Hormon sonuçlarım için endişelenmeli miyim?

madelaine24

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2023
3
1
39
Merhabalar ben 3 senedir evliyim evlendikten sonra 13 kilo kadar aldım malesef son 1 senedir adetlerim düzensizleşmeye başladı.insülin direncim çıkınca doktor direk pcos dedi.hormon sonuçlarım bu şekilde.ve bebek istiyoruz ben bundan önce tüm degerlerimi düzeltmek istiyorum.30 yaşındayım ve bi doktor hiç deneme direk tüp bebek dedi.açıkçası burda forumda çoğu doktordan daha bilgili kadınlar olduğunu düşünüyorum sizce dogal yoldan zor mu olur bu degerlerle?
Fsh

Eklentiler

• IMG_3010.jpeg
    110,8 KB · Görüntüleme: 42
Değerlerde tsh prolaktin yüksek ama düşer yani. Diğerleri usg ile birlikte değerlendirilmeli. Fsh daha yüksek olsaydı amh düşüklüğü denip evet tüpe yönlendirebilirdi. Ama genel olarak burdan bir şey söylemek doğru olmaz. Farklı doktorlara da gidin mutlaka.

Ben anlayamadım neden pcos denildi amh ınız mı cok yuksek?

İkinci olarak fsh ınız gayet iyi benim 7.65 ve ben sonrası sıkıntılı devam etse de deneyince gebe kalabiliyorum. Estradiolım düsüktü 24 tü mesela bir sonraki ay hamilelik yasadım ki sizin daha yüksek. Pek mana veremedim öyle denmesine

Randevu aldım en az 2 doktora daha gidecegim amh testi bile istenmedi.inş iyi bir doktor bulurun

Ben anlayamadım neden pcos denildi amh ınız mı cok yuksek?
Amh testi yapılmıyormuş hastanede o yüzden yok.1.72 boyum 90 kiloyum ve insülin 18di doktor bunu duydu yaşında 30 olmuş bekleme hiç tüp bebek yaptır dedi.yeni denemeye başladık umarım yolunda gider herşey

Amh testi yapılmıyormuş hastanede o yüzden yok.1.72 boyum 90 kiloyum ve insülin 18di doktor bunu duydu yaşında 30 olmuş bekleme hiç tüp bebek yaptır dedi.yeni denemeye başladık umarım yolunda gider herşey
allah Allah cok sasırdım ama ben sizin yerinizde olsam ovulasyon kullanarak bir 6 ay denerdim. İnsallah tüp bebeklik bir durum yoktur kendiliğinden olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…