Elektrikli Süpürgeler Homend robot süpürge

Katılıyorum babam anneme otomatik çamaşır makinesi aldığında amcam yengeme merdaneliyi bile almamıştı kadınlar ne yapacak yıkasın demişti bizim ev o ara mahallenin çamaşırhanesine döndü. birer kez hemen hepsi ellerinde çamaşır deterjan geldiler ilk yıkama sonrası tamamı grevde sonuç kadınlar kazandı yıllarca zulüm görmek neden ya ilk günden tamam deyip huzuru bulun beyler

Şaka dimi abla mübalağaaa dimiiiiiii o cennet gibi evde bunları çekiyo olamazsın dimi

biz ayrı bi grup kuralım en iiisi alexciler olarak aramıza biri daha katılıyo Y yesilpaket
Şaka bir yana burayı kullanmayı henüz öğrenemedim yorumu kime yapıyorum sonra nereye gidiyor bilmiyorum ama bir ara denk gelince okuyorum bilen biri cevap verirse sevinirim bu Alex denen robot arkadaşı kullanan varsa yazabilir mi sürekli Alex diye ötmek zorunda mı bu bir de denemeye değecek kadar temizliyor mu?

kocama alma sakin istemem dedim benden gizli almis ne yapak kullanmayak mi Kazen abi temizlikci yine de geliyor raad ol camlari sildiriyoruz

kocama alma sakin istemem dedim benden gizli almis ne yapak kullanmayak mi Kazen abi temizlikci yine de geliyor raad ol camlari sildiriyoruz
Birinin kocası gizli alır bir diğerinin kocası 7.000 verir o 7.000 i de kredi çeker alır (Esra erol daki çift) bunları okuyan kadınlar kocayı ev hanımı tribiyle öldürecek anlatmayın şunları ben mesela bugün aradım adamı ben 7000 TL lik robot süpürge isterim üstelik o süpürgeyi de kredi kullanıp alacaksın dedim. neden kredi dedi elalemin kocası öyle yapmış daha değerli elaleme anlatacağım dedim olmaz dedi alacan oğlmm kurtuluş yok bundan dedim bu saat oldu gelmedi adam eve gelirse vazgeçtim kredili sitemden bir de gizli alma olayı varmış onu yapacan oğlmmm diyeceğim artık yarın gelir mi eve bilmem

iki üç gündür tvde homend robot süpürgeyi görüyorum köşeli tasarımı çok hoşuma gitti gören var mı ne düşünüyosunuz?
Başka başka markalardan alan tanıdıklarım var robot olsunda markasını geç hepsi çöl iyi diyor bnde beğendim köşeli olan robotu ama xiomi ,v2 içinde iyi diyorlar bilemedm bnde araştırıyorum hala

hamileydim aldiginda kiyamamis ne yapak karnim burnumda koltuklarin altini silmeme gonlu razi olmamis sagolsun

hamileydim aldiginda kiyamamis ne yapak karnim burnumda koltuklarin altini silmeme gonlu razi olmamis sagolsun
Hııı ben riskliydim kendisi sildi süpürdü safımmm akıl etseydi kendi rahatı için alırdı. belki de icattan haberi yoktu kim bilir hala siliyor çünkü neyse geldi şimdi robot süpürge??? dedim. Evet anladım kredi çekip 7000 TL alacağım dedi. yok ben vazgeçtim o sistemden gizli alma diye bişey varmış ona döndüm dedim te allam diyo

Başta da yazmıştım fakat böylesi bir şeyin bütçesini ayırabilecek herkesin mutlaka almasını düşündüğüm için detaylı yazacağım.

modelim: Xiaomi Mijia 1C Vacuum Mop Cleaner
Geçen sene Ağustos’ta 2550tl’ye aldım. Trendyol’da güncel fiyatı hala 2510tl.

Öncelikle şunu belirteyim, ben almadan önce çok araştırdım. Öyle ki, Dyson robot süpürgelerden Roborock’lara kadar her birini araştırdım. Fakat bunlarda çekiş güçleri önemli. Bendekinin çekiş gücü 2550watt. Bana inanılmaz derecede yeterli geliyor çünkü seçilebilir dört modu var. Sessiz, standart, güçlü ve turbo. Genellikle güçlüde süpürtüyorum. İlgili görselleri ekleyeceğim.

Başlarda bu modelde haritalama özelliği yoktu. Haritalama özelliği yeni geldi, bu yüzden evimin iki odası hala haritaya eklenmiş değil. Girmesini istemediğiniz bölgelere sanal duvar oluşturup engel koyabiliyorsunuz. Mesela benim çalışma odamın girişinde ve kedimin yeme içme kaplarının olduğu yerde sürekli duvar var, oraları pas geçiyor. Ayrıca bölgesel süpürme de yapabiliyorsunuz. Örneğin mutfakta yere kırıntı döküldü, tam olduğunuz yeri seçip sadece orayı süpürmesini sağlayabiliyorsunuz. Git süpürgeyi al, koca şeyi evin ortasına getir. Fişi tak, temizle vr aynı işlemlerle kaldır derdi yok. Siz işinize devam ederken, o bu işi yapıp geri dönüyor.

Evin tamamını güçlü modda 2 tam şarj olarak süpürebiliyor, çünkü döne döne iyice temizliyor. Yuvarlak olmasına takılmayın, köşesindeki fırça ile döndüre döndüre baya bildiğiniz her yeri temizliyor. Yüksekliği çok fazla değil. Mesela ben mutfak dolaplarının altına giremezdim süpürgem ile çünkü mesafesi 8cm kadar, ama o her seferinde girip pırıl pırıl süpürüp çıkıyHer gün çalıştırmıyorum bile, çünkü evde iki insan bir kedi var, iki günde bir hatta bazen üç günde bir bana yetiyor.

Mop özelliğine gelince, işte onu pek kullanmıyorum. Deterjan koyulmuyor ve saf su ile siliyor, bana pek temiz gelmiyor bu yüzden prontolu viledamla döne döne temizlemeyi ben seçiyorum. Düzenli kullansam iş görür müydü, açıkçası denemedim o yüzden bir şey diyemiyorum.

Tek dikkat etmeniz gereken husus, yerde kablo ip vs bırakmayın. Onları da çekiyor. Halılarımın hiçbirine çıkamamazlık yapmadı. Bir de merdiven vb sensörü yok, başında durmazsanız yukarda çalıştırırken aşağı düşebilir. Pek çok kişinin şikayetçi olduğu ve beni de endişelendiren tek şey bu.

İnanılmaz memnunum ben. Evimde kedi var, toza alerjim var, kolumda da sinir sıkışması ve güç kaybı var. Şu zamanda iyi bir süpürgeyi zaten 2.000tl den aşağı bulmak imkansız. Bu fiyata mükemmel bir iş çıkarıyor, iş yükümü inanılmaz azalttı, eskiden her gün ağlaya ağlaya süpürge yaparken(çünkü kollarıma inanılmaz ağrı veriyordu) şimdi böyle bir derdim kalmadı. Gerektiğinde her şeye, giysiye, iyi bir yemeğe para verebiliyoruz. Ama bu inanın her şeyden daha önemli bence. Sağlık problemim olmasa alır mıydım bilmiyorum, ama iyi ki almışım. Herkese tavsiye ediyorum. Sevgiler. :)

Eklentiler

• A8FC3A93-FCBA-484E-8F5B-5565AB396890.png
    171,6 KB · Görüntüleme: 37
  • F8F68C6E-0349-4771-A0D1-FAFBEFBC4F18.png
    141,1 KB · Görüntüleme: 39
sansimizi da fazla zorlamamak lazim bacim aman diyim

sansimizi da fazla zorlamamak lazim bacim aman diyim
Şaka bir yana şuan alamam takılıyorum daha çok yeniler içime sinen bir model bulamadım hem de evde 2 yamyamım var 1ve2 yaşında 1 günde atomlarına ayırırlar zaten ortalık yangın yeri legosu bir tarafta yastığı biberonu diğer tarafta ben gezemiyorum evde robot nasıl gezsin

cocuklara su paspasli kiyafetlerden giydir silsin supursunler benim sipamda buyuyunce canina okur eminim o zamana kadar temizlesin bakalim zilli katya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…