıt içtim meğerse fsh düşürücüymüş sonraki ay baktırdım 5 lere inmiş oldu ama prolaktin etki etmedi yanlış biliyormuşum tabiki siz araştırarak kullanın veya kullanmayın herkese aynı etki etmeyebilir çok geçmiş olsun

Normalde FSH üst sınır 10 olarak kabul ediliyor diye biliyorum ama sizinki çok yüksek çıkmamış. Önemli olan AMH değeriniz. O normal sınırlardaysa problem olacağını sanmıyorum.

Yani önemli bir şey mi acaba çocuk olmasında engel mi
Canım fsh yükseldikçe gebelik şansı azalıyor, o yüzden çok iyi bir doktor bulup tedavine başla ama istersen de ilaçlardan önce bitkisel macunlar var hayıt macunu onunla bir dene, bu sonuçlara göre kullanman da sakınca yok araştır o macunu fsh düşürüp hamile kalan çok, Rabbim nasip etsin inşallah 🌹

Canım fsh yükseldikçe gebelik şansı azalıyor, o yüzden çok iyi bir doktor bulup tedavine başla ama istersen de ilaçlardan önce bitkisel macunlar var hayıt macunu onunla bir dene, bu sonuçlara göre kullanman da sakınca yok araştır o macunu fsh düşürüp hamile kalan çok, Rabbim nasip etsin inşallah 🌹
Adetin 5. Günü verdim testi test verirken doktor doğru sonuç çıkmayabilir hem aç olman lazım hemde adetin 2.3 gününde olman lazımdı dedi diğer ay tekrar yaptırmayı düşünüyorum

Yumurtlamaya kadar aç karna sabah akşam hayıt tohumu ve civanperçemi çayı için, kısa zamanda düzeliyor. Ben öyle düzelttim

Back
X