• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon tahlili sonuçları

IHLAMUR01

EN BÜYÜK İSRAF NEFESLERİ BOŞA GEÇİRMEKTİR.
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2010
357
28
118
fsh:5,7
lh:2,74
estiradiol:29,25
proklaktin:6,69
tsh:2,64
doktoruma gösterdim herşey normal dedi.eğer hormon testi yaptıran varsa yardımcı olur musunuz bilgi açısından?

Bence de bir sorun yok lsh hormonunun fsh tan yüksek olmaması gerekiyor zaten öle çıkmış. Prolaktinde çok iyi yani bir sorun yok.. Kafana takılmasın zaten sorun olsa doktorun ilaç verirdi. Ben birkaç defa yaptırdığım için biliyorum artık.

kendı hormantestıı bulmaya calısıyorum. buradakı cok onemlı olan sey fsh yumurta rezervlerının verımlılıgını olcuyor . maalesef testımı bulamadım. sen ne ıcın yaptırdın bunu, adet duzensızlıgı yada yumurtalıklarınla ılgılımı problem var

hormon tahlillerinizde bi sorun yok..ben 15 senedir yaptırdığım için hangi değer aralığı normal çok iyi biliyorum..
E2,prolaktin,LH,FSH,tiroit testin herşey güzel çıkmış..geçmiş olsun..

hormon tahlillerinizde bi sorun yok..ben 15 senedir yaptırdığım için hangi değer aralığı normal çok iyi biliyorum..
E2,prolaktin,LH,FSH,tiroit testin herşey güzel çıkmış..geçmiş olsun..[/QUOTE
çok teşekürler.

30 yaşında yim cocuk istiyoruz bugun hormon tahlili yaptirdim adetimin 2. Gunu ft4 15.93 fsh 8.25 lh 6.41 estradiol 35.79 prolaktion 17.79 tsh 0.968 normalmi acaba

E2,prolaktin,LH,FSH,tiroit testin herşey güzel çıkmış..geçmiş olsun..
Canim bana da yardimci olursun o zaman sen progesteronum 21.gun 5.68 cikmis nasil

Back