Elektrikli Süpürgeler Homend robot süpürge

Ürün panasonic in yıllardır ürettiği daha öncede electrolüxün kendi markasını basarak sattığı eski teknoloji alınmayacak bir üründür. şiddetle tavsiye etmiyorum. En basitinden üründe hepa filtesi dahi yok.

Ben kullanıyorum sizin aldığınız robot süpürgeye göre fiyat olarak daha uygun evet.başka model kullanmadım kıyaslama açısından sizin aldığınız modeli bilmiyorum ama ben alex 1280den çok memnunum.evde çocuklarım var ve çalışıyorum günlük toz alma işlemi yeterliydi.bu da performans açısından beni tatmin etti açıkcası .

sarjından memnunmusunuz 2+1 evim var süpürme silme işlemi kaç saat sürüyo acaba ve son olarak telefondan yönlendirmek kolaymı yani dışarıdaykende çalış komutu verilebiliyo mu?

sarjından memnunmusunuz 2+1 evim var süpürme silme işlemi kaç saat sürüyo acaba ve son olarak telefondan yönlendirmek kolaymı yani dışarıdaykende çalış komutu verilebiliyo mu?
Benimde evim 2+1 süpürme ve silmesi pisliğe göre 60-70 dk buluyor.içinden çıkan toza inanamıyorum ben 2 günde bir çalıştırıyorum ama her günde yapsam bi bu kadar toz çıkar eminim. Sarjı yetiyor ve telefondaki uygulamasını çok kullanışlı buluyorum

çok teşekkürler canım bende görüyorum hep o toz haznelerini paylaşıyolardı

son olarak toz haznesi ne kadar geniş yani siz günlük olarak çalıştırıyorum dediniz ama ben günlük olarak bu hazneyi boşaltmak zorunda mıyım? yoksa 2 3 günde bir yapsam bunu olur mu?

son olarak toz haznesi ne kadar geniş yani siz günlük olarak çalıştırıyorum dediniz ama ben günlük olarak bu hazneyi boşaltmak zorunda mıyım? yoksa 2 3 günde bir yapsam bunu olur mu?
O tamamen evden çıkan toza bağlı evcil hayvan vs varsa çok tüy döküyorsa, kumu vs bence günlük olarak yapılsa daha iyi olur en kötü 2 günde bir boşaltılabilir

Ben ilk çıktığı zaman uygun fiyatlı olduğu için anneme hediye aldım bide şeklinden dolayı merak ettim açıkçası  annem çok memnun uygulamadan kontrol etmek çok kolay oluyor gayet güzel süpürgeymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…