Gebeliğe Hazırlık Hormon testi Prolaktin(sut hormomu)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kuala91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2020
2
0
1
33
Mrb herkese bir buçuk yıllık evliyim geçen sene bir düşük yaptım yazın troid testi yaptırdım normal çıktı derelerim yazdan beri çocuk denemeleri yapıyoruz ama olmadı geven adetin üçüncü günü hormon testi verdim normal çıktı degerlerim sadece süt hormonu prolaktin yuksekmis resim aticam doktor dostirex verdi haftada iki gun kullan bir ay duser dedi boyle bir durumda olup hamile kalan var mi kullaninca yazar misinz merak ediyorum

Eklentiler

• 20200207_141421.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 114
canım benim de sadece prolaktin yüksekti. aynı ilacı kullandım. düşünce hemen hamile kaldım. inşallah senin de olur hayırlısıyla, önemli bir sorun değil kafana takma.

canım benim de sadece prolaktin yüksekti. aynı ilacı kullandım. düşünce hemen hamile kaldım. inşallah senin de olur hayırlısıyla, önemli bir sorun değil kafana takma.
Ne kadar sürede düştü acaba sizin değeriniz kaçtı?

Ne kadar sürede düştü acaba sizin değeriniz kaçtı?
kullandıktan hemen sonra düştü. sonraki ay testere dişli aslan pençesi kürü uyguladım, hormonları olması gereken seviyeye getiriyor.oncesinde soğan kürü de yapmıştım. prolaktin yüksekliği önemli bir sorun değil üzülmeyin, hayırlı zamanda güzel haberler alırsınız inşallah

Benimde yüksekti . Dostinex kullandım düşer düşmez hamile kaldım :) dert etmeyin ilaçla hemen düşüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…