Hoover süpürge kullanan var mı?

annelik yolunda

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2024
752
850
26
Hoover'on bu ikisi bir arada süpürgesini almayı düşünüyorum hem yıkama hem süpürme yorumlar genelde iyi ama kararsız kaldım fiyatı 10 bin civarı Dyson v12 aldım anneme geçen hafta o da 13bin civarı ama benim evimde fazla halı yok o yüzden yıkamalı olması daha çok işimi görür diye düşünüyorum. Yorumlarınızı beklerim.

Eklentiler

• Screenshot_2024-05-31-14-08-32-004_com.noon.buyerapp.jpg
    Screenshot_2024-05-31-14-08-32-004_com.noon.buyerapp.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 28
Hoover marka değil ama buna benzer Bissel'in bir modeli var bende. Çooook ağır. Makine şahane gerçekten çok iyi temizlik yapıyor. Hoover gibi hem yer siliyor hem halı ama sırf o ağırlığı makineyi pratik olmaktan tamamen çıkartmış durumda.Ben güçlü kuvvetli bir kadınım, ona göre hesap et. Eğer satış yapılan bir yer varsa gidip su doldurulmuş hali ile dene. Bissel kadar ağır değil ise düşünebilirsin.

Hoover marka değil ama buna benzer Bissel'in bir modeli var bende. Çooook ağır. Makine şahane gerçekten çok iyi temizlik yapıyor. Hoover gibi hem yer siliyor hem halı ama sırf o ağırlığı makineyi pratik olmaktan tamamen çıkartmış durumda.Ben güçlü kuvvetli bir kadınım, ona göre hesap et. Eğer satış yapılan bir yer varsa gidip su doldurulmuş hali ile dene. Bissel kadar ağır değil ise düşünebilirsin.
Keşke daha önce görseydim bu yorumu makineyi aldım ve cidden çok ağır ilk kullanımda bütün evi ve koltukları yaptım yorucu oldu ama en azından her yer arındı bal dök yala oldu. Ama keşke Dyson alsaydım o çok hafif kullanımı pratik yerleri her hafta siliyorum zaten. İadesi de yokmuş eşim hangi siteden aldıysa 😓

X