Hahaha yok olmaz öyle bişey baya akıllı makineler bunlar bu homend konuşuyor bide temizlemeye başlıyorum falan diyo çok güzeltamam sanki çarpıcakmışta çizilcekmiş gibi geliyor bana robotlar
evde yeterince konuşan yokmuş gibiHahaha yok olmaz öyle bişey baya akıllı makineler bunlar bu homend konuşuyor bide temizlemeye başlıyorum falan diyo çok güzel
Üstüne bide siliyorevde yeterince konuşan yokmuş gibineyse en azından bu evi temizliyo boş durmuyo
evet ya iyi ki almışım canım katyammÜstüne bide siliyorevdeki yardımcı gibi bişey bu ya ben baya sevdim pratikliğini anlaşılır olmasını
kesinlikle bu zamana beklemeniz hatabiz bekledik biraz zaman geçsin diye bu robot süpürge çıktıktan sonra ay başında almayı düşünüyoruz yorumları güzel görüyorum genel olarak
kesinlikle bu zamana beklemeniz hatapişman olmayacaksınız
teşekkürler valla öyle görünüyor ama emin olamamamıştım araştırınca içime çok sindi bu yüzden kararımı verdimKatılıyorum size bende çok memnunum:)
haklısın canım sende iyice düşünmek gerekiyor artıları ağır geliyorsa almak lazım gerçekten ihtiyaç olan bir ürün lüks felan değil öyle..teşekkürler valla öyle görünüyor ama emin olamamamıştım araştırınca içime çok sindi bu yüzden kararımı verdim
Bende öyle düşünüyorum hele de çalışıyorsanız zorunlu ihtiyaç haline geliyor gerçektenhaklısın canım sende iyice düşünmek gerekiyor artıları ağır geliyorsa almak lazım gerçekten ihtiyaç olan bir ürün lüks felan değil öyle..
Bende öyle düşünüyorum hele de çalışıyorsanız zorunlu ihtiyaç haline geliyor gerçekten
çok teşekkürler kızlar sayfalarca okudum bu konuyu içime çok sindi. Herkese hayırlı ramazanlar, iyi günlerevet zorunlu olan ihtiyaç diyebiliriz. güle güle kullanın şimdiden
sana da iyi günler tatlımçok teşekkürler kızlar sayfalarca okudum bu konuyu içime çok sindi. Herkese hayırlı ramazanlar, iyi günler
ahaha bencede asrın buluşu olabilir bende pro kullanıyorum 1280de güzel cihazben bu arada 1280 modelini aldım çok fazla farklılıkları yoktu zaten pro olanıyla ve çok memnunum çünkü evde 2 günde bir açmak baya zor oluyordu şimdi günlük yada 2 günde bir çalıştırıyorum sadece tek tuşla
pronun stokları kalmamıştı ben biraz geciktim almaktaahaha bencede asrın buluşu olabilir bende pro kullanıyorum 1280de güzel cihaz
Yorumlarda oraya buraya çarpıyor duydun doğru muben bu arada 1280 modelini aldım çok fazla farklılıkları yoktu zaten pro olanıyla ve çok memnunum çünkü evde 2 günde bir açmak baya zor oluyordu şimdi günlük yada 2 günde bir çalıştırıyorum sadece tek tuşla
evet çöp haznesi iki modeldede aynı canım iyi yapmışsınpronun stokları kalmamıştı ben biraz geciktim almaktaama zaten 1280 almayı düşünüyordum tip olarak birebir aynı zaten çöp haznesi vs.
sarj olayından memnun musunuz? normal elektrikli süpürge almayı düşünüyordum eskidiği için ama robot süpürge de çok istiyorum.normal süpürge gibi olmaz ama herhaldeValla 2 robot süpürge değiştirdim en çok homend'in alex modelinden memnun kaldım. Zaten almayı düşünüyordum çünkü çocuklu ve kedili bir evde yaşıyorum :) ayrıca şekli itibari ile zaten ilgimi çok çekmişti ve bence boyut olarak diğer r.süpürgelere göre daha büyük. Emiş gücüde gayet iyi.Özellikle kedi,köpek,kuş beslenen evlerde gerçekten büyük kolaylık sağlıyor.Mama ve kum tanesi,kılları,soyulan tırnaklarından eser bırakmıyor.Ev içinde en favori ürünüm bu ve her gün çalıştırıyorum.