• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hormon ilacı ve regl ???

geçmiş olsun cnm.Euthyrox 50 mg içiyorum haftaya kontrolüm var ya genelde kullananların gecikiyomuş benim erken oldu düzeni bozuyomuş galiba..Benim bebek yok ilk olacak inşallah..

merhabaa fellikstar aynı sorun bnde de var tiroidim az çalışıyo ve bnde Euthyrox 50 mg içiyorum doktor ilk olarak 25 mg ile ilaca baslattı düşmeyince 50 mg olana geçirdi beni. yarın kan vericem snrada sonuçlara göre dozu ayarlıcak doktorum. Benimde geçen ay adetim birkaç gün erken geldi bnde hamile kalmaya çalışıyorum ilk bebeğim olcak inş. bnde 10 aydır hamile kalmaya çalışıyorum :KK43:

merhabaa fellikstar aynı sorun bnde de var tiroidim az çalışıyo ve bnde Euthyrox 50 mg içiyorum doktor ilk olarak 25 mg ile ilaca baslattı düşmeyince 50 mg olana geçirdi beni. yarın kan vericem snrada sonuçlara göre dozu ayarlıcak doktorum. Benimde geçen ay adetim birkaç gün erken geldi bnde hamile kalmaya çalışıyorum ilk bebeğim olcak inş. bnde 10 aydır hamile kalmaya çalışıyorum :KK43:
ayy üzülme ya hayırlısı olsun düzelir valla bende bu ay ilk deneidk bırak hamileliği bide erken adet oldum:) bende haftaya gitcem bakalım işallah düşmüştür değerlerin canım...

ayy üzülme ya hayırlısı olsun düzelir valla bende bu ay ilk deneidk bırak hamileliği bide erken adet oldum:) bende haftaya gitcem bakalım işallah düşmüştür değerlerin canım...

insallah düşmüştür adetime 8 gün filan kaldı stresteyim bu ay da hamile kalamadım bnce çünkü yüzümde bir sürü sivilce çıktı
bu ayda olmazsa 11 ay olcak geçen yıl kasımda korunmayı bırakmıştık 10 aydr olmayınca insan panik yapıo. sen daha bu ay ilk kez denicekmişsin umarım Allah ım aratmaz bn 4 aydırda tiroid ilacı kullanıorum eşime sperm testi de yaptırdık değerleri iyi. Niye olmuyo anlamadım gitti. en son 3-4 ay önce karından ve alttan da muayene olmuştum.

ben bu ay denedim olmadı işte adet oldum..inşallah cnm valla ne bilim bende de bisürü sorun cıkmıstı işte yoksa mayısta bıraktık korunmayı

Back