• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hormon testi nasil yapilyor?rahim filminin cekimi zor mu

yasamim

Sağlıkla Gel Bebeğim...
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
2.648
116
163
arkadaslar ben bundan 6 ay once dusuk yaptim ama cocugum olmuyor hala.diyorum hormon estine gerek varmidir acaba?birde rahim filmi cekiliyormus o biraz aci veriyor diyorlar.bilgi sahibi olan var mi acaba.bunlar ne zaman yapiliyor.adetliyke mi?birde bunlari ozelde yaptirmak istesem asgi yukari fiyat konusunda bilgisi olan var mi?simdiden tesekkur ederim yardimlariniz icin

arkadaslar ben bundan 6 ay once dusuk yaptim ama cocugum olmuyor hala.diyorum hormon estine gerek varmidir acaba?birde rahim filmi cekiliyormus o biraz aci veriyor diyorlar.bilgi sahibi olan var mi acaba.bunlar ne zaman yapiliyor.adetliyke mi?birde bunlari ozelde yaptirmak istesem asgi yukari fiyat konusunda bilgisi olan var mi?simdiden tesekkur ederim yardimlariniz icin

acı veren bişey değil...ben kadın doğum doktoru değilim fakat bu sene pratisyen hekim olucam son yılım...düşük yapmanın çocuk olmamasıyla ilgisi yok fakat hormon tahlili yaptır.kist varsa çocuk yapmaya engel olur.geçmiş olsun

Merhaba cnm.onceljkle gecmis olsunn.umarim en kisa zmnda saglikli bi bebegin olur.. Hormon testi yaptr tabiki adetin 2.yada 3.gunu kan vererek oluor.rahim filmi de Adetin bitimindeki hafta oluor..ama korkma cnm herkeisn farkli acisi olur.sende bisey olmayabilir..bnde cektrmistim kokrmustum ama bisey de yokkmus.cekim bittikten snra ne kanama ne agri hicbisey olmadi bnde.olsa kac yazar cnm korkma meleklerimize kavusmak icin her yol her aci mubah di
I ama:71:

rahım fılmını dr gereklı görrüse yaptır pek acılı sayılmaz ıı bı yerde yaptırısan ben 300e cektırmıstım 3 sene fln oldu

arkadaslar tesekkur ederim cuma yada cumartesi gidecem su hormon icin.biraz icimi rahatlttiniz su rahim filmi konusunda teskurlr tekrardan

Back