CNM bende aynı durumdayım ilaca yeni başladım ikinci cocugum olmuyor hangi ilacı iciyorsunSelam kızlar..Benim tiroidlerim çalışmıyormuş bu yüzden de ilaç kullanmaya başladım bebek yapmak istiyoruz zaten.14gündür kullanıyorum ve adetim kendimi bildim bileli düzenlidir.Bugün adet oldum 10 gün vardı daha tedirgin oldum..Böyle ilaç kullanıp düzeni bozulan oldu mu yani normal adetim devam edermi doktora gitsem mi bunun için..Bu ilaçlar hamile kalmayı zorlaştırıyor mu ki ilaç kullanırken hamile kalan var mı?
geçmiş olsun cnm.Euthyrox 50 mg içiyorum haftaya kontrolüm var ya genelde kullananların gecikiyomuş benim erken oldu düzeni bozuyomuş galiba..Benim bebek yok ilk olacak inşallah..CNM bende aynı durumdayım ilaca yeni başladım ikinci cocugum olmuyor hangi ilacı iciyorsun
yüksek 7.5 çıktı tsh..Hamile kalman zorlaşır dedi zaten kalamıyorum..Ben levtorin 25 mg iciyorum tqhlilerin nasıl tsh falan çokmu yüksek
CNM bnm 3.05 çıkmış antitpo 116 anti tg 45.1 t3 3.10 t4. 0.78 nie bana hastası dediler anlamadimyüksek 7.5 çıktı tsh..Hamile kalman zorlaşır dedi zaten kalamıyorum..
korkma cnaım bak ben sen yazınca sonuclarıma bakim dedim bu sene martta yine bakılmıs tsh falan bana onları buldum gayet normalmiş sonuclarım..Yani stresten de olabiliyo aniden yükseliyo sora düşüyo bazen dedi ama ilaç kullandığın sürece hamile kalmanda sıkıntı olmaz dedi.. hayırlısı olsun..Napalım olsun geçer takmamaya çalış inşallah en kısa zamanda olur senindeCnm inanki bende çok Üzgünüm nie böyle oldu anlamadım ilk cocugum tek seferde oldu şimdi nie bole çok yuksekte değil neyse allaha siginiyorum((
Canim ben kizimdada öyle olmuştum aceba yerleşme kanamsimi hamile olmayasın sen izmirdenim ben bnm hiç arkadaşım yok dertlescegim istersen faceden arkadaş olalım olurmuist cnm ben sen nerden? bişi sorcam bugün regl oldum da ilkin pembe kan geldi şimdi kahverengi kesilmiş hiç böle regl olmadım ya bu neyin nesi ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?