Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cnm bende kraft var. hangi şehirdesin? ben ebebkten almıştım 130 tl ye 75 tl ye vericem.kargo alıcıya ait.Ben antalyadayım. sadece resimde ucu görünen yeşil kafalı bir oyuncak var işte o eksik arka tarafındaki. onlar normalde yerinden çıkıyor oynaması için ve kaybettik dışarıda malesef. ama zaten önemli olan ön konsolu müzikli ışıklı.benim kızım 4 aydan beri biniyor şu an 11 aylık hala zıplıyor içinde ama artık farklı şeylerle zaman geçirsin istiyorum. bendeki resminide yollarım sana istersen şu an çekemedim odasında duruyor ve uyuyor şu an.
son 60 tl olur cnm. kargo parasınıda yollarsın ptt kargodan yollarım.15 tl tutar diye düşünüyorum kargo. fazla tutarsa ben karşılarım üstünü. diğer kargolardan karşı ödemelide gönderebilirim ama onlar daha fazla tutar.
Aynısından bende de var.herseyi tam.80 tl demiştim ama dusunurseniz indirim yapabilirim.ozelden mesaj atma hakkım yok harikavardar@yahoo.com mailinden bana ulaşabilirsiniz.