Bebek İkinci El HOPPLA,BİRSÜRÜ OYUNCAK,BEBEKLER İÇİN KİTAPLAR,HEPSİ MARKALI KIYAFETLER,GÖĞÜS POMPASI,UYGUN KARGO

MONSTERHİGH PUZZLE

Sıfırdır Kutuyu Açmadık 150 Parça. 15TL

Arkadaşlar 150 lira üzeri kargoyu ben karşılıyorum. Eğer bu fiyatların altında kalırsa kargoda yardımcı olurum toplam tutara 10 lira eklerseniz kargoyu ben ödeyip gönderirim 10 lirayı geçerse ben eklerim. Kargoyu düşünmeyin

CHİCCO KUMANDALI ROBOT

Kullandık ancak sorunsuz. Kumandası ile birlikte. 35 TL

Çocuğunuzun ilk uzaktan kumandalı robotu;
komik bir biçimde sallanarak yürür, ışıl saçar,ses çıkarır ve kıkırdar. Bebek robotu küçük çocuklar için idealdir. Kızılötesi ışıklı kontrol ünitesindeki büyük düğmeye nasılarak kolayca çalıştırılabilir.

AA 1.5V - 3AAA 1.5V pille çalışır
12. aydan itibaren kullanım için idealdir

Arkadaşlar 150 lira üzeri kargoyu ben karşılıyorum. Eğer bu fiyatların altında kalırsa kargoda yardımcı olurum toplam tutara 10 lira eklerseniz kargoyu ben ödeyip gönderirim 10 lirayı geçerse ben eklerim. Kargoyu düşünmeyin

VERNİKLİ BÜYÜK BOY SATRANÇ

Hiç kullanılmadı oldukça büyük ve tahtası kalın çok kaliteli taşların hepsini dizemedim ama hepsi var. Çizik bile yok. 35 TL

EĞİTİCİ OYUN KÜPLERİ

Yurtdışından aldık. Küpün herbir yüzünde farklı aktivite var. İki resim, 1 şekilleri yerine yerleştirme oyunu, 1 doğa olayları resimleri ve son yüzünde de şekiller ve ses çıkaran parçalar vardır. Her bir yüzde başka bir gelişimsel araçla eğlenceli ve eğitici bir oyuncak. Ayrıca küpler birbirine geçebildiği için üst üste takarak kule de yapılabiliyor. 25 TL

SOPHIE THE GIRAFFE Diş Kaşıma Halkası

1 kere bile ağzına sokmadı kızım. herşeyi ısırdı bunu almadı. dünya kadar para verdim işe yaramadı :) 35 TL

100% doğal kauçuktan üretilmiş ilk diş kaşıma halkası Sophie The Giraffe So Pure Diş Kaşıma HalkasıOrjinal Zürafa Sophie The Giraffe diş kaşıyıcı gibi doğal kauçuk ve gıda boyasından yapılmıştır.Son derece yumuşak ve esnek oluşu sayesinde ilk çıkan dişlerdeki hassasiyeti yatıştırır.0+ aydan itibaren kullanılabilir.Bebeğiniz minik elleriyle kolaylıkla kavrayabilir,diş çıkaran bebeğin hassaslaşan diş etlerinin rahatlamasına yardımcı olur.

TİNY LOVE KELEBEK

Puset oyuncağıdır. Titreşimlidir. Temizdir. 12 TL

7 ELEMENT SİSTEMİ Gelişim Özellikleri
Birden fazla duyuya yönelik oyun deneyimi
Canlı renkler, dokular ve çıngırak sesleriyle, duyuları geliştiren ve aralarında koordinasyon sağlayan bir eğlence aksesuarı. Kelebek Betty bebeği elle kavramaya, itmeye, sallamaya, el ve ağzıyla yoklamaya teşvik eder.. Baktığı, hissettiği ve sesleri dinlediği zaman bebeğin görme, dokunma ve işitme duyularıyla bunlar arasındaki koordinasyon gelişir.

İnce Motor Gelişimi
Bebek önünde asılı duran oyuncağa vurur veya eliyle kavrar. Çıngırağını duymak için onu sallar. İnce hareket becerilerini ve el-göz koordinasyonunu geliştirerek ve mükemmelleştirerek ellerini değişik şekillerde kullanır.

Algılama Becerileri
Bebek, oyuncakların bacaklarını çekip geri çekilmelerini izlediğinde, hareketleri ve sonuçları arasındaki bağı, etki-tepki oluşumunu öğrenir.

Özellikler
Titreşlim Özelliği
Hışırdayan kanatlar
Herheyere asabilmek için özel klips
Canlı zıt renkler
0+ ay ve üstü

ARTES DİKİŞ MAKİNESİ

Bu hediye olarak geldi ilk geldiğinde 1 kez denedim içindeki örnek kumaşla dikiyordu sonra ayarları ile oynadım dikmemeye başladı bende öylece kaldırdım zaten kullanacağım bişi değil tam adı ARTES FHSM-201 MİNİ DİKİŞ MAKİNESİ ben netten baktım 50 den aşağı yok piyasada ben 25 e satıyorum kesinlikle bozuk değil ayarlarını yapıp kullanın. Anlayan biri çok kısa sürede ayarlar ben hayatım boyunca dikişle uğraşmadım hiç anlamam. Sıfırdır ayak pedalı adaptörü mezurası hepsi içinde. 25 TL

Arkadaşlar 150 lira üzeri kargoyu ben karşılıyorum.. Eğer bu fiyatların altında kalırsa kargoda yardımcı olurum toplam tutara 10 lira eklerseniz kargoyu ben ödeyip gönderirim 10 lirayı geçerse ben eklerim. Kargoyu düşünmeyin

TİNY LOVE SEYAHAT OYUNCAĞI

Oyuncağı asma kayışından araba koltuğuna yada karyolaya asabilirsiniz. Müzik çalar ve şekillerde ışıklar yanıp söner. Çok temiz. 20 TL

BEBEKLERİN GÜLÜMSEMELERİNİ KAÇIRMAYIN

Bu makinenin gülümseme algılama özelliği vardır siz ayarlıyorsunuz bebeğiniz gülümsediği anda resmini çekiyor.

Sony w300 fotoğraf makinesi carl zeiss lensli ve titanyum kaplamadır tertemiz bir cihazdır bu fiyata bulamazsınız. Japon malıdır çok güzel çekimleri var. Yüz tanıma ve ardışık yüksek hızlı çekim gibi pekçok özelliği var. Bilenler bilir zaten. İsteye ne küçük bir farkla orjinalyedek pil de gönderebilirim her iki pilde de ilk günki gibi kullanım süresi var. Cihazda çizik yoktur zaten titanyum kasa çizilmez. Yanında orjinal aktarım kablosu ve orjinal şarj aletide gönderilecektir. 200 TL

Arkadaşlar 150 lira üzeri kargoyu ben karşılıyorum.. Eğer bu fiyatların altında kalırsa kargoda yardımcı olurum toplam tutara 10 lira eklerseniz kargoyu ben ödeyip gönderirim 10 lirayı geçerse ben eklerim. Kargoyu düşünmeyin

KONUŞAN KEDİ

Konuşan kedi tomcat in orjinalidir. Orjinali 120 lira civarı. Yurtdışından alındı. Taklit değildir. Koluna bastığınızda söylediklerinizi kaydeder sonra tekrarlar. Ağzı oynuyor konuşurken. 30 TL

DKNY TERTEMİZ SAAT

DKNY çelik kordonlu saat çiziksiz çok temizdir pili yok birde ince bileklere uygun kordonu küçük biraz. deri kordon takılabilir. 5 0 TL

TOMY AYNA

Araba kullanan anneler için hem ayna hemde müzikli ışıklı oyuncak. Kumandalıdır. İstediğiniz zaman ekranda şekiller belirir müzik çalar. Kapatınca ayna. 50 TL

PHİLİPS 6578 EPİLATÖR KULLANILMAMIŞ KARGO DAHİL

Epilatör sarjlıdır hediye olarak geldi 1 kere denedim başlıklar yıkanabildiği için yıkayıp temizleyip kaldırdım. Resimdeki aksesuarlarla birlikte satılıktır. Doğru dürüst şarj bile edilmedi. Özelliklerine netten bakabilirsiniz. Philipsin ucuz serilerinden değildir. Traş başlığı ve normal başlıkları var. Küçük seyahat epilatörü ve ışıklı cımbızı ile 150 TL.

TOMY KARINCA YAPBOZ

Temiz kullanıldı. 3 yapboz var bünyesinde. Karıncanın bacaklarını cevirerek kutucuklar cevriliyor müzik calıyor. 30 TL

Minik eller için özel tasarlanmış bu puzzle oyunu 2 farklı oyun deneyimi sunar. Yan taraflardaki düğmeleri kullanarak ya da görüntüyü değiştirip bulmacayı tamamladığınızda bebeğiniz neşeli seslerle ödüllendirileceğini anlayacaktır. Eğlenceli oyunuyla bebeğinizin problem çözme yeteneğini teşvik ederken el becerilerini de geliştirir.

KÖPEKCİK ANAHTARLIK

Hiç kullanılmadı tertemiz. 5TL

TELESKOP VE MİKROSKOP

Başlık değiştirilerek hem teleskop hem mikroskop oluyor. Kutusundan bile çıkarılmadı. Denenmedi bile sıfır. 60 TL

arkadaşlar oyuncak kısmı bitti :) kıyafet kısmına geçiyorum oda bu gece bitmiş olur inşallah

3 ADET TSHİRT

2 si lcw 1 i mothercare. çok az kullandık. 3-6 ay. Hepsi 5 TL

6-9 AY 5Lİ KIZ BEBEK CITCITLI BODY

Temiz kullanıldı leke, yırtık yoktur. 6-9 ay. 5 adet. 15 tl.

3-6 AY 5Lİ UNİSEX BEBEK CITCITLI BODY

Çok çok az kullanıldı. Temiz kullanıldı leke, yırtık yoktur. 3-6 ay. 5 adet. 15 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…