Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi gayet, LH kaç?Yardımcı olabilir misiniz anlayan varmıı acabaa
Gebeliğe engel bi durum var mı pekiFSH sınır değerler içerisinde mi, diğerlerinde bir problem yok gibi görünüyor.
Sadece bunları istedi adet bitimindede hag cektiricemİyi gayet, LH kaç?
fsh için soruma yanıt vermemişsiniz, o yüksek mi sınırda mı? o sınırda ise yok görünüyorGebeliğe engel bi durum var mı peki
İşte bende bilmediğim için sordum doktoruma yarın gidicem eşimde sperm testi vericek omun sonucuyla beraber gösteririz dedik maalesef ayagım sakatlık durumu oldugu ıcın tek basıma minibüsle vs bir yere gidemiyorum eşimde bugun calısıyor sabahtan kan verdik donemıcegım ıcın kendım gösteremedik bende sınırdamı değil mi ne durumda bilemediğim için konu actımfsh için soruma yanıt vermemişsiniz, o yüksek mi sınırda mı? o sınırda ise yok görünüyor
Değer aralıkları herzaman olmuyor bence gayet iyi merak etme benimde böyleİşte bende bilmediğim için sordum doktoruma yarın gidicem eşimde sperm testi vericek omun sonucuyla beraber gösteririz dedik maalesef ayagım sakatlık durumu oldugu ıcın tek basıma minibüsle vs bir yere gidemiyorum eşimde bugun calısıyor sabahtan kan verdik donemıcegım ıcın kendım gösteremedik bende sınırdamı değil mi ne durumda bilemediğim için konu actım
Biz aslında bir sorun olmadığını biliyoruz 1 bucuk sene olunca bir yapalım ne kaybederiz dedik hep bi sorum olmadıgını bilmeyerek gecırince birde tsh dakı virgülü nokta gibi gorunce cok korktum o an dedım cocuk diye cıktıgım yolda saglıgımın derdine düşmiyim o yüzden bi panıkle sormak istedim o zaman fark ettim yanlıs gordugumuDeğer aralıkları herzaman olmuyor bence gayet iyi merak etme benimde böyle
Ama sorun sadece hormonlar demek değil mesela yumurtan yeteri kadar olgun mu çatlıyor mu yumurta sayın kaç Amh kaç hepsine bakıldımı sadece hormon yetersizBiz aslında bir sorun olmadığını biliyoruz 1 bucuk sene olunca bir yapalım ne kaybederiz dedik hep bi sorum olmadıgını bilmeyerek gecırince birde tsh dakı virgülü nokta gibi gorunce cok korktum o an dedım cocuk diye cıktıgım yolda saglıgımın derdine düşmiyim o yüzden bi panıkle sormak istedim o zaman fark ettim yanlıs gordugumu
Doktoruma göre herşey iyi cok saglıklıyız hiç bir problemimiz yok sadece stres yaptığımız için olmuyor o kadar emin ki biz test yapmaya gittik konusmaya ihtiyacınız yok dedi ben 2 defa kımyasal gebelık gecirdim 1 er ay arayla 2. Kımyaslaın üstüne 8 ay oldu hamılelık elde edemedim o dıyorkı kımyasal gebelık gebelıkten sayılmıyor bunu test yapmısız gibi sayabilirsin dedi yumurta kalıteli sperm kaliteli kromozom eksıklıgımden tutunamıyor sadece dedi yanı aslında bi dollenme durumu var ortada dedi sadece saglıklo gebelik elde etmemiz var dedi ben dedim ki yanı kimyasallar gebelıkten sayılmıyorsa o zaman ben 1 bucuk senedır hiç bir gebelik elde edemedim demek tmam bu sızın gozunuzde bi test görünüyor olabilşr ama bu işte normal değil dedim sonra evet 1.5 sene cok olmus o zaman içimizi rahatlatalom yapalım testleri dedi ben ikna etmesem ona göre cok saglıklıyız hiç bişeye ihtiyac yok bugun esım sperm testi verdi sonjcu cıkınca göstermeye gidicem ınsAlllah yetısırse de persembe ya da haftaya hsg cektiricem o her muayenede yumırtalıkların cok iyi bir sıkıntı yok kalıtelilee diyor buyuk ihtimallede böyle düşündüğü için lh istemedi sonucları bi gösterelim hsg cektirelim aksi bişey cıkarsa hepsini isticem bı su asamaları sorunsuz atlatalım daAma sorun sadece hormonlar demek değil mesela yumurtan yeteri kadar olgun mu çatlıyor mu yumurta sayın kaç Amh kaç hepsine bakıldımı sadece hormon yetersiz
Bakın asla doktorun yaptığı mantıklı gelmedi herşeyinize bakılmalı hormonlar her ay değişen birşey sana tavsiyem farklı doktorda git doktorum bana 2 defa üst üste yaptı kan testi 2 ay olurda bi hata olur göremeyiz diye garantiye alıyorDoktoruma göre herşey iyi cok saglıklıyız hiç bir problemimiz yok sadece stres yaptığımız için olmuyor o kadar emin ki biz test yapmaya gittik konusmaya ihtiyacınız yok dedi ben 2 defa kımyasal gebelık gecirdim 1 er ay arayla 2. Kımyaslaın üstüne 8 ay oldu hamılelık elde edemedim o dıyorkı kımyasal gebelık gebelıkten sayılmıyor bunu test yapmısız gibi sayabilirsin dedi yumurta kalıteli sperm kaliteli kromozom eksıklıgımden tutunamıyor sadece dedi yanı aslında bi dollenme durumu var ortada dedi sadece saglıklo gebelik elde etmemiz var dedi ben dedim ki yanı kimyasallar gebelıkten sayılmıyorsa o zaman ben 1 bucuk senedır hiç bir gebelik elde edemedim demek tmam bu sızın gozunuzde bi test görünüyor olabilşr ama bu işte normal değil dedim sonra evet 1.5 sene cok olmus o zaman içimizi rahatlatalom yapalım testleri dedi ben ikna etmesem ona göre cok saglıklıyız hiç bişeye ihtiyac yok bugun esım sperm testi verdi sonjcu cıkınca göstermeye gidicem ınsAlllah yetısırse de persembe ya da haftaya hsg cektiricem o her muayenede yumırtalıkların cok iyi bir sıkıntı yok kalıtelilee diyor buyuk ihtimallede böyle düşündüğü için lh istemedi sonucları bi gösterelim hsg cektirelim aksi bişey cıkarsa hepsini isticem bı su asamaları sorunsuz atlatalım da
Hsg yi cektirelim içimiz yine rahat etmezse baska doktorada bi danısırız olmadı tavsıyenızı dınlıcem teşekkür ederimBakın asla doktorun yaptığı mantıklı gelmedi herşeyinize bakılmalı hormonlar her ay değişen birşey sana tavsiyem farklı doktorda git doktorum bana 2 defa üst üste yaptı kan testi 2 ay olurda bi hata olur göremeyiz diye garantiye alıyor