- 28 Temmuz 2015
- 876
- 594
- 103
- Konu Sahibi ilhytzehra
-
İşte bende ikilemde kaldımBen aç diye biliyorum
Randevumu 13:30 a verdilerHormon icin farketmez diye biliuorum.ama ben tedbiren ac gitmistim
Haklisin kuzum o zaman hastaneyi ara kadin hastaliklari bolumune aktariyorlar cevaplarlar bosuna aclik cekme (herhangi bir hastane olabilir)Randevumu 13:30 a verdilernasıl yapayım bilemedim
Öyle yapayım canım sağolasınHaklisin kuzum o zaman hastaneyi ara kadin hastaliklari bolumune aktariyorlar cevaplarlar bosuna aclik cekme (herhangi bir hastane olabilir)
Doktor bana ikinci gün dedi .neden acabaAdetin 3. Günü ac tok fark etmez kendimde o şekilde yaptirdim
Randevum 13:30Benim bildiğim hormon testleri adetin başında, sabah aç karna yapılır
Doktor demişse bi bildiği vardır elbet. Ya da emin değilseniz, arayıp sorun.Randevum 13:30napsam acaba
Prolaktin de ölçecek ama randevuyu ancak 13:30 a verdi sabah ameliyatı varmış. Bende daha önce hep tok karnına vermiştim ama şimdi tüm hormonlarıma bakıcak böyle tam net olsun istiyorum bilemedimHormon olduğu için aç tok fark etmez demişti bana doktorum. Sadece günü önemli ve bazı hormonlar için sözde saat de önemliymiş. Mesela prolaktin hormonunun salgılandığı saat sabah 8-9 gibi demişlerdi bana laboratuvarda kan verirken. Buna rağmen günün herhangi bir saatinde aç ya da tok, çok kan vermişliğüm var ☺
Doktorum aç gel demedi ben aç mı gidersem daha net sonuç alıırm diye düşündüm yoksa farketmez miDoktor demişse bi bildiği vardır elbet. Ya da emin değilseniz, arayıp sorun.
Valla 13.30’a kadar aç kalabilirsen aç git, garantiye almış ol ama dediğim gibi gece 10’da da test yaptırdığım oldu yani tok karnına.Prolaktin de ölçecek ama randevuyu ancak 13:30 a verdi sabah ameliyatı varmış. Bende daha önce hep tok karnına vermiştim ama şimdi tüm hormonlarıma bakıcak böyle tam net olsun istiyorum bilemedim
Anladım canım sağolValla 13.30’a kadar aç kalabilirsen aç git, garantiye almış ol ama dediğim gibi gece 10’da da test yaptırdığım oldu yani tok karnına.
Emin misin ya kafam karıştıAç ya da tok olmak farketmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?