hormon tahlili sonuçlarım :(

yuanna9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
235
44
Merhaba. Bana biri yardımcı olsun nolur. Yaklaşık 7 aydır yüzüm icin igneli epilasyona gidiyorum. Tabi hem yapan kişinin uyarısıyla hemde zaten bi baktırmam lazım diye düşünerek doktora gittim ve kan tahlili yapıldı. Adetimin 2. Günü. Aslinda tahlili yaptıralı 6 ay oldu ama ben yine de sonuçları yazacağım çünkü hem doktor hemde yanindaki 2 erkek asistanı bi sorun olmadığını söylediler hatta ben abartıyor oldum tuylenmemi.

TSH:1.76
LH:6.13
FSH:3.96
Estradiol:35.00
Prolaktin:14.16
Dhea-s:312
Serbest testosteron:2.96
Progesteron:0.94

Sonuçlar böyleydi. Doktor adet duzensizligin var mi dedi. Ben onu da kaydederim. Gösterdim. Her ay adet olurum en fazla 2 3 gün oynar.oda gayet normal dedi. Tuylenmeyi abarttigimi soyledi. Rahatsizsan epilasyona git dedi. O zamandan beri gidiyorum haftada 1 şekilde çünkü bas edemiyorum. Azalma var evet ama 7 ay gecti yahu her hafta gidiyorum yine de anormal bi sekilde hızlı ve sert çıkıyorlar. 22 yaşım. Hayattan sogudum. Dışarı bile çıkamıyorum. Çözüm yok. Doktorlar yollayinca ne yapabilirim. Kendim netten araştırdım. Lh hormonu fshden düşük olmalıymış. Pco olmus oluyorum sanırım. Bende soğan suyu ve hayit tohumu içiyorum. Faydası olur mu bilmem. Ama benim gibi olup tuylenmeden kurtuldum diyen var mı? Allah rızası için bi akıl verin.nasil kurtuldunuz? Doktorlar dogum kontrol hapı veriyormuş. Ama adet düzensizliğim yok. Bu iyice mahvederse beni. Offf ölmek isteyecek duruma geldim.

Doğum kontrol hapı adet düzensizliği yapmaz. Bilakis çok düzenli olur.

Doktor verirse bir deneyin. Ama çok uzun süre de kullanmayın. 1 yılı geçmesin.

Doğum kontrol hapı adet düzensizliği yapmaz. Bilakis çok düzenli olur.

Doktor verirse bir deneyin. Ama çok uzun süre de kullanmayın. 1 yılı geçmesin.
Ya iste aklımı karıştıran düzenli suan adetim. Hani düzensiz olanları düzene sokuyor biliyorum. Düzenli olunca ters etki falan yapmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…