Gebeliğe Hazırlık Hormon testi sonuçlarım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Teacher8934

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
137
111
103
Kızlar merhaba biz yaklaşık 4 aydır bebiş düşünüyoruz ama olmuyor bugün reglin 3.günüydü ve özelde hormon testi yaptırdım . Doktorum olmadığı için yorumlama konusunda yardıma ihtiyaç duydum buraya yazmak istedim.
Estradiol 66
Fsh 4.12
Lh 4.68
Prolaktin 10.97
Tsh 1.198

Bana yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ediyorum

Hepsi çok güzel değerlerinin. Şu biraz düşük olsa şu biraz yüksek olsa diyebileceğim hiç bişey yok. Tam ideal değerdeler. Bu değerlerle olmaması için bi neden yok. Bi de eşine sperm tahlili yaptırmanı tavsiye ederim.

Yaa ne güzel dediniz öyle:) gerçekten çok teşekkür ederimm

Sizin bebisinizde hayırlı olsuun:) sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kaçıncı ayınızda hamile kaldiniz
Teşekkür ederim. Amin inşallah. 6 ay denedikten sonra hamile kaldım. Ama benim hormonlarımda da sıkıntı vardı. Eşimin sperm yavaşlığı vardı. Baya uğraştık bitkisel şeyler denedik. Çok şükür işe yaradı. Tedavisiz hamile kaldım.

Maşallah darısı bize olsunn

Nasil seyler denediniz acaba benimde esimde sperm hareketsizligi var

Nasil seyler denediniz acaba benimde esimde sperm hareketsizligi var
Çakşır kökü suyu ve keçiboynuzu özü içirdim. Bi de e vitamini hapıyla çinko hapı içti. Keçiboynuzu kürü de yaptım önceki ayda ama etki etmedi hiç. Bunları yaptığımda kısa sürede ciddi yükselmeler oldu.

Tesekkur ediyorum canim insallah bizde dener faydasini goruruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…