- 24 Haziran 2011
- 23.320
- 48.439
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum bunları doktora göstermem gerekiyor fakat kendisi izinliymiş. Bu tahlilleri yorumlayabilecek biri var mı aranızda? Bir de arkadaşım prolaktinimin yüksek olduğunu söyledi.
Biraz acele ediyorum kusura bakmayın.
Eki Görüntüle 1172988 Eki Görüntüle 1172989
evt canım prolaktin biraz yüksek. bende az önce aldım 25,33 çıkmış saat 4 de randevüm bakalım doktor ne dicek
Biliyorum bunları doktora göstermem gerekiyor fakat kendisi izinliymiş. Bu tahlilleri yorumlayabilecek biri var mı aranızda? Bir de arkadaşım prolaktinimin yüksek olduğunu söyledi.
canım fsh çook güzel öncelikle nu söyleyyeim bende fsh yüsketi ordan biliyorum...prolaktinin biraz yüksek doktorun sana dostineks verir prolaktin yüksekliği için..prolaktinin yüksek olması gebelği engelliyor.. ben sana testere dişli aslan pençesini öneririm benimde prolaaktin 41 idi düşmüştü bu ay da ölçtürdüm ama sonuuçlarım makina arıza vediği için hala çıkmadı...
Ploraktinin yüksek hayatım.. İlaç verir muhtemelen doktorun ve hemen düşer, geçmiş olsun..
Normali 18 civarıymış sanırım. Çocuk mu planlıyorsunuz?
Sür hormonun biraz yüksek çıkmış canım, ama çok da yüksek değil. Benim de 37 çıkmıştı doktor dostineks vermişti. lH da yumurtanın çatlamadınız sağlayan hormon canım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne kadar zamanda düzeldi peki?
2012 de yaptırmıştım canım,1 ay kullandım ama sonrası bidaha test yaptırmadım düzelmiş mi diye. Ama şunu söyliyim: doktora gitmeden önce benim çok şiddetli göğüs ağrılarım olurdu her adet öncesi ama o ilacı kullandıktan sonra azaldı. İlaç geldi, kuvvetli bi ilaç çünkü. Ilacı kullanır kullanmaz etkisini gösteriyor yani
Peki ne kadar sonra hamile kaldınız?
Ben o zamanları yeni evlenmiştim daha, çocuk düşünmüyorduk. Son aydır istiyoruz çocuk