Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
fsh:5,7
lh:2,74
estiradiol:29,25
proklaktin:6,69
tsh:2,64
doktoruma gösterdim herşey normal dedi.eğer hormon testi yaptıran varsa yardımcı olur musunuz bilgi açısından?
Bence de bir sorun yok lsh hormonunun fsh tan yüksek olmaması gerekiyor zaten öle çıkmış. Prolaktinde çok iyi yani bir sorun yok.. Kafana takılmasın zaten sorun olsa doktorun ilaç verirdi. Ben birkaç defa yaptırdığım için biliyorum artık.
kendı hormantestıı bulmaya calısıyorum. buradakı cok onemlı olan sey fsh yumurta rezervlerının verımlılıgını olcuyor . maalesef testımı bulamadım. sen ne ıcın yaptırdın bunu, adet duzensızlıgı yada yumurtalıklarınla ılgılımı problem var
hormon tahlillerinizde bi sorun yok..ben 15 senedir yaptırdığım için hangi değer aralığı normal çok iyi biliyorum..
E2,prolaktin,LH,FSH,tiroit testin herşey güzel çıkmış..geçmiş olsun..
hormon tahlillerinizde bi sorun yok..ben 15 senedir yaptırdığım için hangi değer aralığı normal çok iyi biliyorum..
E2,prolaktin,LH,FSH,tiroit testin herşey güzel çıkmış..geçmiş olsun..[/QUOTE
çok teşekürler.
E2,prolaktin,LH,FSH,tiroit testin herşey güzel çıkmış..geçmiş olsun..