• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hormon test sonucum

elooo88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
634
500
53
33
Merhabalar, hormon testi sonucumu yorumlayabilir misiniz?
doktor prolaktin için dostinex yazdı haftada iki 1 ay kullandım. Olmam gereken zamanda regl oldum fakat kısa sürdü ve daha azdı. Aradan 1 hafta geçti tekrar kanamam oldu bu da yaklaşık 4 gün regl şeklinde sürdü anlam veremedim
Bir de polikistik over görünüyor mu sonuçta yardımcı olursanız sevinirim
Daha öncesinde kansızlık demir eksikliği sebebiyle ilaç kullandım gebelik istiyoruz 10.5 aylık evliyim
109767610_292355611969075_7929893033131689449_n.webp

Canım prolaktin ve lh ın yüksek biraz fsh normal ama, sanırım lh yüksek olun pcos deniyordu diye hatırlıyorum ama tek başına tanı konur mu onla bilemiyorum yumurtalık görünümünü falan da değerlendriyrlar

cevap için teşekkür ederim bir umut ben de cevap bekliyordum bilgisayar başında :) başka yorumlayacak olan var mı?

pko için doktor bir şey söylemedi sadece prolaktini belirtti ve ilaç verdi onu da tekrar ölçtürdüm 2 ye kadar düşmüş. Ama buradaki bilgilerden öğrendiğim kadarıyla lh değerim de sanırım yüksek Bunun tedavisi nedir peki?

pko için doktor bir şey söylemedi sadece prolaktini belirtti ve ilaç verdi onu da tekrar ölçtürdüm 2 ye kadar düşmüş. Ama buradaki bilgilerden öğrendiğim kadarıyla lh değerim de sanırım yüksek Bunun tedavisi nedir peki?
Yani aslında bebek düşünürken belki zorluk olur diye biliyorum. Ama bu sorun da edilecek bi durum değil bence benim kuzenim pcos ama 2 tane bebeği oldu kendiliğinden sana zararı olacak bir şey değil bence birçok kişide var bu

ne kadar daha denedikten sonra sizce gidilmeli özel hastaneye gitmiştim doktor kontrole vs gelin demedi 1 2 aya kalırsın bence dedi bu da umut oldu tabi bize. Ama bu ay 2 kanama birden yaşayınca üzüldüm.
Erkek için sperm testi falan ne zamana yapılmalı

Cnm fsh normal ama dıgerlerı yuksek amh bakılıp pko olup olmadıgın belli olur. Valla banada doktor hersey normal 1 sene sonra gel dedi. Ben bısılerın ustune gıttım. Kac doktora gıttım hıc biri anlamadı. Meger menopoza girmek uzereymısim.

ne kadar daha denedikten sonra sizce gidilmeli özel hastaneye gitmiştim doktor kontrole vs gelin demedi 1 2 aya kalırsın bence dedi bu da umut oldu tabi bize. Ama bu ay 2 kanama birden yaşayınca üzüldüm.
Erkek için sperm testi falan ne zamana yapılmalı
Bildiğim kadarıyla pcos olanlar yumurtlama zamanını yakalarsa gebe kalabiliyorlar bu yüzden ovülasyon testleri var ya eczanede satılan yumurtlama zamanınıza göre hamile kalmanız kolaylaşır. yani bunun bi zamanı var mı bilemem ama siz doktora gitmeyi ihmal etmeyin ben düzenli gidiyordum doktora herşey çok iyi diyordu doktor bir test yaptı amh diye değerim düşükmüş ve bir an önce tüp bebek yapın dedi.

Cnm fsh normal ama dıgerlerı yuksek amh bakılıp pko olup olmadıgın belli olur. Valla banada doktor hersey normal 1 sene sonra gel dedi. Ben bısılerın ustune gıttım. Kac doktora gıttım hıc biri anlamadı. Meger menopoza girmek uzereymısim.
canım senin amh sonucun kaç çıktı ki

0.11 cıktı cnm doktor hemen tup bebege baslayın dedı.

Basladım cnm malesef ilk deneyimim negatifle sonuclandı.

Amh değeri yumurtalık rezervini gösteren değer canım yüksek çıkarsa genel pko diyorlar düşük çıkarsa da işte bizim durum :KK43: Ama bence hiç sorun çıkmayacak sende endişelenme
bu platform iyi ki var yoksa kendimizi yiyip bitiriyoruz çok bir şey de bilmiyormuşum açıkcası yeni yeni öğrendiğim kavramlar

Basladım cnm malesef ilk deneyimim negatifle sonuclandı.
Allah yardımcı olsun canım içini ferah tut ben daha yeni öğrendim de başlıcam. Bebek isyteyen herkes için dua ediyorum. Hiç umutsuzluğa kapılmayalım hiç umut yok diyenlerde bile bebek sahibi olmuşlar

bu ay ikinci regl bitiş tarihim 13 temmuzdu
ovulasyon testlerimi atayım size ne zaman yumurtlayacağım ben şimdi:)
26 haziranda oldum diğerlerinden daha azdı4 gün sürdü arkasına 9 temmuz gibi oldum o da 13 temmuzda bitti ama ilk defa böyle bir şey yaşıyorum hep düzenli regl olurdum dostinex kullandıktan sonra mı böyle oldu anlam veremedim
ovulasyon testlerim:
109663646_285055072568008_899936369337072865_n.jpg

Amin cnm ıns. Bakalım ilk deneyimimiz en azından millet yıllarca ugrasıyor. doktor durumuna gore II yumurta war dedi. Bir ay ıcınde yumurta toplama vs transfer oldu yas cok onemlı dedı o yuzden hemen tepki verdi vucudum. 1 tanede dondurulmus emrıyom var tesellim tek o yonde bakalım 3 ay biraz kendim denemek istedim. Kurler vs. Sonra ikinci transferı Olcam insan maddi manevi cok yıpranıyor maalesef

Amin cnm ıns. Bakalım ilk deneyimimiz en azından millet yıllarca ugrasıyor. doktor durumuna gore II yumurta war dedi. Bir ay ıcınde yumurta toplama vs transfer oldu yas cok onemlı dedı o yuzden hemen tepki verdi vucudum. 1 tanede dondurulmus emrıyom var tesellim tek o yonde bakalım 3 ay biraz kendim denemek istedim. Kurler vs. Sonra ikinci transferı Olcam insan maddi manevi cok yıpranıyor maalesef
Haklısın canım içini ferah tut arı sütü bal polen propolis karışımı ye hergün bağışıklık için de yumurtalar için de çok faydalı

Back