Bebek İkinci El HOPPALA ARIYORUM ACİL BİR DE MAMAS PAPAS BEBEK KOLTUĞU

pilar82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
124
2
96
İstanbul
Arkadaşlar elinde hoppalası olan varsa lütfen resmini yollayabilir mi ? Mamas papas bebek koltuğu arıyorum çok önemli ....

hoppala kapıya asılandan olmayacak arkadaşlar prego marka ya da fısher prıce tarzu olan aradığım teşekkürler...

hoppala kapıya asılandan olmayacak arkadaşlar prego marka ya da fısher prıce tarzu olan aradığım teşekkürler...
Merhaba, arkadaşım düşünürsen elimde prego marka hoppla var.tertemiz hiç bir deformesi yoktur. Ben Bursadanim

Eklentiler

• 20151113_123509.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 143
  • 20151113_123509.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 70
  • 20151113_123501.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 92
Arkadaşlar elinde hoppalası olan varsa lütfen resmini yollayabilir mi ? Mamas papas bebek koltuğu arıyorum çok önemli ....
Merhaba hala arıyorsanız bende mamas papas snug, kardeşimde de bumbo koltuk var. Kardeşimin bumbosu sıfır, kutusunda. Bendeki mamas papas sıfır ayarında. Hiçbir yerinde çizik, leke yok. İlk günkü gibi. Denizli'den gönderim yapacağım. Biliyorsunuzdur bu ürünlerin kargosu PTT ile en az 30 TL tutuyor. Bumbo için kargo dahil 130, mamas papas snug için kargo dahil 180 istiyoruz.
Ayrıca fisher price hoppala da var. Şu anda türkiye'de satılan katlanandan değil. Onda çocuk hiç zıpalmıyor. Bendekinde pregodakiler gibi ama daha fazla zıplama özelliğine sahip. Oturağı pregoda çok sert, ebeveyn yardımıyla dönerken bunda çocuk kendisi döndürebiliyor. Fiyat olarak kargo hariç 220 düşünüyoruz. Düşünürseniz yazarsınız. Sevgiler.

Oturagi hiç sert degil pregoo nun.
ayrıca yardım almadan dönebilir.
6 aylık oglum.çok rahat firildak gibi dönüyordu.biz hiç öğretmeden kendisine.

Oturagi hiç sert degil pregoo nun.
ayrıca yardım almadan dönebilir.
6 aylık oglum.çok rahat firildak gibi dönüyordu.biz hiç öğretmeden kendisine.
Anladım belki bizim kız beceriksiz çıkmış olabilir :) Çünkü biz hem güzel hoplamaması hem de oturağının dönme mekanizmasının sert olması nedeniyle iade ettik pregoyu. Ama dediğiniz gibi çok memnun olanlar da var. Çocuktan çocuğa fark ediyor sanırım.

merhaba benim oğlum fizik tedavi için kullanacak 18 aylık ürünün fotoğrafını ve taşıma ağırlığını sorabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…