Gebeliğe Hazırlık Hormon tahlili

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

D e f n e

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
4.641
7.610
158
Merhaba hanımlar. Uzun zamandır takipteyim bugün üye oldum. Benim sorum bir çocuğun var yeniden gebelik düşünüyorum. Hormon tahlili için devlete gidip direk hormonlarıma baktırmak istiyorum desem tahlil yaparlarmı? Çocuktan önce pko vardı bende şuan ne durumdayım bilmiyorum. Eşiminde spermiyogram yaptırmasını isticem bunun için hangi bölüme gitmemiz gerekir ? Üroloji mi yoksa kadın doğum onuda yaptırımı? Şimdiden teşekkür ederim

Siz adetin 2 yada 3.günü kan vermeniz gerekiyo hormon için kadin doguma gitmenz lazim. Esiniz de üroloji ye gitmesi gerekli.Allah yardımcınız olsn inşallah hersy yolunda gider tahlilleri niz temiz cikar

Siz adetin 2 yada 3.günü kan vermeniz gerekiyo hormon için kadin doguma gitmenz lazim. Esiniz de üroloji ye gitmesi gerekli.Allah yardımcınız olsn inşallah hersy yolunda gider tahlilleri niz temiz cikar
Evet öyle yapacağımda devlete gidip istesem yaparmı? Devlettekiler biraz aksi oluyorlar bende özele gittim buzamana kadar. Tedirginim biraz

Evet öyle yapacağımda devlete gidip istesem yaparmı? Devlettekiler biraz aksi oluyorlar bende özele gittim buzamana kadar. Tedirginim biraz
Cnm ozelde hormon testleri çok pahalı devlete kadın doğuma git bebek istiyorum hormon tahlillerimin yapılmasını istiyorm hocam de yaparlar yani

Arkadaşlar ben de hormon tahlili yaptırmak istiyorum, üniversite hastanesinin kadın doğum bölümüne gitsem orda yaparlar mı acaba? Adetin üçüncü günü gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…