Hormon sonuçlarıma bakarmısınız

O gün kadın doğuma da gittim tembellik var dedi yumurtalıklar iyi ama dedi semar testi verdim bide başka doktor infolic combi al iç dedi napıcağımı bilmiyorum
Kesinlikle doktorunu dinle ve inofolic combi al iç haplar kocaman yutamıyosan inositol istiyorum de eczanede sana muadilini verirler. Bu vitamin yumurtalıkları çalıştırıyor yumurtlama çatlama felan görmen için.

Lh 3.58
E2 69
Tsh 4.089
Hcg 1.20
Proltakin 14.33 gebelik istiyorum olmuyor bugün gene kan verdim doktora gösteremedim en son 7 ocak adet günüm
Canım tsh gebeliğe engel olduğunu sanmıyorum çünkü benim gebeliği öğrendiğimde 7.29 du tsh yüksekti ilaç kullanıyorum şimdi gerçi gebelikte mi yükseldi öncesinde de mi yüksekti bilmiyorum ama hiç tsh sorunu yaşamadım gebelikte verdiğim kanda çıktı üstelik çok erken öğrenmiştim

Lh 3.58
E2 69
Tsh 4.089
Hcg 1.20
Proltakin 14.33 gebelik istiyorum olmuyor bugün gene kan verdim doktora gösteremedim en son 7 ocak adet günüm
Gebelik için Tsh en fazla 2,5 olabilir. (İstisna olarak ben 8 ile hamile kaldım.) Kafaya takmayın derim. Eşiniz de test versin. Siz de sorun gözükmüyor gibi ama kaç aydır adet olmuyorsunuz enteresan smear test verdiniz mi?

Tsh ilaçla kolayca normal seviyelere geliyor. Ama dozunu doktorun ayarlaması lazım bunun için de 6 ayda bir bakılması gerekir. Ve ilacı her gün aynı saatte yemekten en az 1 saat önce içmek gerekiyor. Tsh ı önemseyin derim çünkü ne zaman biraz yükselse benim döngülerim bile bozuluyor. Regl olamıyorum. Gebelikte de çok önemli çünkü ilk aylarda bebek bütün tsh ihtiyacını anneden karşılıyor ve yeterli gelmezse düşük olabiliyor

Duphastondan sonra adet oldunuz mu?
Bende de kist var duphaston kullandim bgn 6.gun ama henuz adet olamadim🥹
Ben de cok uzuluyorum biz nasil iyi olabiliriz.
Kadin doguma gittim bu ilacla olacagimi soylemisti

Gebelik için Tsh en fazla 2,5 olabilir. (İstisna olarak ben 8 ile hamile kaldım.) Kafaya takmayın derim. Eşiniz de test versin. Siz de sorun gözükmüyor gibi ama kaç aydır adet olmuyorsunuz enteresan smear test verdiniz mi?
Verdim bi sorun yok testte

Back
X