• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

homozigot (kan pihtilasmasi) yardım lütfen..

Meraye

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
62
1
6
34
İzmir
:(Merhaba öncelikle yeniyim forumda. Ilk bebegimi 18 haftalikken erken dogumla kaybettim. 2 ay sonra tekrar hamile kaldım. Onuda 20 haftalikken erken dogumla kaybettim. Otopsi yaptırmadik ikisinede.aradan 6 ay geçti doğumdan sonra. Arastirildi ve hemozigot dendi kan pihtilasmasi cikti. Tedavisi biliyorum hergün igne vurulacagim. Merak ettiğim şeyler .. bebeğe bir zararı varmi.. normal doğum yapabilirmiyim. Ve benim kaybettiğim iki bebegimde kızdı hastalıkla bir ilgisi varmı? Yardımcı olursanız sevinirim . Teşekkürler şimdiden. .:( d

arkadaşım oncelıkle sana bısey olmasın senın sağlığın daha önemli. bende de homozigot mutasyon çıktı ama doktorların yöntemleri farklı olabiliyor bunu atlama. mesela bana ankarada bır devlet hastanesinde iğne yaparız hamile kaldığında dediler.sonra y.mahallede bi doktor kan inceltici hap kullan yetecek dedi, son zamanlardaki araştırmalar erken başlanılan kan incelticilerin de başarılı olduğunu gösterdi dedi. diğer doktorum da bana ecopirin verdi. tecrübemle sabit ki mutlaka 2-3 doktora görün. ankara da Hacettepe ya da gazi de Sinan berksaç diye bi doktor var, alanı tam da bu konu. internetten araştırabilirsin ben arkadaşımdan duydum adını. HERŞEY İYİ OLACAK BEN İNANIYORUM. :) SEVGİLER... BU ARADA BURADA HER BİRİMİZ TECRÜBE PAYLAŞIYORUZ DOKTOR DEĞİLİZ, KENDİ ADIMA YAZDIKLARIMLA VEBAL ALMAK ISTEMİYORUM KAN İNCELTİCİ VS AMAN ARKADAŞIM SEN DOKTORUN NE DERSE ONU YAP. ALLAH'A EMANET OL..

:(Merhaba öncelikle yeniyim forumda. Ilk bebegimi 18 haftalikken erken dogumla kaybettim. 2 ay sonra tekrar hamile kaldım. Onuda 20 haftalikken erken dogumla kaybettim. Otopsi yaptırmadik ikisinede.aradan 6 ay geçti doğumdan sonra. Arastirildi ve hemozigot dendi kan pihtilasmasi cikti. Tedavisi biliyorum hergün igne vurulacagim. Merak ettiğim şeyler .. bebeğe bir zararı varmi.. normal doğum yapabilirmiyim. Ve benim kaybettiğim iki bebegimde kızdı hastalıkla bir ilgisi varmı? Yardımcı olursanız sevinirim . Teşekkürler şimdiden. .:( d

seren serengilin hastaligi onunda kiz suanda yayinda anlatiyor :43::43: ve agliyor cok cok uzuldum 5 gun yasamis bebegi yaa :43::43: en aci en zor durum Allah yardimciniz olsunn:43::43:

Back