• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon tahlillerim

WOLFROG

Ekşiden aynı tadı alamıyorum
Pro Üye
24 Haziran 2011
23.320
48.439
798
Biliyorum bunları doktora göstermem gerekiyor fakat kendisi izinliymiş. Bu tahlilleri yorumlayabilecek biri var mı aranızda? Bir de arkadaşım prolaktinimin yüksek olduğunu söyledi.

Biraz acele ediyorum kusura bakmayın.

$20140627_164753.jpg $20140627_164833.jpg

Biliyorum bunları doktora göstermem gerekiyor fakat kendisi izinliymiş. Bu tahlilleri yorumlayabilecek biri var mı aranızda? Bir de arkadaşım prolaktinimin yüksek olduğunu söyledi.

Eki Görüntüle 1172988 Eki Görüntüle 1172989

canım fsh çook güzel öncelikle nu söyleyyeim bende fsh yüsketi ordan biliyorum...prolaktinin biraz yüksek doktorun sana dostineks verir prolaktin yüksekliği için..prolaktinin yüksek olması gebelği engelliyor.. ben sana testere dişli aslan pençesini öneririm benimde prolaaktin 41 idi düşmüştü bu ay da ölçtürdüm ama sonuuçlarım makina arıza vediği için hala çıkmadı...

canım fsh çook güzel öncelikle nu söyleyyeim bende fsh yüsketi ordan biliyorum...prolaktinin biraz yüksek doktorun sana dostineks verir prolaktin yüksekliği için..prolaktinin yüksek olması gebelği engelliyor.. ben sana testere dişli aslan pençesini öneririm benimde prolaaktin 41 idi düşmüştü bu ay da ölçtürdüm ama sonuuçlarım makina arıza vediği için hala çıkmadı...

Ben 3 aydır deniyorum fakat hamile kalamıyorum. Ultrason ve smearda hiç bir sorun çıkmadı. Dr. ne olur ne olmaz diye bir de hormonlarına bakalım dedi. Ben hemen çocuk istiyorum ama etik olarak korunma bittikten 1 seneye kadar alternatiflere bakmıyorlarmış :27:

Ama bu prolaktinin tedavisinden sonra hamile kalabilirim inşaAllah...

Tahlilleri doktoruma gösterebildim nihayet. Prolaktin dışında bir sorun görünmüyor çok şükür. Dostinex verdi. Zaten fazla değil 1 aya normale döner dedi.

Eki Görüntüle 1172988 Eki Görüntüle 1172989

Sür hormonun biraz yüksek çıkmış canım, ama çok da yüksek değil. Benim de 37 çıkmıştı doktor dostineks vermişti. lH da yumurtanın çatlamadınız sağlayan hormon canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sür hormonun biraz yüksek çıkmış canım, ama çok da yüksek değil. Benim de 37 çıkmıştı doktor dostineks vermişti. lH da yumurtanın çatlamadınız sağlayan hormon canım.

Ne kadar zamanda düzeldi peki?

Ne kadar zamanda düzeldi peki?

2012 de yaptırmıştım canım,1 ay kullandım ama sonrası bidaha test yaptırmadım düzelmiş mi diye. Ama şunu söyliyim: doktora gitmeden önce benim çok şiddetli göğüs ağrılarım olurdu her adet öncesi ama o ilacı kullandıktan sonra azaldı. İlaç geldi, kuvvetli bi ilaç çünkü. Ilacı kullanır kullanmaz etkisini gösteriyor yani

2012 de yaptırmıştım canım,1 ay kullandım ama sonrası bidaha test yaptırmadım düzelmiş mi diye. Ama şunu söyliyim: doktora gitmeden önce benim çok şiddetli göğüs ağrılarım olurdu her adet öncesi ama o ilacı kullandıktan sonra azaldı. İlaç geldi, kuvvetli bi ilaç çünkü. Ilacı kullanır kullanmaz etkisini gösteriyor yani

Peki ne kadar sonra hamile kaldınız?

Ben o zamanları yeni evlenmiştim daha, çocuk düşünmüyorduk. Son aydır istiyoruz çocuk

Son 4 aydır bebek istiyoruz, kısmet artık ne zaman verirse Allah. Ama 37 prolaktin gebeliğe engel değil demişti doktor, çok yüksek değil diye

Arkadaşlar, benim sonuçlarım yeni çıktı. Adetin 3.gününde bu testi oldum. E2 garip geldi ama bu fazda zaten düşük olur diye düşünüyorum. Bilgisi olan var mı sonuçlar için? Bugün doktorla görüşeceğim de... Öneriniz olursa aklımda doktora sormak üzere bulunsun. Şimdiden teşekkürler! :)

Eklentiler

• hormon.jpg
    hormon.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 81
Back