• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hormon ilacı ve regl ???

loyalty88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
2.846
1.931
198
Selam kızlar..Benim tiroidlerim çalışmıyormuş bu yüzden de ilaç kullanmaya başladım bebek yapmak istiyoruz zaten.14gündür kullanıyorum ve adetim kendimi bildim bileli düzenlidir.Bugün adet oldum 10 gün vardı daha tedirgin oldum..Böyle ilaç kullanıp düzeni bozulan oldu mu yani normal adetim devam edermi doktora gitsem mi bunun için..Bu ilaçlar hamile kalmayı zorlaştırıyor mu ki ilaç kullanırken hamile kalan var mı?

Selam kızlar..Benim tiroidlerim çalışmıyormuş bu yüzden de ilaç kullanmaya başladım bebek yapmak istiyoruz zaten.14gündür kullanıyorum ve adetim kendimi bildim bileli düzenlidir.Bugün adet oldum 10 gün vardı daha tedirgin oldum..Böyle ilaç kullanıp düzeni bozulan oldu mu yani normal adetim devam edermi doktora gitsem mi bunun için..Bu ilaçlar hamile kalmayı zorlaştırıyor mu ki ilaç kullanırken hamile kalan var mı?
CNM bende aynı durumdayım ilaca yeni başladım ikinci cocugum olmuyor hangi ilacı iciyorsun

CNM bende aynı durumdayım ilaca yeni başladım ikinci cocugum olmuyor hangi ilacı iciyorsun
geçmiş olsun cnm.Euthyrox 50 mg içiyorum haftaya kontrolüm var ya genelde kullananların gecikiyomuş benim erken oldu düzeni bozuyomuş galiba..Benim bebek yok ilk olacak inşallah..

Ben levtorin 25 mg iciyorum tqhlilerin nasıl tsh falan çokmu yüksek

cnaım benim sonuclarda böle bak
anti tiroperoksidaz=51.27
t4:1.15
anti-tg=68.9 senin senin ilki yüksek benim hepsi anlamadım ki bende bişey

ilki yüksekmiş normal olması gereken 34 den küçükmüş ama benim 51.27 cıktı işte ilacı kullan 20 gün sora gel dedi bu arada hamile kalırsam dedim olsun dedi ama bırak hamileliği yumurtlama günüm 5 gün önceydi hesapda bugün adet oldum anlamadım ki bişey...

Cnm inanki bende çok Üzgünüm nie böyle oldu anlamadım ilk cocugum tek seferde oldu şimdi nie bole çok yuksekte değil neyse allaha siginiyorum:(((

Cnm inanki bende çok Üzgünüm nie böyle oldu anlamadım ilk cocugum tek seferde oldu şimdi nie bole çok yuksekte değil neyse allaha siginiyorum:KK43:((
korkma cnaım bak ben sen yazınca sonuclarıma bakim dedim bu sene martta yine bakılmıs tsh falan bana onları buldum gayet normalmiş sonuclarım..Yani stresten de olabiliyo aniden yükseliyo sora düşüyo bazen dedi ama ilaç kullandığın sürece hamile kalmanda sıkıntı olmaz dedi.. hayırlısı olsun..Napalım olsun geçer takmamaya çalış inşallah en kısa zamanda olur seninde :D

Inşallah cnm arastrdim bu durumda çok hamile kalan varmış inşallah bizde kalırız hangi şehirden sen

ist cnm ben sen nerden? bişi sorcam bugün regl oldum da ilkin pembe kan geldi şimdi kahverengi kesilmiş hiç böle regl olmadım ya bu neyin nesi ki acaba

ist cnm ben sen nerden? bişi sorcam bugün regl oldum da ilkin pembe kan geldi şimdi kahverengi kesilmiş hiç böle regl olmadım ya bu neyin nesi ki acaba
Canim ben kizimdada öyle olmuştum aceba yerleşme kanamsimi hamile olmayasın sen izmirdenim ben bnm hiç arkadaşım yok dertlescegim istersen faceden arkadaş olalım olurmu

yerleşme kanaması ne ki?akşamüstü 5 gibi kan geldi şimdi baktım kahverengi adet oldum bence yarın anlarım zaten cnm.Facem yok kullanmıyorum ama burdan olur istersen...

Tmm cnm yerleşme kanaması gebelik oluşurken bazı kadınlarda kanama oluşur hafif bir kanama silik silik leke seklinde

ama daha 29 u yumurtlama günümdü yani 1 haftada mı yerleşcek hem hafif kasıklarımda ağrıyo zaten hiç içimde umut yok ay baska bişe olmasında cnm

Cnm nie olmasin olabilir be kuzum döllenme gerçekleşirken olur ztn

Back