Hormon Tahlili

Minnoskafa

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2017
4.572
6.292
35
Arkadaşlar eşim için Kaan Aydos'la randevumuz var, giderken ben de kendim için hormon tahlili yaptırıp götürmek istiyorum. Adetin 2.veya 3.günü yapılıyormuş bunu hangi birimde yaptırabilirim acaba? Kadın doğuma gidip hormon tahlili yaptırmak istiyorum dersem yaparlar mı? Ya da başka bir bölüme mi gideyim? Özele mi gideyim, üniversite hastanesine mi gideyim? Sağlık ocağında yaparlar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Saglik ocaginda hepsi cikmaz. Sen ister devlete ister ozele adetin 3ngunu git ver kanini hormon tahlililerini al. Ozelde gun icerisinde alirsin ama devlette zaman alir alman sirasiydi vs. Yani durumun musaitse kadin doguma cik bi baksin hem muayene ol akabinde testlerini yaptir yine o doktora gosterir az cok anlarsin kendjni

Saglik ocaginda hepsi cikmaz. Sen ister devlete ister ozele adetin 3ngunu git ver kanini hormon tahlililerini al. Ozelde gun icerisinde alirsin ama devlette zaman alir alman sirasiydi vs. Yani durumun musaitse kadin doguma cik bi baksin hem muayene ol akabinde testlerini yaptir yine o doktora gosterir az cok anlarsin kendjni
Teşekkür ederim, aslında muayeneden çekiniyorum da o yüzden kadın doğuma gitmekte kararsız kaldım, ilk muayene için özele gitmiştim çok acı çektim sonrasında kanama oldu falan

• Beğen
Reactions: H M
Teşekkür ederim, aslında muayeneden çekiniyorum da o yüzden kadın doğuma gitmekte kararsız kaldım, ilk muayene için özele gitmiştim çok acı çektim sonrasında kanama oldu falan
Fazla kasmısinizdir kendinizi.. normalde kanama olmamasi lazm allah allah. Rahat olun ya ..

. Devlette hic dkkat etmiyorlar rast gelirse yani.

Fazla kasmısinizdir kendinizi.. normalde kanama olmamasi lazm allah allah. Rahat olun ya ..

. Devlette hic dkkat etmiyorlar rast gelirse yani.
İltihap varmış o yüzden kanama olabilir dedi doktor, bayan doktor diye gittim ama çok hunharca yaklaştı malesef.. Sonra birkaç gün sürdü kanama, telefon açtım, enfeksiyon vardı normaldir dedi. Daha sonra da geçti. Ama işte gözüm korktu bir kere. Halbuki ilk gidişim olduğunu da söylemiştim ama, doktorların hepsi anlayışlı değil malesef

Bende aynı şekilde şu ana kadar gittiğim hiçbir bayan doktordan sonuç alamadım erkek doktorlarla devam ediyorum daha soğukkanlılar özel hayatlarını işlerine yansıtmıyorlar biz bayanlar özelde bi problemimiz varsa bi şekilde mimiklerimizden konuşmalarımızdan tavrımızı belli edebiliyoruz daha fazla egoist olabiliyoruz o yüzden tercih etmem Kaan bey de eşim de tedavi gördü probleminiz ne sizin Allah yardımcınız olsun

Bende aynı şekilde şu ana kadar gittiğim hiçbir bayan doktordan sonuç alamadım erkek doktorlarla devam ediyorum daha soğukkanlılar özel hayatlarını işlerine yansıtmıyorlar biz bayanlar özelde bi problemimiz varsa bi şekilde mimiklerimizden konuşmalarımızdan tavrımızı belli edebiliyoruz daha fazla egoist olabiliyoruz o yüzden tercih etmem Kaan bey de eşim de tedavi gördü probleminiz ne sizin Allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun. Azosperm sorunumuz var. Siz ne için gitmiştiniz?

Bizim sperm DNA hasarımız vardı ama maalesef çözemedik inşallah şifa bulursunuz biz tüp bebek yaptırcaz 2 ay sonra son çare
Tüp bebekle çözümü varsa hiç vakit kaybetmeyin bence, tüp bebek yapılabilmesi için sperm bulma umuduyla yaşayan insanlarız..
Tabi çok fazla olumlu örnekleri de var Rabbim nasip eder inşallah, size, bize ve bütün isteyenlere..

X