• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Homend markası hakkında bilgisi olan var mı :)

kbr89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
308
5
68
İstanbul
Evet kızlar 50 tl cik indirim çekim var homend markasından rondo seti almayı düşünüyorum sizce nasıl bilginiz var mı?alman markasıymış o yüzden güven verdi ama genede sormak istedim..

Evet kızlar 50 tl cik indirim çekim var homend markasından rondo seti almayı düşünüyorum sizce nasıl bilginiz var mı?alman markasıymış o yüzden güven verdi ama genede sormak istedim..

canım ben çaycısını aldım alt-üst çelik olanlardan. çok kaliteli duruyor. ama Alman markası değil Türk markası bilgin olsun :) Kendi sitesinde basında biz kısmında yazıyor...

ay sen deyince nette gezinirken ben de gördüm o 50 tl çeki morhipoda. ben de çaycıma takım olsun istediğim pottoman türk kahvesi makinesini aldım 69 tl'ye. hem de kargo ücretsiz :)

canım ben çaycısını aldım alt-üst çelik olanlardan. çok kaliteli duruyor. ama Alman markası değil Türk markası bilgin olsun :) Kendi sitesinde basında biz kısmında yazıyor...

anladıgım kadarıyla daha kullanmadın canım şimdi gördüm baya da şikayet var çok kararsız kaldım yaa :S

canım kullanmadım ama pek çok sitede çaycısı ve kahve makinesi için olumlu yorumlar yazıyor. ama blender vs için bilmiyorum...

ben blender seti ve kettle'ını kullanıyorum memnunum. bahsettiğiniz hediye çeki nerde ki kızlar?

bende aynı çeki kullanarak homend 2703 katı meyve çıkacağı aldım aynı zamanda narenciye sıkacağı olarakta kullanılıyormuş inş memnun kalırım.

Ben şimdi 50 tl. indirimle çelik kahve makina sı siparişi verdim, arkadaşımada çelik çaydanlık seti almıştım çok memnun ben ürünlerini beğeniyorum.

kızlar homend iyi marka mıdır sizce şunu almayı düşünüyorum
16-307041-big.jpg

KONUŞAN ÇAY MAKİNASI KAHVE MAK RONDO BLENDER MİKSERİ VE ÜTÜSÜ VAR
ÜTÜSÜ 5 KURUŞ ETMEZ HER ÜTÜDE ŞOK BUHAR TUŞU BOZULUYO TEK FAYDALARI 4 GÜN KARGO 2 GÜN TAMİR BOZULAN MAL 6 GÜNDE ELİNDE AMA PİYASAYA GÖRE FİYATI PAHALI HA DEGERMİ DERSEN DEGMEZ BİLDİĞİN MARKAYI AL
BİDE SÜPÜRGESİ ÇOK KÖTÜYMÜŞ
NOT : 1 YILDIR BIKTIM ÜTÜDEN ONU PHİLİPS İLE ÇOK SIÇRATAN KEKTEN SONR temizliği mecbur kılan MİKSER SETİNİDE ARZUMLA DEĞİŞTİRDİM

KONUŞAN ÇAY MAKİNASI KAHVE MAK RONDO BLENDER MİKSERİ VE ÜTÜSÜ VAR
ÜTÜSÜ 5 KURUŞ ETMEZ HER ÜTÜDE ŞOK BUHAR TUŞU BOZULUYO TEK FAYDALARI 4 GÜN KARGO 2 GÜN TAMİR BOZULAN MAL 6 GÜNDE ELİNDE AMA PİYASAYA GÖRE FİYATI PAHALI HA DEGERMİ DERSEN DEGMEZ BİLDİĞİN MARKAYI AL
BİDE SÜPÜRGESİ ÇOK KÖTÜYMÜŞ
NOT : 1 YILDIR BIKTIM ÜTÜDEN ONU PHİLİPS İLE ÇOK SIÇRATAN KEKTEN SONR temizliği mecbur kılan MİKSER SETİNİDE ARZUMLA DEĞİŞTİRDİM

Tüh ya bende ütüsü kahve makinası fullfonksiyonel mutfak robotu var:( dediğin gibiyse yandım ben

Homend'in çaycısı ve su ısıtıcısı için oldukça kaliteli olduğuna dair yorumlar okumuştum :31:

Ben fön makinasını kullanıyorum ve çok memnunum Ablamda da katı meyve sıkacağı var oda çok memnun çekinmeden al bence.

ütüsü rezalet 2 kere servise gitti en sonunda yeni bir modelle değiştirdiler ama bir kenara koydum yedek duruyor, ben sürekli ütüden şikayet edince eşim tefal ütü almış onu kullanıyorum. ekmek kızartma makinası da var bende o da 10kere falan kullanıldığı halde 1kere servise gitti geldi. çay makinası vardı üstü camdı kırıldı garantisi devam ediyordu ama cam olduğu için tabi ben yedek parça olarak almak istedim , artık o model üretmedikleri için ellerinde olmadığını söyleyip, 20tl ücret karşılığı sıfır başka bir model verdiler. gelen yeni modelin tuşu yerine oturmamıştı çay kaynadıkça tuş yerinden fırlıyordu yani o da geldiği günden 2 gün sonra servise gitti geldi, şimdilik başka bir problem çıkarmadı ama daha ne olsun ki zaten kısacası servisi gerçekten iyi uğraştırmıyorlar,kargo ile evden alıp eve teslim ediliyor, git gel servis bul uğraşmıyorsun kısa sürede çözülüyor ama ürünler kesin arıza yapıyor. keşke arıza yapmasa da servise gerek kalmasa
plastik kalitesi, görünüşü dizaynı ve kullanışlılığı güzel ürünlerinin ama bir daha bu markayı almam diye düşünüyorum

evde homendin katı meyve sıkacagını kullanıyoruz ve cok memnunuz. 2 ya da 3 sene oldu alalı 1 kere servise gonderdık o da gecen ay. evden kargoyla alıyorlar kargoyla eve teslim ediyorlar. bende kendi ceyizime homend katı meyve sıkacagı aldım.

ayrıca yakın arkadasıma gecen gunlerde homend cay makinesi hediye geldi. demliği kırık çıkmıs aramıs hemen yeni demlik gönderip eskisini almıslar. Bir kaç gunden değil bir kac saatten bahsediyoruz. keske küçük ev aletlerimi oradan alsaydım diye geçirdim aklımdan bir ara ama cok gecti :)

Tuttuğum bir kaç markadan biridir homend

homend in porselen altıda porselen ustu de , çay makinası var, ben görüntüsünü ve kibarlıgını begendıgım ıcın almak istiyorum kullanan var mı ?

sararma yapar mı,?

Back